Advertorial Alphense Fijnproevers

Reserveer nog snel voor de laatste week van Alphense Fijnproevers

Zin in een diner voor een aangename prijs met smaakvolle livemuziek? Wees er dan snel bij, want dit is de laatste week dat je kan genieten van een meergangenmenu tijdens Alphense Fijnproevers. Een perfecte kans om nog eens bij je favoriete restaurant te dineren of iets nieuws te proberen!

In de maand november serveren tien fantastische restaurants in Alphen aan den Rijn een speciaal samengesteld meergangendiner. De restaurants die deelnemen zijn: De Beren, Maggie Blue, Koeien en Kaas, ‘s Molenaarsbrug, Tamarinde, Grand Cafe Eight, Berlijn aan den Rijn, Bon Bini, Is Morus, en Brasserie de Alphense Burgemeester. Benieuwd naar de voortreffelijke menu’s? Deze vind je op de Alphense Fijnproevers website.

Van 1 tot en met 30 november dineer je op zondag- tot en met donderdagavond bij één van de deelnemende restaurants voor een aangename prijs. De zorgvuldig samengestelde meergangenmenu’s van het evenement worden namelijk aangeboden voor slechts € 25, € 30, of € 35. Uit eten gaan was nog nooit zo verrukkelijk en aantrekkelijk!

Smaakvolle livemuziek

En als je dacht dat de diners alleen smaakvol waren dan heb je het goed mis, want tijdens Alphense Fijnproevers worden de heerlijke meergangendiners namelijk ook begeleid door muzikaal talent uit Alphen aan den Rijn. De lokale artiesten zijn er helemaal klaar voor om de culinaire avonden ook op muzikaal vlak tot een genot te maken. Dit wil je niet missen!

Reserveren

Weten wie er waar en wanneer speelt? Dit kun je allemaal vinden op de Alphense Fijnproevers website. Wie kom jij bewonderen? Heb jij je keuze al gemaakt? Reserveer snel, want de reserveringen blijven binnenstromen! Geheel logisch, want de menu’s zijn om je vingers bij af te likken. Twijfel dus niet langer, kies je restaurant en reserveer snel een tafel!

Alphense Fijnproevers wordt mede mogelijk gemaakt door Vereniging Ondernemingen Centrum (VOC) en de Nieuwe Muziekschool Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.