Restaurantweek: De Beren Alphen aan den Rijn

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Vandaag De Beren Alphen aan den Rijn.  

Uiteraard doet De Beren Alphen aan den Rijn ook mee aan de Alphens Restaurantweek. Dit sfeervolle restaurant biedt een ruime keuze aan gerechten. Bijvoorbeeld de bekende Street food klassieker. Dit heerlijke saté gerecht is verkrijgbaar in kip, varkenshaas, maar ook vegetarisch. Dit is niet het enigste vegetarische hoofdgerecht. Als vegetariër heb je ook de keuze uit de Streetfood Kebab 100% Vegan. Een heerlijke pita met kebab van tarwe en soja.

Kun je moeilijk een keuze maken? Dan is de proeverij van Sukade helemaal wat voor jou. Dit bestaat onder andere uit een sukadelap, steak en pulled beef. Dit is heerlijk te combineren met bijvoorbeeld carpaccio, hertenham of tomatensoep als voorgerecht.

Met een keuze uit maar liefst 5 verschillende voorgerechten en vier verschillende hoofd- en nagerechten is er vast wel een gerecht naar jouw wens! Reserveren kan via de website.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Gemeente gisteren 16:18

De fietsrotonde nabij het NS-station is verwijderd

De fietsrotonde langs de Prins Bernhardlaan nabij het NS-station in Alphen aan den Rijn is verwijderd. De rotondes wordt vaak verkeerd gebruikt (tegen de richting in) en vormt een obstakel midden op het fietspad. Met het verwijderen van de fietsrotonde ontstaat er meer ruimte, waardoor je als fietser comfortabeler en zonder hinderlijke obstakels je route kunt vervolgen.

Stadsdichter gisteren 15:45

Chanty Louis is de nieuwe stadsdichter van Alphen

Zondag werd de nieuwe stadsdichter van Alphen gekozen. Lars Ferwerda gaf het stokje over aan de Alphense Chanty Louis (31). Ze schrijft gedichten over streven naar verbinding en strijden tegen racisme.

Evenement gisteren 13:43

Geslaagd Alphens Boksgala met hoogstaande gevechten

In de Rijnstreekhal vond afgelopen zaterdag het jaarlijkse Alphense Boksgala plaats, georganiseerd door Boksschool Teus de Kruyf. Met een tribune die tot de nok toe gevuld was, was het evenement een groot succes met zeventien amateurpartijen en drie professionele gevechten.