LKKR Eten en Drinken Nieuwkoop

Restaurantweek: LKKR

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Dit keer de beurt aan LKKR eten & drinken uit Nieuwkoop.  

Dit stijlvolle, moderne restaurant aan de Nieuwkoopse plassen opende in 2014 zijn deuren en wordt gerund door Richard en Amanda. Je vindt er een verrassende internationale keuken, waar chef-kokkin Esther en haar team hun passie op de borden meegeven.

Voor de restaurantweek heeft Esther een speciaal menu samengesteld. Als voorgerecht is er tartaar van Bawykov zalm met rivierkreeft, limoenschuim en frisse kruidensla. Bij het hoofdgerecht kun je kiezen uit een Black Angus ossenhaas met knolselderijpuree, gestoofde bospeen en jus van gepofte knoflook, of grote garnalen met tabouleh, couscous en teriyaki. Als nagerecht kun je de altijd goede crème brûlée van hazelnoot met nutella-ijs verwachten.

Begin je al te watertanden? Reserveer dan nu op de website


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Evenementen vandaag 15:04

Sinterklaas feestelijk uitgezwaaid bij Rijnhavekade

Op vrijdagavond 6 december heeft een grote groep Alphenaren Sinterklaas een feestelijk vertrek gegeven in Winkelcentrum de Baronie en later aan de Rijnhavekade in Alphen aan den Rijn.  

Evenementen gisteren 13:28

Kerstactiviteiten in de Herenhof

Op zaterdag 14 en zaterdag 21 tot en met dinsdag 24 december zijn er verschillende activiteiten georganiseerd in Winkelcentrum de Herenhof.

Evenementen gisteren 09:58

Midwinter Fair in het Archeon

In het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 december vindt de 17e editie van de Midwinter Fair in Archeon plaats. Tijdens het winterse festival gaat Archeon terug naar de oorsprong, naar de viering van de Midwinter.

Blog Opinie 6 dec. 2019 20:08

MINERVA Heksenjacht

De 'affaire Spies' is vooral een affaire door alles wat eromheen gebeurde. Niet omdat er vuur is onder al die rook. Burgemeester Spies heeft namelijk helemaal niets verkeerd gedaan.