Restaurant 't Haasje

Restaurant ‘t Haasje bij jou thuis: eigenzinnige gerechten op ambachtelijke wijze bereid

De komende periode organiseren wij de Alphens Restaurantweek bij jou thuis! Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen en omstreken. Dit keer vertellen we je alles over de heerlijke gerechten die je bij restaurant ‘t Haasje kunt bestellen.

Bij restaurant ’t Haasje kan je kiezen uit verschillende gerechten om vervolgens een uitgebreid driegangenmenu’s samen te stellen, waarin de heerlijke streekproducten niet mogen ontbreken. De koks zorgen voor een heerlijk diner met hun eigen specialiteiten. Zij stralen vakmanschap uit met hun eigenzinnige gerechten, die op ambachtelijke en vaak klassieke wijze worden gemaakt. Ook gewoon bij jou thuis.

Kies en mix

Ga vooraf voor een in Provençaals kruidenjasje gebakken garnalen met pomodori-saus; een malse rundercarpaccio met balsamico-crème, tomaat, pijnboompitten en Parmezaanse kaaskoekje; of een salade van duivenborst met paddenstoelencake en zwarte bessendressing.

Daarna is het tijd voor een heerlijk hoofdgerecht, waarbij je kunt kiezen uit een à la minute gerookte zalm sabayon van witte wijn; gegratineerde hutspot met zacht gegaarde runderriblap; of een zachte hertenbiefstuk met gekaramelliseerde witlof en appel met sinaasappel-mosterdsaus (voor € 5 extra).

Een nagerecht mag je bij restaurant ’t Haasje zeker niet overslaan. Ook hier kan je weer kiezen tussen verschillende desserts. Wat lijkt jou het lekkerst? Spekkoek met mango en mangosorbetijs, of soesjes gevuld met Zwitserse room, chocoladesaus en vanille-roomijs?

Zijn deze heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten echt wat voor jou? Je kunt het driegangenmenu van restaurant ’t Haasje bestellen voor € 27,50 (exclusief € 2,50 bezorgkosten). Bel minimaal één dag van tevoren naar 071-3414730 om jouw menu vast te stellen. Kijk snel op www.alphensrestaurantweek.nl om de hele menukaart te zien. Hier kun je ook de menukaarten en andere deelnemers terugvinden.

 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.