Relaties Van der Werff Groep steunen goede doelen

Wat hebben het Ronald McDonald Huis Leiden, de Hospicegroep Alphen – Nieuwkoop en de Alphense Samenloop voor Hoop gemeen? Ze hebben alle drie een eindejaarsdonatie ontvangen van de Van der Werff Groep. De Alphense onderneming voor infra- en milieutechnische realisaties gaf haar relaties - in plaats van een eindejaargeschenk - een keuze uit de drie regionale goede doelen. Ruim honderd enthousiaste reacties volgden waardoor de Van der Werff groep € 3.000,- kon uitdelen.

Ondanks dat de relaties alleen een zeer smakvolle kerstbrood als eindejaarsgeschenk mochten ontvangen, bleek de actie van Van der Werff een schot in de roos. Dennis van der Werff licht toe: “We kregen zoveel leuke reacties op dit initiatief. Het blijkt dat onze relaties niet altijd behoefte hebben aan het standaard relatiegeschenk aan het einde van het jaar.” Van der Werff Groep verpakte de eindejaarswens op een originele manier, namelijk in een kerststol. Van der Werff: “Speciaal gebakken door banketbakkerij Stevers. In de stol zat een briefje met een code. Daarmee konden mensen via onze website een keuze maken tussen de goede doelen én hadden ze ook nog iets lekkers bij de kerst.”

Van der Werff Groep gaf vervolgens €1.200,- aan het Ronald McDonald Huis Leiden, €750,- aan de Hospicegroep Alphen – Nieuwkoop en €1.050,- aan de Samenloop voor Hoop.

RONALD MCDONALD HUIS LEIDEN Het Ronald McDonald Huis in Leiden biedt een thuis aan ouders van zieke of gehandicapte kinderen op loopafstand van het ziekenhuis. Dat familie dichtbij ‘woont’ geeft zieke kinderen een veilig gevoel.

HOSPICEGROEP ALPHEN - NIEUWKOOP De Hospicegroep Alphen aan den Rijn - Nieuwkoop ondersteunt mensen in hun laatste levensfase en biedt mensen de ruimte om afscheid te nemen van het leven, in een vertrouwde omgeving en op hun eigen manier.

SAMENLOOP VOOR HOOP Op 2 en 3 juni 2012 is de Samenloop voor Hoop: een 24 uur durende wandelestafette in Alphen aan den Rijn om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek naar kanker.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 16:03

Groei deze zomer met Let's Recruit!

De zomer is aangebroken! De tijd om na te denken over nieuwe stappen in je carrière: wil je je in je huidige gebied ontwikkelen of ben je klaar voor een switch? Let’s Recruit! houdt je via Instagram op de hoogte van het nieuwste vacatureaanbod. Volg ze nu en maak kans op een zomerse prijs! 

Maatschappelijk vandaag 14:35

Ladies Circle Groene Hart overhandigt cheque van 1.000 euro aan het Jeroen Heitzman Accufonds

Met de Circle Cycle ’24 heeft Ladies Circle Groene Hart € 1000 bijeen gefietst voor het Jeroen Heitzman Accufonds van de Alphense Fietsmaatjes. Op zondag 21 april fietsten vijfenveertig gesponsorde deelnemers deze tocht van 24 kilometer langs de mooiste plekken rondom Alphen aan den Rijn. Dat leverde een cheque van € 1000 euro op, die op 12 juli door Marjon van Rijs en Emmy Rijnsburger aan het fonds is overhandigd.

Overige vandaag 13:42

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn groot succes

Op woensdag 2 juli vond er een waardevolle en informatieve scootmobielcursus plaats bij Atletiekvereniging AAV'36. Deze cursus, georganiseerd door Veilig Verkeer Nederland (VVN) Alphen aan den Rijn in samenwerking met Welzorg, Vegro en Ergozorg, bood scootmobielgebruikers de kans om hun rijvaardigheden te verbeteren en hun kennis van verkeersregels op te frissen. Daarnaast konden deelnemers die nog niet over een eigen scootmobiel beschikten er kennis mee maken.

Maatschappelijk vandaag 12:08

Wheels 4 Rescue schenkt ambulance aan ziekenhuis in Gambia

Tijdens hun vakantie in Gambia zagen Sjaak en Hester Zevenhoven de zorgwekkende staat van de gezondheidszorg. Veel ziekenhuizen zijn verouderd, slecht uitgerust en kampen met een tekort aan medicijnen en gekwalificeerd personeel, wat leidt tot hoge kosten en beperkte toegang tot zorg. De kinder- en moedersterftecijfers behoren tot de hoogste ter wereld door een gebrek aan prenatale zorg en gezondheidseducatie.

Verkeer en vervoer vandaag 10:29

Vakantiedrukte: Tips voor een soepele reis op Zwarte Zaterdag

Zaterdag 20 juli is het weer zover: Zwarte Zaterdag. Deze dag staat bekend als een van de drukste verkeersdagen van het jaar, wanneer miljoenen Europeanen massaal op vakantie gaan. De wegen naar populaire vakantiebestemmingen, zoals Zuid-Frankrijk, Spanje en Italië, raken overvol en files zijn onvermijdelijk.