Restaurant 't Haasje

Restaurant ‘t Haasje bij jou thuis: eigenzinnige gerechten op ambachtelijke wijze bereid

De komende periode organiseren wij de Alphens Restaurantweek bij jou thuis! Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen en omstreken. Dit keer vertellen we je alles over de heerlijke gerechten die je bij restaurant ‘t Haasje kunt bestellen.

Bij restaurant ’t Haasje kan je kiezen uit verschillende gerechten om vervolgens een uitgebreid driegangenmenu’s samen te stellen, waarin de heerlijke streekproducten niet mogen ontbreken. De koks zorgen voor een heerlijk diner met hun eigen specialiteiten. Zij stralen vakmanschap uit met hun eigenzinnige gerechten, die op ambachtelijke en vaak klassieke wijze worden gemaakt. Ook gewoon bij jou thuis.

Kies en mix

Ga vooraf voor een in Provençaals kruidenjasje gebakken garnalen met pomodori-saus; een malse rundercarpaccio met balsamico-crème, tomaat, pijnboompitten en Parmezaanse kaaskoekje; of een salade van duivenborst met paddenstoelencake en zwarte bessendressing.

Daarna is het tijd voor een heerlijk hoofdgerecht, waarbij je kunt kiezen uit een à la minute gerookte zalm sabayon van witte wijn; gegratineerde hutspot met zacht gegaarde runderriblap; of een zachte hertenbiefstuk met gekaramelliseerde witlof en appel met sinaasappel-mosterdsaus (voor € 5 extra).

Een nagerecht mag je bij restaurant ’t Haasje zeker niet overslaan. Ook hier kan je weer kiezen tussen verschillende desserts. Wat lijkt jou het lekkerst? Spekkoek met mango en mangosorbetijs, of soesjes gevuld met Zwitserse room, chocoladesaus en vanille-roomijs?

Zijn deze heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten echt wat voor jou? Je kunt het driegangenmenu van restaurant ’t Haasje bestellen voor € 27,50 (exclusief € 2,50 bezorgkosten). Bel minimaal één dag van tevoren naar 071-3414730 om jouw menu vast te stellen. Kijk snel op www.alphensrestaurantweek.nl om de hele menukaart te zien. Hier kun je ook de menukaarten en andere deelnemers terugvinden.

 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Winactie Algemeen gisteren 18:54

Feest op pakjesavond: Sinterklaas trakteert namens Intertoys en Alphens.nl!

Sinterklaas is weer in het land en dus verheugen we ons op 5 december: pakjesavond! Tijdens deze avond spelen Intertoys en Alphens.nl voor Sinterklaas en hebben we een leuke verrassing voor een Alphens gezin. Op deze manier willen wij Sinterklaasavond voor een familie met (kleine) kinderen nog leuker maken! 

Advertorial Horeca gisteren 17:33

Nieuwe driegangenmenu’s bij Grandcafé de Zaak

De chefs van Grandcafé de Zaak en Alle Hens hebben voor jou vier heerlijke nieuwe driegangenmenu’s samengesteld. Heerlijke gerechten om de warmte bij jou thuis te brengen tijdens deze koude winterdagen! De compleet nieuwe gerechten zijn verkrijgbaar voor slechts € 16,50! 

Calamiteiten gisteren 16:07

Burgernet bericht uitgezonden voor vermiste man (75)

Op dinsdagmiddag is er een Burgernetbericht uitgegaan voor een man van 75 jaar oud die vermist is vanaf het Bartokhof (2402 GD) in Alphen. Er wordt gevraagd uit te kijken naar de man.

Politie gisteren 15:18

Matrixborden in Alphen waarschuwen inwoners voor inbrekers

De afgelopen weken vinden er regelmatig inbraken plaats in Alphen, zowel in woningen als in auto’s. Vooral in Kerk en Zanen is het vaak raak. Om hier aandacht voor te vragen, heeft de politie op diverse plekken in de wijk matrixborden neergezet.