Reserveer snel, want de laatste dag van de Alphens Restaurantweek is aangebroken

De laatste dag van de Alphens Restaurantweek is alweer aangebroken, maar niet getreurd: je kunt vandaag namelijk nog dineren bij één van de deelnemende restaurants. Reserveer nog snel, geniet van een heerlijk menu en maak kans op een fantastische prijs!

Al honderden Alphenaren hebben genoten van een gezellige avond voor een smakelijk goede prijs. Tot en met vanavond, 25 mei, kun je nog een tafel reserveren voor een verrukkelijk diner bij één van de zestien deelnemende restaurants. Dus heb je nog geen plannen voor vanavond? Reserveer dan snel een tafeltje! Spontane ideeën resulteren vaak in de leukste en gezelligste avonden, toch?

Dineer en win

Dit jaar maak je met jouw etentje kans op een 8-daagse individuele rondreis door Jordanië voor twee personen. Tijdens deze trip bezoek je met z’n tweeën alle hoogtepunten van het land. En dat zijn er nogal wat, want Jordanië is gezegend met een indrukwekkende historie.

Hoe je kunt winnen? Reserveer bij een restaurant naar keuze, geniet van een voortreffelijk meergangen keuzemenu, upload na jouw gezellige avond het bonnetje en duimen maar! Wie weet vlieg jij straks wel naar Jordanië met een vriend(in) of familielid. Deze reis wordt mede mogelijk gemaakt door 333travel.

Deelnemende restaurants

Je kunt tijdens de Alphens Restaurantweek dineren zestien fantastische restaurants. Er is voor ieder wat wils. Zo kun je genieten van een shared dining menu, een heerlijke pizza of Indiase curry en nog veel meer. De deelnemende restaurants zijn Restaurant ’s Molenaarsbrug, De Stadsherberg, Maggie Blue, Restaurant ’t Haasje, Restaurant De Zeeger, De Beren, De Gelaardse Kat, Koeien en Kaas, Wet ’n Wild, Grand Café Eight, Tamarinde The Indian Kitchen, Brasserie de Alphense Burgemeester, Osteria La Piazza, Buuren Fine Dining, Senzaa en Bon Bini Restaurant. Ook benieuwd naar de overheerlijke menu’s? Die vind je hier.

Reserveren

Heb jij nog geen plekje bemachtigd? Dan is nu het moment, want de reserveringen blijven binnenstromen. Niet gek ook, want de heerlijke menu’s zijn om je vingers bij af te likken. Twijfel niet langer en geniet van een heerlijk avondje uit!

Reserveer direct en geniet >


Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.