Reserveer snel, want de laatste dag van de Alphens Restaurantweek is aangebroken

De laatste dag van de Alphens Restaurantweek is alweer aangebroken, maar niet getreurd: je kunt vandaag namelijk nog dineren bij één van de deelnemende restaurants. Reserveer nog snel, geniet van een heerlijk menu en maak kans op een fantastische prijs!

Al honderden Alphenaren hebben genoten van een gezellige avond voor een smakelijk goede prijs. Tot en met vanavond, 25 mei, kun je nog een tafel reserveren voor een verrukkelijk diner bij één van de zestien deelnemende restaurants. Dus heb je nog geen plannen voor vanavond? Reserveer dan snel een tafeltje! Spontane ideeën resulteren vaak in de leukste en gezelligste avonden, toch?

Dineer en win

Dit jaar maak je met jouw etentje kans op een 8-daagse individuele rondreis door Jordanië voor twee personen. Tijdens deze trip bezoek je met z’n tweeën alle hoogtepunten van het land. En dat zijn er nogal wat, want Jordanië is gezegend met een indrukwekkende historie.

Hoe je kunt winnen? Reserveer bij een restaurant naar keuze, geniet van een voortreffelijk meergangen keuzemenu, upload na jouw gezellige avond het bonnetje en duimen maar! Wie weet vlieg jij straks wel naar Jordanië met een vriend(in) of familielid. Deze reis wordt mede mogelijk gemaakt door 333travel.

Deelnemende restaurants

Je kunt tijdens de Alphens Restaurantweek dineren zestien fantastische restaurants. Er is voor ieder wat wils. Zo kun je genieten van een shared dining menu, een heerlijke pizza of Indiase curry en nog veel meer. De deelnemende restaurants zijn Restaurant ’s Molenaarsbrug, De Stadsherberg, Maggie Blue, Restaurant ’t Haasje, Restaurant De Zeeger, De Beren, De Gelaardse Kat, Koeien en Kaas, Wet ’n Wild, Grand Café Eight, Tamarinde The Indian Kitchen, Brasserie de Alphense Burgemeester, Osteria La Piazza, Buuren Fine Dining, Senzaa en Bon Bini Restaurant. Ook benieuwd naar de overheerlijke menu’s? Die vind je hier.

Reserveren

Heb jij nog geen plekje bemachtigd? Dan is nu het moment, want de reserveringen blijven binnenstromen. Niet gek ook, want de heerlijke menu’s zijn om je vingers bij af te likken. Twijfel niet langer en geniet van een heerlijk avondje uit!

Reserveer direct en geniet >


Meer nieuws

Politie en handhaving vandaag 18:03

Burgernet stopt na de zomer met sms en spraakbericht

Alphenaren die de politie willen helpen bij onderzoeken en zoekacties ontvangen via Burgernet naar keuze app-, sms- en spraakberichten. Vanaf september wordt de communicatie beperkt tot de app.

Wonen en bouwen vandaag 16:58

Hoogste punt nieuwbouw voor woningen Rooie Dorp

Op maandag 5 juni hesen Woonforte en ERA Contour de vlag om het hoogste punt van de nieuwe woningen in fase 2 in het Rooie Dorp te vieren. Dit werd gevierd op de bouwplaats met alle vaklieden. 

Advertorial Theater vandaag 12:34

Belangstelling Castellum beter dan voor coronapandemie

Hoewel er al volop kaarten worden verkocht voor het nieuwe theaterseizoen, is het huidige seizoen nog in volle gang. Castellum kijkt echter nu al tevreden terug op een succesvol seizoen met ruim 80.000 bezoekers. Ter vergelijking: dit is ruim 3.000 meer dan in het laatste volledige theaterseizoen 2018/2019.