Advertorial Alphense Fijnproevers

Reserveer nu en beleef een culinaire avond tijdens Alphense Fijnproevers

Al ruim een week lang kun je tijdens Alphense Fijnproevers genieten van een meergangendiner voor een smaakvolle prijs. Heb jij één van de deelnemende restaurants al bezocht? Zo niet, waar wacht je nog op? Reserveer snel voor een onvergetelijke, muzikale avond!

De hele maand november kun je van zondag tot en met donderdag dineren bij één van de tien deelnemende restaurants in Alphen aan den Rijn. En dat alles voor een aangename prijs. De meergangenmenu’s worden aangeboden voor slechts €25, € 30, of € 35.

Niet alleen de smaakpapillen worden verwend tijdens Alphense Fijnproevers. Ook het gehoor geniet tijdens deze culinaire avond uit. De heerlijke meergangendiners worden namelijk begeleid door muzikaal talent uit Alphen aan den Rijn. Uit eten gaan was nog nooit zo aantrekkelijk!

Deelnemende restaurants

Benieuwd waar je kunt dineren? Dit zijn de deelnemende restaurants: De Beren, Maggie Blue, Koeien en Kaas, ‘s Molenaarsbrug, Tamarinde, Grand Cafe Eight, Berlijn aan den Rijn, Bon Bini, Is Morus en Brasserie de Alphense Burgemeester. De restaurants hebben allemaal met zorg een smakelijke menukaart samengesteld. Kortom: genoeg keuze voor iedereen!

Reserveren

Weten wie er waar en wanneer speelt? Dit kun je allemaal vinden op de Alphense Fijnproevers website. Wie kom jij bewonderen?

Heb jij je keuze al gemaakt? Reserveer snel, want de tafels gaan hard! Niet gek ook, want de menu’s zijn om je vingers bij af te likken. Twijfel dus niet langer, kies je restaurant en reserveer snel een tafel!


Meer nieuws

Oud Alphen gisteren 16:54

Oud Alphen: De Raadhuisstraat

De Raadhuisstraat, de straat waar het kantoor van Alphens.nl nu staat, is genoemd naar het oude raadhuis van de voormalige gemeente Aarlanderveen. Na eeuwenlang vergaderd te hebben in herbergen als de Vergulde Wagen kreeg de toenmalige gemeente Aarlanderveen in de 19e eeuw een eigen raadhuis.

Advertorial Theater gisteren 15:41

Ronald Goedemondt komt naar Castellum

Goed nieuws: Ronald Goedemondt speelt momenteel zijn achtste avondvullende cabaretprogramma. Overal is hij tot en met december 2022 uitverkocht. Castellum heeft het echter voor elkaar gekregen dat hij op zondag 19 maart 2023 zijn voorstelling ‘Met knielende knikjes’ speelt voor het Alphense publiek. De kaartverkoop start op 13 december om 13:00 uur.

Politiek plein gisteren 14:29

Inbreng ChristenUnie in debat over begroting

Op 3 november 2022 werd in de gemeenteraad de begroting voor 2023 besproken en het beleid dat hiermee gevoerd zal gaan worden. Dit beleid is samengevat in het uitvoeringsprogramma 'Zichtbaar en dichtbij' van de coalitiepartijen. Aan dit debat leverde de ChristenUnie-fractie een inhoudsvolle bijdrage.

Feestdagen gisteren 13:12

Laat je vuurwerkafval ophalen op 2 januari 2023

Van het aftelen tot 00:00 uur en vuurwerk afsteken naar vuurwerkafval waar je niet zo veel mee kan. Voor het opruimen van dit vuurwerkafval wordt door de gemeente Alphen aan den Rijn een oplossing bedacht.

Limesjaar 2022 gisteren 11:58

ROMEINEN Rantsoenen

Het Romeinse leger zorgt normaal gesproken goed voor haar manschappen. Maar dat is niet altijd even gemakkelijk. De commandant moet voor voldoende rantsoenen zorgen en dat is zelfs in vredestijd een behoorlijke klus.

Advertorial Horeca gisteren 10:37

Dit jaar een unieke kerst bij restaurant Bon Bini

Restaurant Bon Bini in de Hooftstraat in Alphen aan den Rijn komt dit jaar met een uniek concept. Op eerste kerstdag 2022 kun jij bij Bon Bini, in samenwerking met de chef, zelf jouw kerstdiner samenstellen.