Van der Valk Avifauna
Advertorial Horeca

Restaurants van Van der Valk Avifauna zijn weer geopend!

De horecabranche heeft er lang op moeten wachten, eindelijk mochten zij vorige week hun deuren weer openen! Zo ook de restaurants van Van der Valk Avifauna.

"Als je dit bericht hoort, kan je mij niet gelukkiger maken", zo zegt Joyce Galjé - van der Valk. "Eindelijk weer ons vak uitoefenen waar we goed in zijn en dat is onze gasten een geweldige belevenis geven."

Gasten kunnen dan ook op de doordeweekse dagen weer genieten van de heerlijke gerechten uit het à la carte restaurant. In de weekenden is het populaire Live Cooking brunch en buffet geopend. Ideaal om te combineren met een dagje uit, want Vogelpark Avifauna is namelijk bij de prijs van het Live Cooking inbegrepen!

Nog geen plannen om jouw geliefde te verrassen op Valentijnsdag? Ga dan samen genieten van het 3-gangen valentijnsmenu in het à la carte restaurant van Avifauna. Zo hoef je zelf niet in de keuken te staan en heb je gegarandeerd een heerlijk diner.

Wil je zeker zijn van een plekje in een van de restaurants? Reserveer dan tijdig een tafel!

Reserveren kan via de website www.vandervalkavifauna.nl of door te bellen naar de hotelreceptie op het nummer 0172 48 75 75.

1327_ValkAvifauna_Spandoek_HR.jpg


Meer nieuws

Advertorial Onderwijs vandaag 17:09

25 jaar sportklassen bij het Scala College

In 1999 is het Scala College gestart met de sportklassen. Dit betekent dat dit schooljaar het 25-jarig jubileum wordt gevierd en dat was afgelopen week goed te merken op het Scala College. Het docententeam van Lichamelijke Opvoeding (LO) heeft zich keihard ingezet om deze sportieve feestweek tot een succes te maken!

Politiek vandaag 16:17

Geen hulp in de huishouding meer voor 19 euro per maand

Het afschaffen van het abonnementstarief van 19 euro per maand voor hulp in de huishouding levert 1,5 miljoen per jaar op vanaf 2027. Tot nu toe betaalt gemeente Alphen aan den Rijn deze kosten. De Wmo-regeling huishoudelijke hulp wordt inkomensafhankelijk.

Overige vandaag 15:26

Dag van de Vluchteling gevierd met speciale bijeenkomst

Op 20 juni 2024, de Dag van de Vluchteling, bundelen Kwadraad, Participe, Friends for Friends, Mix Support en de Gemeente Alphen aan den Rijn hun krachten voor een bijzondere bijeenkomst. In Buurthuis De Mozaïek nodigen zij eenieder uit om samen de Dag van de Vluchteling te vieren. Een warme, multiculturele ontmoeting staat centraal, waarbij de nadruk ligt op het delen van verhalen, dromen, en het groeien als gemeenschap.

Sport vandaag 14:58

Girls-Only Basketball Clinic groot succes

'Basketball is een teamsport en je moet het samen doen, daar leer van hoe je met elkaar om moet gaan' en 'Goed de duimen achter de bal, anders krijg je hem tegen je neus', waren enkele van de tips die burgemeester Spies gaf aan de bijna dertig meiden die afgelopen zaterdag meededen aan de Girls-Only Basketball Clinic. De Clinic werd verzorgd door BV Alphia Tigers. Burgemeester Spies, zelf oud-basketballster bij BVA deed het welkomstwoord. “Basketball is een leuke sport, ik heb het altijd met plezier gedaan”, vertelde ze.

Politiek vandaag 14:43

Kinderboerderij Bospark wordt gesloten

Een van de kleine bezuinigingen op de gemeentelijke begroting is de voorgenomen sluiting van Kinderboerderij Bospark in 2026. De sluiting levert jaarlijks € 30.000 op.