Van der Valk Avifauna
Advertorial Horeca

Restaurants van Van der Valk Avifauna zijn weer geopend!

De horecabranche heeft er lang op moeten wachten, eindelijk mochten zij vorige week hun deuren weer openen! Zo ook de restaurants van Van der Valk Avifauna.

"Als je dit bericht hoort, kan je mij niet gelukkiger maken", zo zegt Joyce Galjé - van der Valk. "Eindelijk weer ons vak uitoefenen waar we goed in zijn en dat is onze gasten een geweldige belevenis geven."

Gasten kunnen dan ook op de doordeweekse dagen weer genieten van de heerlijke gerechten uit het à la carte restaurant. In de weekenden is het populaire Live Cooking brunch en buffet geopend. Ideaal om te combineren met een dagje uit, want Vogelpark Avifauna is namelijk bij de prijs van het Live Cooking inbegrepen!

Nog geen plannen om jouw geliefde te verrassen op Valentijnsdag? Ga dan samen genieten van het 3-gangen valentijnsmenu in het à la carte restaurant van Avifauna. Zo hoef je zelf niet in de keuken te staan en heb je gegarandeerd een heerlijk diner.

Wil je zeker zijn van een plekje in een van de restaurants? Reserveer dan tijdig een tafel!

Reserveren kan via de website www.vandervalkavifauna.nl of door te bellen naar de hotelreceptie op het nummer 0172 48 75 75.

1327_ValkAvifauna_Spandoek_HR.jpg


Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.