Alphens

Restaurantweek: De Gelaarsde Kat

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Vandaag De Gelaarsde Kat.   

Ben jij slecht in het kiezen van een gerecht en wil je het liefst alles wat op de kaart staat kiezen? Kom dan tijdens de Alphens restaurantweek naar de Gelaarsde Kat! Hier krijg je niet 3, niet 4, maar 6 gangen! Op deze manier heb jij de gelegenheid om lekker lang te tafelen en veel verschillende gerechtjes te proeven. En nog een voordeel: je hoeft niet veel keuzes te maken, je krijgt het gewoon allemaal!

Gerechten als carpaccio, tomatensoep, kipsaté en een salade met spekjes staan op de kaart. Kom genieten van de beroemde spareribs of ga je toch liever voor vis? Kies dan de sliptongen met ravigotte saus. Na al dit lekkere eten is als 6e gang een lekker toetje met… chocoladesaus!

Loopt het water al in jouw mond? Reserveer dan snel via de website.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politie gisteren 18:55

Politie arresteert Alphenaren voor witwassen en drugshandel

Op dinsdagochtend 27 oktober heeft de politie drie Alphenaren aangehouden. Twee Alphenaren (34 en 35) zijn aangehouden als hoofdverdachten op verdenking van witwassen en handel en productie in softdrugs. De andere Alphenaar (22) is aangehouden als medeverdachte. 

Onderwijs gisteren 18:24

Lyceumleerlingen komen voor het eerst in het nieuwe schoolgebouw

Een feestelijke dag voor leerlingen van het Groene Hart Lyceum in Alphen. Zij mochten op dinsdag 27 oktober namelijk voor het eerst kennis maken met hun nieuwe school. Alle leerjaren volgden apart van elkaar een programma op school om het gebouw te leren kennen. Woensdag is de eerste echte lesdag in het nieuwe schoolgebouw.

Advertorial Horeca gisteren 17:49

Bedrijfskerstdiner wordt spectaculaire Drive Thru

Alfreds heeft iets unieks bedacht. Normaal gesproken hebben zij in de decembertijd veel bedrijven die bij hen de kerstdiners en kerstborrels boeken. Dit jaar wordt dat toch even anders, dus daar moest een nieuw en uniek idee voor komen: de Alfreds Drive Thru!

Politie gisteren 17:22

Jongens fietsen over straat met ‘coronabanner’

Het was een merkwaardig gezicht toen politieagenten zaterdagnacht drie jongens in de Planetenbuurt zagen fietsen. Zij hadden namelijk een banner met daarop de coronaregels bij zich.