Reisorganisatie 333travel overhandigt cheque aan winnaar Alphens Restaurantweek
Vanaf donderdag kun je genieten van sfeervolle avonden tijdens de Alphens Restaurantweek. Om de herfstige regen te vergeten, blikken we terug naar de voorjaarseditie. Toen won Bas de Leeuw met zijn bonnetje een reis, mede mogelijk gemaakt door 333travel. Hij kreeg zijn prijs woensdag 25 oktober uitgereikt.
Tijdens de vorige editie van de Alphens Restaurantweek kon je met je diner een achtdaagse rondreis door Jordanië winnen. Meedoen was niet ingewikkeld: genieten van een smakelijk meergangendiner, je bonnetje inleveren en wachten maar! Aan het eind van de restaurantweek werd bekend dat Bas de Leeuw de reis had gewonnen. Woensdag overhandigde Jelle Oostrom van 333travel de cheque.
De reis
Tijdens deze trip zullen Bas en zijn vrouw alle hoogtepunten van het land bezoeken. En dat zijn er nogal wat, want Jordanië is gezegend met een indrukwekkende historie. Dit komt tot leven in de vele opgravingen van de antieke gebouwen, die nog in zeer goede staat zijn.
Maar behalve historie heeft het land nog meer te bieden. Ze verblijven een nacht in het prachtige, uitgestrekte zand- en rotslandschap van de woestijn Wadi Rum en drijven een tijdje in de Dode Zee. En je verkent de schitterende onderwaterwereld van de Rode Zee.
333travel
De reis wordt mede mogelijk gemaakt door 333travel. Deze Alphense reisorganisatie is specialist in het organiseren van individuele verre reizen op maat. Sinds 2000 laten ze reizigers kennismaken met de mooiste verre bestemmingen! Met de op maat gemaakte privéreizen bieden zij je een unieke en vooral individuele beleving. Denk daarbij aan kleinschalige hotels en nét wat andere routes. Hun jarenlange ervaring, transparantie over de verwachtingen én de deskundigheid van de reisspecialisten verzekeren je van een onvergetelijke rondreis.
Vanaf 26 oktober kun je opnieuw elf dagen genieten tijdens de Alphens Restaurantweek. Deze editie telt acht deelnemende restaurants. Dit najaar is de Alphens Restaurantweek gericht op vegetarische gerechten, met oog op de klimaat crisis. De deelnemende restaurants staan deze dagen weer klaar met heerlijke gerechten.