LKKR Eten en Drinken Nieuwkoop

Restaurantweek: LKKR

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Dit keer de beurt aan LKKR eten & drinken uit Nieuwkoop.  

Dit stijlvolle, moderne restaurant aan de Nieuwkoopse plassen opende in 2014 zijn deuren en wordt gerund door Richard en Amanda. Je vindt er een verrassende internationale keuken, waar chef-kokkin Esther en haar team hun passie op de borden meegeven.

Voor de restaurantweek heeft Esther een speciaal menu samengesteld. Als voorgerecht is er tartaar van Bawykov zalm met rivierkreeft, limoenschuim en frisse kruidensla. Bij het hoofdgerecht kun je kiezen uit een Black Angus ossenhaas met knolselderijpuree, gestoofde bospeen en jus van gepofte knoflook, of grote garnalen met tabouleh, couscous en teriyaki. Als nagerecht kun je de altijd goede crème brûlée van hazelnoot met nutella-ijs verwachten.

Begin je al te watertanden? Reserveer dan nu op de website


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 20:02

Geen valse beloftes meer voor de Molukse gemeenschap

Op 10 oktober jl. vond op het Gemeentehuis Alphen aan den Rijn de commissiebehandeling met betrekking tot het sociaal en maatschappelijk domein plaats inzake het voorstel van het college aan de raad over de 2e fase van de herijking dorps- en buurthuizen.  

Gemeente vandaag 17:51

Nieuwe aanpak tegen Japanse Duizendknoop

Gemeente Alphen aan den Rijn start een proef met een nieuwe bestrijdingsmethode voor Japanse duizendknoop. Het gaat om een elektrische onkruidbestrijder die heel gericht onkruid aanpakt.

Politiek vandaag 17:23

Pilot met vast team voor groenbeheer per dorp of buurt

Gemeente Alphen aan den Rijn voert een pilot uit om met een vast team een buurt of dorp te onderhouden. Dezelfde groenmedewerkers werken een aantal dagen per week op dezelfde locatie. Daardoor kan een buurt de prioriteiten zelf bepalen.

Advertorial Horeca vandaag 16:54

Speciaalbieren voor het uitkiezen bij De Bierentuin

Alphen aan den Rijn is een bierentuin rijker. In de Hooftstraat is sinds kort De Bierentuin gevestigd, een plek waar de speciaalbieren vol in het zicht staan en eigenaar Willem Peter altijd in is voor een praatje.  

Horeca vandaag 16:15

Restaurantweek: Bowling Alphen

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Deze keer zetten we Bowling Alphen in de schijnwerpers.