't Oude Raadhuys

Restaurant ’t Oude Raadhuys denkt aan iedereen

Bij restaurant ’t Oude Raadhuys kun je terecht voor klassieke gerechten van een uitstekende kwaliteit. Denk aan spareribs of varkenshaas. Liever iets luxer genieten? Dat kan ook! Op de menukaart staat namelijk voor ieder wat wils.

Sinds een aantal maanden is restaurant ’t Oude Raadhuys gevestigd in het voormalige pand van restaurant Disgenoten. Niet alleen het pand, maar ook de menukaart heeft in die tijd een metamorfose ondergaan. “Voorheen was de menukaart gericht op het hoge segment, maar wij hebben ervoor gekozen om de menukaart laagdrempelig en toegankelijk te maken voor iedereen”, vertelt Anthony Cornelisse van ’t Oude Raadhuys.

“Dat was echt ons uitgangspunt. Bij het samenstellen van de menukaart wilden we gerechten die wat goedkoper zijn, maar ook wat luxere gerechten. Dat is gelukt, ook met het behouden van de kwaliteit van de gerechten”, vertelt Anthony trots. “De keuze is gevallen op veel klassieke gerechten, zoals de spareribs en de varkenshaas. Die gerechten zijn de afgelopen maanden ook wel echt uitgegroeid tot onze specialiteit.”

De menukaart

Bij ’t Oude Raadhuys heb je de keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Als voorgerecht kun je bijvoorbeeld kiezen uit een zalmbonbon gevuld met Hollandse garnalen, of nachos met Mexicaanse kaas, rode ui, guacamole en zure room.

Daarna is het tijd voor het hoofdgerecht, met voor ieder wat wils! Zo kunnen vleesliefhebbers onder andere kiezen voor spare ribs met zoete marinade, de speciale Raadhuysburger of de varkenshaas. Daarnaast kun je ook kiezen uit zalmfilet, diverse salades, risotto met bospaddenstoelen en gegrilde paprika, of een vegaburger.

Als dessert kun je kiezen voor een cheesecake met rode vruchten, appeltaart, brownie of een chocosoes. De kids kunnen kiezen uit kleine saté, kleine spareribs, mini burger, of vissticks.

Bestellen kan via https://www.alphensrestaurantweek.nl/index.html. Let op: ’t Oude Raadhuys bezorgt in postcodegebied 2401 t/m 2403, Woubrugge, Hoogmade en Ter Aar. Bestellen kan niet op maandag en dinsdag, dan is ’t Oude Raadhuys gesloten.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Maatschappelijk vandaag 17:41

Pilot voor toezicht houden bij Zegerplas deze zomer van start

In de zomer zoeken veel Alphenaren de verkoeling op, waarvoor de Zegerplas een populaire plek is. Bij drukte zit een ongeluk in een klein hoekje. Om dit te voorkomen, gaan vrijwilligers van de Alphense Reddingsbrigade in de zomermaanden als proef toezicht houden bij de Zegerplas. 

Werken vandaag 16:32

Het nieuwe vacature aanbod van week 24

Op zoek naar leuke baan of een nieuwe uitdaging in Alphen of omgeving? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen. Alphens.nl heeft haar eigen vacaturepagina. Op deze pagina zijn diverse soorten vacatures in verschillende branches te vinden. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Advertorial Cultuur vandaag 15:40

Lezing: Boost je Immuunsysteem - Verzorgd door Gewicht Op Niveau

Een vaccin kan werken tegen een virus. Een gezond werkend immuunsysteem reageert op álle ziekteverwekkers. En daarbij werkt een vaccin alleen maar (goed) als het immuunsysteem ook werkt, want er moeten antistoffen aangemaakt worden. Dus of je nu rechtsom of linksom gaat, het is belangrijk dat je je immuunsysteem ondersteunt.

Dronefotografie vandaag 14:55

Alphen vanuit de lucht: het authentieke Zaanse Rietveld

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer het Zaanse Rietveld, dat ook wel de (voor)tuin van Alphen wordt genoemd. 

Evenementen vandaag 14:04

Alphense Jaarmarkt gaat door in september

De Alphense Jaarmarkt gaat door! Op woensdag 15 september zal de grootste jaarmarkt van Nederland, na een jaar afwezigheid, weer plaatsvinden.