De Thermen2

Recreatief zwemmen en groepslessen in de Alphense zwembaden weer mogelijk

Vanaf zaterdag 5 juni gaan de Alphense zwembaden weer volledig open. Zo beginnen de groepslessen weer en mag er weer recreatief gezwommen worden.

Demissionair premier Mark Rutte maakte afgelopen vrijdag bekend dat doorstroomlocaties, waaronder zwembaden verdere versoepelingen kunnen doorvoeren. Dit tot verheuging van De Thermen2. Remco Pielstroom directeur van De Thermen2: “We zijn ontzettend blij dat iedereen weer bij ons terecht kan voor recreatief zwemmen of om een les aquasport, baby-en peuterzwemmen of een andere activiteit te volgen.”

De Thermen2 heeft de afgelopen tijd veel geluiden gehoord van mensen dat zij aan het wachten waren totdat recreatief zwemmen weer mogelijk is. “Mensen waren aan het wachten. En wij natuurlijk ook”, zegt Pielstroom. Alle groepslessen mogen weer starten, hieronder vallen onder andere Aquarobic, Floatfit maar ook Baby/peuter zwemmen.

Ook mag er weer recreatief gezwommen worden, met vijftig personen per bassin. “Twee weken geleden mochten de binnenbaden al open voor banen zwemmen. Nu er ook weer recreatief gezwommen mag worden en de Aquasporten weer van start gaan, biedt De Thermen2 weer als vanouds een totaalaanbod.”

De douches en kleedkamers mogen ook weer open. Reserveren blijft verplicht. Het is toegestaan om voor zes personen tegelijk te reserveren. Meer informatie of reserveren kan via www.dethermen2.nl.  


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.