Restaurant De Beren
Advertorial Horeca

Restaurant De Beren organiseert Jaren '80 Quiz

Stof je Whitney Houston, Michael Jackson en Wham Cassettebandje af, pak je videoband van Top Gun, Grease en Dirty Dancing erbij en zorg dat je Rubiks Kubus weer onder controle krijgt want De Beren gaat in een nieuwe Quiz met Muziekbingo terug in de tijd!

Na twee geslaagde '90's & '00's Quizzen is het nu tijd voor de heerlijke jaren '80 (en een klein beetje 70s). Op donderdagavond 2 februari organiseert restaurant De Beren een nieuwe Quiz en daar kan je met jouw team aan meedoen!

"Uiteraard zitten alle klassiekers erin en wordt het weer een heerlijke avond! Ook als je stiekem eigenlijk niet helemaal uit de 80's komt ga je dit supertof vinden", aldus de organisatie. Wil jij met jouw team meedoen aan deze Quiz? Geef je dan nu op via www.jeroencitroen.nl/aanmelden. "Uiteraard zijn er weer hele leuke prijzen te winnen en is er een uniek 80's cadeautje voor elke deelnemer."

De deelname is € 10 per persoon en teams kunnen uit maximaal zes personen bestaan. De Quiz vindt plaats op 2 februari vanaf 19:30 uur.


Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.