Ingezonden
Advertorial Overige

Reiki voor meer ontspanning

In onze jachtige wereld waarin drukte de norm lijkt te zijn, raken we steeds verder verwijderd van onszelf. Ontdek hoe Reiki de weg terug naar innerlijke balans en welzijn kan banen.

We leven in een tijd waar druk zijn de norm is. Carrière maken, ambitie hebben, veel sociale contacten onderhouden en een drukke agenda is normaal geworden in deze tijd. Hierdoor raken we het contact kwijt met onze kern, leven we vanuit ons hoofd en voelen we de verbinding met ons lichaam niet meer. We zijn vergeten hoe het is om rust te nemen, te kunnen ontspannen en vooral ook liefde te voelen voor onszelf.

Zonder zelfliefde raas je aan jezelf voorbij, kun je niet meer goed zorgen voor je eigen lichaam en geest en raak je de verbinding kwijt. Liefde is wat wij in essentie zijn, en zonder deze liefde voor onszelf te voelen raken we te ver verwijderd van onze eigen kern. De stress die dit oplevert kan zich vertalen in mentale en lichamelijke kwalen, het gevoel van niet goed genoeg zijn, jezelf niet meer de rust en ontspanning gunnen en erkenning en liefde zoeken van buitenaf.

Reiki

Een Reiki behandeling kan jou hierbij helpen. Reiki zorgt voor totale ontspanning, waardoor je minder in je hoofd zult zitten en meer in je lichaam kunt zakken. Hierdoor wordt je stress niveau verlaagd en kom je meer in connectie met jezelf. De balans tussen lichaam en geest wordt hersteld. Reiki zorgt ervoor dat je leert te luisteren naar je intuïtie, het geeft inzicht in jezelf en brengt een groeiproces op gang om weer dichter bij jezelf te komen. Ook kan het er voor zorgen dat weggestopte emoties vrij kunnen komen, zodat deze gevoeld en geheeld kunnen worden.

Benieuwd wat een behandeling voor jou kan betekenen? Neem contact op via info@freespirithealing.nl of kijk op de website voor meer informatie: www.freespirithealing.nl


Meer nieuws

Musical vandaag 11:49

Alphense Naidjim Severina bemachtigt hoofdrol in Frozen musical

De getalenteerde Naidjim Severina heeft de hoofdrol bemachtigd in de langverwachte musicalproductie van Frozen. Met zijn 30 jaar jong heeft Severina reeds een indrukwekkende carrière opgebouwd, en zijn nieuwe rol als Kristoff belooft een frisse wending te geven aan het klassieke verhaal.

Muziek vandaag 10:35

Oud Alphenaar Reinier Zonneveld wint Edison voor Beste Dance Album

De oud-Alphense techno-dj Reinier Zonneveld heeft een Edison Award gewonnen voor Beste Dance Album. De bekendmaking vond plaats in het AFAS Theater in Leusden, waar Zonneveld de voorkeur kreeg boven de gerenommeerde viervoudig Edison-winnaar Tiësto.

Advertorial Evenement vandaag 09:29

Inspiratiemiddag jongeren sterker door creativiteit

Op 19 maart organiseren Parkvilla en Khabbaz een middag vol inspiratie voor zorg- en/of welzijnsprofessionals met als thema: hoe kun je met creativiteit jongeren helpen steviger in hun schoenen te staan.

Milieu en duurzaamheid gisteren 16:41

Gemeente Alphen aan den Rijn stelt hybride lichtmasten op proef

In een stap naar duurzaamheid en energie-efficiëntie heeft de Gemeente Alphen aan den Rijn aangekondigd dat ze een proef zullen starten met hybride lichtmasten op meerdere locaties binnen de stad. De gebieden aan de Hoorn, de Genielaan en het gemeenteterrein van Langeroode aan de Genielaan zullen fungeren als proefterreinen voor deze technologische vooruitgang.

Advertorial Actie gisteren 15:26

Sim Only actie in maart bij The GSM Store!

Vanaf 29 februari 2024 krijgen nieuwe klanten die een 2-jarig Sim Only abonnement afsluiten 3 maanden 50% korting op hun abonnement. Ook betaald u geen aansluitkosten t.w.v. €15,-. Deze promotie loopt tot en met 2 april 2024. 

Overige gisteren 14:18

Deadline aanmelding stadsdichtersverkiezing verlengd

Op zondag 17 maart vindt in het Oude Raadhuis de stadsdichtersverkiezing plaats. Tijdens de verkiezing wordt bepaald wie voor de komende twee jaar de stadsdichter wordt van Alphen aan den Rijn.