Koeien en Kaas

Restaurantweek: Koeien en Kaas

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Dit keer zetten we Koeien en Kaas in de schijnwerpers.  

Koeien en Kaas is een sfeervol restaurant in het centrum van Alphen aan den Rijn. Hier serveren zij heerlijke burgers, goede stukken vlees en hebben ze ook vegetarische opties.

Begin je diner met steak tartaar, zalm, geitenkaas of carpaccio. Voor de mensen die niet kunnen kiezen heeft Koeien en Kaas een goede oplossing. Je kunt namelijk ook gaan voor een proeverij van luxe vleessoorten en verschillende kaasbereidingen. Hierdoor kun je samen met je tafelgenoten genieten van verschillende hapjes.

Ben jij een echte vleeseter? Dan ben je bij Koeien en Kaas tijdens de restaurantweek aan het juiste adres. Ga dan voor een lekkere entrecote of bavette. Ook als je gek bent op burgers heb je een keuze uit verschillende (vegetarische) burgers. Wil je liever iets totaal anders? Dan heeft Koeien en Kaas een leuke optie. Je kunt hier namelijk ook kiezen voor de kaasfondue. Dit wordt geserveerd met brood, krieltjes, paprika en komkommer.

Nu hebben we nog niet eens over de heerlijke toetjes gesproken. De huisgemaakte cheesecake, een stroopwafel triffle en uiteraard ook een kaasplankje staan op de kaart.

Er zijn nog plekken vrij, dus waar wacht je nog op? Reserveer snel via de website.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Algemeen vandaag 10:15

Plezier van kleine stapjes vooruitgang

Voor team statushouders is geen dag hetzelfde. Samen zorgen zij ervoor dat statushouders de weg in de buurt beter weten te vinden, taalles krijgen en zich vooral veilig voelen. Daarbij werken zij samen  met andere organisaties. De begeleiding is intensief. Geduld is een belangrijke factor voor het goed uitvoeren van het werk.

Calamiteiten vandaag 09:24

Politie houdt verdachten aan voor drugshandel, shishalounge gesloten

Op maandag 17 en dinsdag 18 februari heeft de politie zeven verdachten aangehouden in Alphen aan den Rijn. Dit vanwege een onderzoek naar drugshandel, witwassen en deelname aan een criminele organisatie. In verband met het onderzoek is shishalounge Meet & Greet voorlopig gesloten.

Sport vandaag 08:37

Mark Glissenaar nieuwe hoofdtrainer KV Tempo

Mark Glissenaar is met ingang van het seizoen 2020-2021 de nieuwe hoofdtrainer van korfbalvereniging Tempo. De 41-jarige inwoner van Moordrecht heeft momenteel Excelsior uit Delft onder zijn hoede. 

Politiek gisteren 18:01

Bouwen in de Gnephoekpolder is lange termijn planning

De provincie Zuid-Holland is tegen nieuwbouw in de Gnephoek. Daarnaast zijn aan de zuidrand bedrijven gevestigd die niet zomaar kunnen verhuizen. Bovendien is de gemeente  geen grondeigenaar. Op de lange termijn is de Gnephoekpolder echter de ideale locatie voor een nieuwe woonwijk aan de rand van Alphen-Stad.

Politiek gisteren 17:09

Twee inwoners uit Alphen de dupe van kinderopvangtoeslag affaire

Eerder dit jaar kwam het nieuws naar buiten dat er ook in Alphen aan den Rijn slachtoffers zijn van de kinderopvangtoeslagen affaire. SP had hierover vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders. Uit de antwoorden blijkt dat recentelijk twee inwoners uit Alphen zich hierover bij de gemeente hebben gemeld.

Verkeer en vervoer gisteren 16:40

Gratis gehandicaptenparkeerapp slaat nog niet aan

In juni 2019 had de gemeente Alphen aan den Rijn een primeur: als eerst gemeente van Nederland werd het mogelijk om te parkeren met een gratis gehandicaptenparkeerapp (GPA). Maar doordat een overgrote meerderheid van de kaarthouders de app nog niet gebruikt, moet een handhaver achter de nieuwe scanauto aanrijden.