Ingezonden
Advertorial Muziek

Regio Rock Live! Drie regionale coverbands bij poppodium Max

Op zaterdagavond 4 februari staat het poppodium Max in Alphen aan den Rijn weer eens in het teken van live muziek. Drie verschillende rock coverbands zullen die avond het podium betreden.

Poppodium Max heeft al langere tijd de wens om meer bands uit de regio de gelegenheid te bieden op het poppodium te betreden maar ook nieuw talent een kans te geven. Het eerste gaat in ieder geval op zaterdag 4 februari gebeuren.

De Katwijkse band eLBee bestaat dit jaar 25 jaar en zal dat vieren met meerdere optredens door het hele land. Maar de kick off is in Alphen aan den Rijn. Samen met twee andere coverbands uit de regio zal er een avondvullend programma zijn met een diversiteit aan covers uit de jaren 70 tot met nu.

Have a Cigar

De band Have a Cigar uit Bodegraven zal de avond aftrappen. Have a Cigar is een pop-/rockcoverband vernoemd naar de Pink Floyd song 'Have a Cigar'. Deze band speelt covers van vele grootheden uit de muziek, variërend van the Beatles tot the Doors, van Pearl Jam tot Radiohead. Dit alles vertolkt en geserveerd in een eigen “HAC-sausje”! Goed dus voor een stevig partijtje Rockcovers van de bovenste plank.

Tekst loopt door onder foto

Have a Cigar.jpg

LeFt

Daarna zal de Alphense band LeFt het podium betreden. De Alphense band is al sinds 2010 bij elkaar en spelen nummers van de meest uitlopende bands die de afgelopen decennia de revue gepasseerd zijn. Klassiekers worden afgewisseld met verrassende covers vanaf de jaren 80 t/m nu! Het repertoire is zowel Nederlandstalige als Engelstalig en waar mogelijk is er een extra ‘rocky LeFt twist’ gegeven met lekker stevig gitaar- en baswerk!

Tekst loopt door onder foto

Left Cover Band

eLBee

Als afsluiter de Katwijkse band eLBee, de band is in 1998 gestart onder de naam Lekker Belangrijk. Dit is inmiddels ingekort tot ‘LB’ en op zijn ‘Engels’ dus eLBee. De band eLBee heeft een repertoire van een super festival als Lowlands, Pinkpop of Werchter ! Alles wat de afgelopen jaren grote hits waren op deze festivals staat op de setlist. 

Tekst loopt door onder foto

eLBee.jpg

Tickets

De avond start om 20:30 uur en de entree bedraagt €5,00. Tickets zijn te bestellen via Poppodium Max.

 


Meer nieuws

Politiek vandaag 14:34

Bezuinigen op sporthallen en zwembad

In de bezuinigingsplannen van het Alphense college van burgemeester en wethouders zit ook een aantal maatregelen voor de sportvoorzieningen. Er wordt vooralsnog maar één binnenhal aan De Bijlen gebouwd en zwembad De Hoorn wordt waarschijnlijk afgestoten.

Advertorial Muziek vandaag 13:18

Een tribute aan Steely Dan zoals nooit tevoren

In de wereld van Steely Dan-liefhebbers staat The Royal Dutch Scam hoog aangeschreven, zowel nationaal als internationaal. Met een tienkoppige band van topmuzikanten, onder leiding van frontman Lo van Gorp, weten ze de magie van Steely Dan's legendarische studio-albums zoals 'Gaucho' en 'Aja' moeiteloos tot leven te brengen op het podium.

Politiek vandaag 12:06

Gratis anderhalf uur parkeren in Alphens centrum wordt afgeschaft

De eerste anderhalf uur gratis parkeren in de grote parkeergarages, achter de slagboom, wordt afgeschaft. Voortaan is het eerste halfuur gratis en het uur erna kost 1 euro. Het algemene parkeertarief gaat na deze anderhalf uur met vijftig cent per uur omhoog naar 3 euro.

Overige vandaag 10:49

Veilig met de fiets de weg op

Alphen Vitaal organiseert in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland, fietsservice Totaal en een fysiotherapeut Djim Kromhout een tweedaagse fietscursus speciaal voor volwassenen en senioren die zich onzeker voelen op de fiets.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 09:23

The Center of Beauty Institute wint prestigieuze Beauty Award

Na een ondernemersreis van bijna acht maanden heeft The Center of Beauty Institute de prestigieuze Beauty Award 2024 gewonnen voor Dé Beste Schoonheidssalon van Nederland. "Ik kan het bijna niet geloven. Wat begon als een droom, werd een plan en uiteindelijk een doel," aldus eigenaresse Carmen. "Het doel om mee te doen met de Beauty Award was om ervan te leren, mezelf verder te ontwikkelen en mijn bedrijf eens goed onder de loep te nemen."