Reserveer vanaf nu voor de Alphens Restaurantweek

Donderdag 20 t/m zondag 30 augustus is het zo ver, dan gaat de zomereditie van de Alphens Restaurantweek van start. Vanaf nu is het mogelijk om couverts te reserveren bij een van de 19 deelnemende restaurants!

Er staan 19 restaurants in Alphen en omstreken met smart te wachten om jou een smakelijk avondje te bezorgen. De Alphens Restaurantweek is zeer in trek, zowel bij inwoners van Alphen als van omliggende plaatsen. De variatie in restaurants zorgt ervoor dat er voor iedereen wat wils is. Van een heerlijke cheeseburger bij Koeien en Kaas tot steengrillen bij Bowling Alphen of malse spareribs van El Caballo.

De deelnemende restaurants waren al te bekijken op de website, maar vanaf nu is het ook mogelijk om te reserveren voor de smakelijkste week van Alphen! De restaurants stellen zelf hun menu samen en bepalen de prijs: € 25, € 30 of € 35. Reserveren kan hier. Elke dag lichten we de menukaart van een van de deelnemende restaurants uit, dus houdt Alphens.nl in de gaten via Instagram en Facebook.

Let op: vanwege de coronamaatregelen zijn de plekken in de restaurants beperkter dan normaal, dus sla snel je slag, want vol = vol.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Winactie Horeca vandaag 15:27

Win een verzorgd avondje ‘Beats ’n Eats’ voor twee personen

Bij Hen introduceert binnenkort iets nieuws. Vanaf 1 oktober organiseren zij elke donderdag namelijk ‘Beats ’n Eats’. Donderdag is de nieuwe vrijdag, dus je uitgaansavondje vier je lekker Bij Hen! Extra leuk: wij mogen namens Bij Hen een compleet verzorgd avondje voor twee personen weggeven. 

Blog Sport vandaag 12:26

ARC hoort er helemaal bij in de Hoofdklasse A

ARC hoeft voor geen enkele tegenstander meer bang te zijn. Dat is de conclusie na een geweldige start van de competitie. Rijsoord en Smitshoek werden probleemloos ter zijde geschoven en zaterdag werd zelfs gewonnen van het kapitaalkrachtige DHSC.

Overige vandaag 11:44

Leuzen aangebracht op straat in het Europapark

Bij de handhavers van de gemeente Alphen aan den Rijn zijn de afgelopen dagen meerdere meldingen binnengekomen van leuzen in het Europapark. In het zwart zijn er teksten aangebracht als ‘stop pedofilie’, ‘red kinderen’, en ‘stop kinderoffers’.