Restaurantweek: De Beren Alphen aan den Rijn

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Vandaag De Beren Alphen aan den Rijn.  

Uiteraard doet De Beren Alphen aan den Rijn ook mee aan de Alphens Restaurantweek. Dit sfeervolle restaurant biedt een ruime keuze aan gerechten. Bijvoorbeeld de bekende Street food klassieker. Dit heerlijke saté gerecht is verkrijgbaar in kip, varkenshaas, maar ook vegetarisch. Dit is niet het enigste vegetarische hoofdgerecht. Als vegetariër heb je ook de keuze uit de Streetfood Kebab 100% Vegan. Een heerlijke pita met kebab van tarwe en soja.

Kun je moeilijk een keuze maken? Dan is de proeverij van Sukade helemaal wat voor jou. Dit bestaat onder andere uit een sukadelap, steak en pulled beef. Dit is heerlijk te combineren met bijvoorbeeld carpaccio, hertenham of tomatensoep als voorgerecht.

Met een keuze uit maar liefst 5 verschillende voorgerechten en vier verschillende hoofd- en nagerechten is er vast wel een gerecht naar jouw wens! Reserveren kan via de website.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 11:49

Nieuwe partners ondersteuning

Inwoners die ondersteuning nodig hebben op diverse levensgebieden, kunnen daarvoor hulp krijgen, denk aan mensen met psychische problematiek, een beperking of chronische ziekte.

Politie gisteren 16:37

Bericht over beroving via Burgernet verspreid

Vrijdagmiddag 23 juli is er via Burgernet een bericht verspreid over een beroving in de omgeving van de Paradijslaan/Castellumstraat in Alphen. Naar de verdachten wordt gezocht.