Restaurantweek: De Beren Alphen aan den Rijn

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Vandaag De Beren Alphen aan den Rijn.  

Uiteraard doet De Beren Alphen aan den Rijn ook mee aan de Alphens Restaurantweek. Dit sfeervolle restaurant biedt een ruime keuze aan gerechten. Bijvoorbeeld de bekende Street food klassieker. Dit heerlijke saté gerecht is verkrijgbaar in kip, varkenshaas, maar ook vegetarisch. Dit is niet het enigste vegetarische hoofdgerecht. Als vegetariër heb je ook de keuze uit de Streetfood Kebab 100% Vegan. Een heerlijke pita met kebab van tarwe en soja.

Kun je moeilijk een keuze maken? Dan is de proeverij van Sukade helemaal wat voor jou. Dit bestaat onder andere uit een sukadelap, steak en pulled beef. Dit is heerlijk te combineren met bijvoorbeeld carpaccio, hertenham of tomatensoep als voorgerecht.

Met een keuze uit maar liefst 5 verschillende voorgerechten en vier verschillende hoofd- en nagerechten is er vast wel een gerecht naar jouw wens! Reserveren kan via de website.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 00:28

Veel schade bij botsing op de Oostkanaalweg

Op de Oostkanaalweg-N207 in Alphen aan den Rijn heeft vrijdagavond een kop-staartbotsing plaatsgevonden. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Alphens Restaurantweek gisteren 18:33

Alphens Restaurantweek: Brasserie de Alphense Burgemeester

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Brasserie de Alphense Burgemeester!

Overige gisteren 14:20

TikTokkers klimmen over hek kinderboerderij voor filmpje

De rust van de dieren bij Kinderboerderij Bospark in Alphen werd afgelopen woensdagavond abrupt verbroken door een paar meiden die over het hek klommen. Zij wilden ’s avonds laat een filmpje opnemen voor op de populaire app TikTok.

Calamiteiten gisteren 13:18

Fietsendiefstallen rondom zaterdagmarkt toegenomen

Er zijn de afgelopen weken veel aangiften bij de politie gedaan van diefstal van elektrische fietsen. Opvallend, zo zegt de politie, is dat de dieven vooral fietsen stelen die geplaatst zijn bij de zaterdagmarkt.