Advertorial Alphense Fijnproevers

Reserveer nu en beleef een culinaire avond tijdens Alphense Fijnproevers

Al ruim een week lang kun je tijdens Alphense Fijnproevers genieten van een meergangendiner voor een smaakvolle prijs. Heb jij één van de deelnemende restaurants al bezocht? Zo niet, waar wacht je nog op? Reserveer snel voor een onvergetelijke, muzikale avond!

De hele maand november kun je van zondag tot en met donderdag dineren bij één van de tien deelnemende restaurants in Alphen aan den Rijn. En dat alles voor een aangename prijs. De meergangenmenu’s worden aangeboden voor slechts €25, € 30, of € 35.

Niet alleen de smaakpapillen worden verwend tijdens Alphense Fijnproevers. Ook het gehoor geniet tijdens deze culinaire avond uit. De heerlijke meergangendiners worden namelijk begeleid door muzikaal talent uit Alphen aan den Rijn. Uit eten gaan was nog nooit zo aantrekkelijk!

Deelnemende restaurants

Benieuwd waar je kunt dineren? Dit zijn de deelnemende restaurants: De Beren, Maggie Blue, Koeien en Kaas, ‘s Molenaarsbrug, Tamarinde, Grand Cafe Eight, Berlijn aan den Rijn, Bon Bini, Is Morus en Brasserie de Alphense Burgemeester. De restaurants hebben allemaal met zorg een smakelijke menukaart samengesteld. Kortom: genoeg keuze voor iedereen!

Reserveren

Weten wie er waar en wanneer speelt? Dit kun je allemaal vinden op de Alphense Fijnproevers website. Wie kom jij bewonderen?

Heb jij je keuze al gemaakt? Reserveer snel, want de tafels gaan hard! Niet gek ook, want de menu’s zijn om je vingers bij af te likken. Twijfel dus niet langer, kies je restaurant en reserveer snel een tafel!

Alphense Fijnproevers wordt mede mogelijk gemaakt door Vereniging Ondernemingen Centrum (VOC) en de Nieuwe Muziekschool Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Werken gisteren 16:51

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 13

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Blog Satire Politiek gisteren 15:13

Dom? Je kan nog altijd raadslid worden

Gemeentepolitiek is vaak saai. Van de meeste punten op de raadsagenda staat van te voren al vast wat de uitkomst van een stemming zal zijn.

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 15:03

WIJdezorg behaalt zilver met Milieuthermometer Zorg

WIJdezorg, een organisatie met zeven zorglocaties in het Groene Hart, heeft zich gecertificeerd voor niveau zilver van de Milieuthermometer Zorg. Op 28 maart 2023 nam bestuurder Marian van Roosmalen een van de certificaten in ontvangst.

Overige gisteren 11:23

Alphense Danjil te zien in ‘Better than Ever’ op RTL4

Op donderdag 6 april is de Alphense Danjil Tuhumena te zien op RTL4 tijdens het programma ‘Better than Ever’. Hij zal tijdens dit programma samen met vier andere zangers/zangeressen, Waylon en Martijn Krabbé terugkijken op de afgelopen elf jaar.

Advertorial Horeca gisteren 09:32

Vier Pasen met een heerlijk McDonald’s Paasontbijt

McDonald’s Alphen Drive viert Pasen samen met jou! Het is niet alleen bijna Pasen, maar het is ook bijna de eerste editie van het McDonald’s Paasontbijt, op eerste en tweede paasdag. Klinkt leuk, maar hoe ziet zoiets eruit?