LKKR Eten en Drinken Nieuwkoop

Restaurantweek: LKKR

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Dit keer de beurt aan LKKR eten & drinken uit Nieuwkoop.  

Dit stijlvolle, moderne restaurant aan de Nieuwkoopse plassen opende in 2014 zijn deuren en wordt gerund door Richard en Amanda. Je vindt er een verrassende internationale keuken, waar chef-kokkin Esther en haar team hun passie op de borden meegeven.

Voor de restaurantweek heeft Esther een speciaal menu samengesteld. Als voorgerecht is er tartaar van Bawykov zalm met rivierkreeft, limoenschuim en frisse kruidensla. Bij het hoofdgerecht kun je kiezen uit een Black Angus ossenhaas met knolselderijpuree, gestoofde bospeen en jus van gepofte knoflook, of grote garnalen met tabouleh, couscous en teriyaki. Als nagerecht kun je de altijd goede crème brûlée van hazelnoot met nutella-ijs verwachten.

Begin je al te watertanden? Reserveer dan nu op de website


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 13:29

Dodelijke kattenziekte in Nederland

Er is een dodelijke kattenziekte, genaamd het Panleucopenie Virus, opgedoken in Nederland. Het virus is zeer besmettelijk. Kattenbezitters worden gewaarschuwd om te controleren of hun katten de juiste vaccinatie hebben gehad.

Overige vandaag 12:28

Windsurfvereniging WSV verboden voor honden

De Alphense Hondenbezitter waarschuwt voor het verboden gebied voor honden bij Zegersloot. Het gaat om het strandje bij de windsurfvereniging WSV Zegerplas. 

Coronavirus in Alphen vandaag 11:02

Coronabesmetting via het water is gering, maar waarom?

Kun je besmet raken met het coronavirus door zwemwater of door open water of fonteinen? Dat is een vraag die veel mensen stellen aan GGD Hollands Midden. De kans hierop is gering, maar waarom? Dat legt GGD Hollands Midden uit.

Weer in Alphen vandaag 09:10

RIVM haalt Nationaal Hitteplan van stal

Het RIVM heeft het Nationaal Hitteplan geactiveerd in verband met de tropische temperaturen die ons de komende dagen te wachten staan. ‘’Voor mensen met een kwetsbare gezondheid kan dit tot problemen leiden. Ook mensen in goede gezondheid kunnen met deze temperaturen klachten krijgen.’’

Advertorial Horeca gisteren 19:50

Nieuw: Maggie goes Bananas!

Maggie Blue vond dat het tijd was voor wat nieuws in Alphen, en heeft iets ondeugends gedaan… Namelijk het hele concept omgegooid! Wacht, wat?