Koeien en Kaas

Restaurantweek: Koeien en Kaas

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Dit keer zetten we Koeien en Kaas in de schijnwerpers.  

Koeien en Kaas is een sfeervol restaurant in het centrum van Alphen aan den Rijn. Hier serveren zij heerlijke burgers, goede stukken vlees en hebben ze ook vegetarische opties.

Begin je diner met steak tartaar, zalm, geitenkaas of carpaccio. Voor de mensen die niet kunnen kiezen heeft Koeien en Kaas een goede oplossing. Je kunt namelijk ook gaan voor een proeverij van luxe vleessoorten en verschillende kaasbereidingen. Hierdoor kun je samen met je tafelgenoten genieten van verschillende hapjes.

Ben jij een echte vleeseter? Dan ben je bij Koeien en Kaas tijdens de restaurantweek aan het juiste adres. Ga dan voor een lekkere entrecote of bavette. Ook als je gek bent op burgers heb je een keuze uit verschillende (vegetarische) burgers. Wil je liever iets totaal anders? Dan heeft Koeien en Kaas een leuke optie. Je kunt hier namelijk ook kiezen voor de kaasfondue. Dit wordt geserveerd met brood, krieltjes, paprika en komkommer.

Nu hebben we nog niet eens over de heerlijke toetjes gesproken. De huisgemaakte cheesecake, een stroopwafel triffle en uiteraard ook een kaasplankje staan op de kaart.

Er zijn nog plekken vrij, dus waar wacht je nog op? Reserveer snel via de website.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Romeinen vandaag 12:02

ROMEINEN Textiel

Onder een bepantsering draagt elke soldaat een tunica. Oneerbiedig gezegd: een ruimvallende jurk die boven de knie eindigt. Elke burger en elke slaaf draagt ook een tunica. Net als alle vrouwen. De kleurrijke Romeinse tunica’s worden meestal gemaakt van wol en ook wel van linnen.

Politiek vandaag 10:15

Gemeenteraad wil buurtbus in hele gemeente

Vooral de dorpen hebben geen of slecht openbaar vervoer. De reguliere buslijnen van Arriva rijden in de gemeente Alphen aan den Rijn niet overal. Daarom heeft de raad een initiatiefvoorstel voor het instellen van een buurtbus gemaakt.

Politiek gisteren 18:49

Parkeerbeleid voor hele gemeente is vastgesteld

Het beleid rond het parkeren in de hele gemeente Alphen aan den Rijn is donderdag 24 september door de gemeenteraad gewijzigd. Daarmee is het beleid gemoderniseerd. Een belangrijke wijziging is de norm die wijzigt van prijsklasse naar oppervlakte.

Cultuur gisteren 16:35

Het moment is daar: de ‘huiskamer van de stad’ is officieel geopend

Genodigden kwamen op zaterdagochtend bijeen voor de officiële opening van de nieuwe bibliotheek. Met een tot in de puntjes geregisseerde performance en speeches van directeur Hester van Beek en wethouder Kees van Velzen, was het moment vandaag eindelijk daar: de opening van de ‘huiskamer van de stad’.