Reserveer snel, want de laatste dag van de Alphens Restaurantweek is aangebroken

De laatste dag van de Alphens Restaurantweek is alweer aangebroken, maar niet getreurd: je kunt vandaag namelijk nog dineren bij één van de deelnemende restaurants. Reserveer nog snel, geniet van een heerlijk menu en maak kans op een fantastische prijs!

Al honderden Alphenaren hebben genoten van een gezellige avond voor een smakelijk goede prijs. Tot en met vanavond, 25 mei, kun je nog een tafel reserveren voor een verrukkelijk diner bij één van de zestien deelnemende restaurants. Dus heb je nog geen plannen voor vanavond? Reserveer dan snel een tafeltje! Spontane ideeën resulteren vaak in de leukste en gezelligste avonden, toch?

Dineer en win

Dit jaar maak je met jouw etentje kans op een 8-daagse individuele rondreis door Jordanië voor twee personen. Tijdens deze trip bezoek je met z’n tweeën alle hoogtepunten van het land. En dat zijn er nogal wat, want Jordanië is gezegend met een indrukwekkende historie.

Hoe je kunt winnen? Reserveer bij een restaurant naar keuze, geniet van een voortreffelijk meergangen keuzemenu, upload na jouw gezellige avond het bonnetje en duimen maar! Wie weet vlieg jij straks wel naar Jordanië met een vriend(in) of familielid. Deze reis wordt mede mogelijk gemaakt door 333travel.

Deelnemende restaurants

Je kunt tijdens de Alphens Restaurantweek dineren zestien fantastische restaurants. Er is voor ieder wat wils. Zo kun je genieten van een shared dining menu, een heerlijke pizza of Indiase curry en nog veel meer. De deelnemende restaurants zijn Restaurant ’s Molenaarsbrug, De Stadsherberg, Maggie Blue, Restaurant ’t Haasje, Restaurant De Zeeger, De Beren, De Gelaardse Kat, Koeien en Kaas, Wet ’n Wild, Grand Café Eight, Tamarinde The Indian Kitchen, Brasserie de Alphense Burgemeester, Osteria La Piazza, Buuren Fine Dining, Senzaa en Bon Bini Restaurant. Ook benieuwd naar de overheerlijke menu’s? Die vind je hier.

Reserveren

Heb jij nog geen plekje bemachtigd? Dan is nu het moment, want de reserveringen blijven binnenstromen. Niet gek ook, want de heerlijke menu’s zijn om je vingers bij af te likken. Twijfel niet langer en geniet van een heerlijk avondje uit!

Reserveer direct en geniet >


Meer nieuws

Wonen en bouwen gisteren 17:11

Feestelijke start bouw Watersportcentrum in Rijnhaven

Vandaag vond in de Rijnhaven een feestelijke bijeenkomst plaats ter viering van de start van de bouw van het toekomstbestendige watersportcentrum van Nova Watersport. Tijdens het evenement deelden eigenaren Floris en Rutger samen met Wethouder Gerard van As hun visie op de toekomst van het gebied en de rol van het nieuwe gebouw.

Evenement gisteren 16:59

Laatste kans! Beleef het EK Voetbal in Park Rijnstroom

Oranjefans, pak je kans! Morgen, op 21 juni, transformeert Park Rijnstroom in dé plek waar je moet zijn voor een onvergetelijke avond vol oranjegekte, live muziek en natuurlijk de spannende wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk, live te volgen op een reusachtig scherm.

Sport gisteren 15:37

Maxime Takken wint zilver op NK Tijdrijden

De 14-jarige Maxime Takken uit Alphen heeft gisteren een knappe prestatie geleverd door de zilveren medaille te winnen op het Nederlands Kampioenschap Tijdrijden in Steenbergen. Over een winderig parcours van 18,9 kilometer wist Maxime in de categorie Nieuweling-meisjes (U17) een gemiddelde snelheid van ruim 38 km/u te behalen, wat haar een tweede plaats opleverde.

Calamiteiten gisteren 15:05

Zwaarbewapende politie-eenheid rijdt verdachte klem op N207

Donderdag is de auto van een verdachte klemgereden door een gespecialiseerde, zwaarbewapende eenheid van de politie. De N207, de provinciale weg tussen Alphen aan den Rijn en Boskoop, werd speciaal voor de arrestatie in beide richtingen afgesloten.

Politiek gisteren 14:28

Bezwaren tegen komst AZC aan Genielaan Alphen aan den Rijn

De voorgenomen vestiging van een asielzoekerscentrum (AZC) aan de Genielaan in Alphen aan den Rijn stuit op bezwaren van omwonenden. Op woensdag 19 juni vond een belangrijke hoorzitting plaats, voorafgaand aan de aankomende beslissing over de omgevingsvergunning.

Evenement gisteren 13:02

Romeinse Dag in Alphen aan den Rijn volledig uitverkocht

De Romeinse Dag op vrijdag 28 juni in het Alphense stadshart is volledig uitverkocht. Op deze dag wordt Alphen-Stad omgetoverd tot een levendig Romeins dorp voor alle leeftijden, met een gevarieerd programma dat onder andere een speurtocht en Romeinse vaartochten omvat. Helaas zijn alle beschikbare tijdsloten voor de Romeinse vaartochten volgeboekt.