Josh Walet

Restaurantweek: Osteria la Piazza

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Dit keer Osteria la Piazza, een nieuwkomer in de Alphens Restaurantweek.

Deze Osteria – een ander woord voor buurtrestaurant, maar dan zoals in Italië – opende recent zijn deuren en is de eerste Osteria die Alphen aan den Rijn rijk is. De Osteria wordt gerund door de familie Ceglia, die in 1985 vanuit Turijn naar Nederland verhuisde. Je vindt er een authentieke Italiaanse keuken, met veel invloeden uit de streken Puglia en Piermonte, waar hun roots liggen. Sandro, de eigenaar van het restaurant, maakt geen gebruik van fabriekswerk, alles maakt hij vers. Ambachtelijkheid staat dan ook centraal bij het Italiaanse restaurant.

De ambachtelijkheid van de gerechten komt ook terug in het meergangenmenu die Osteria la Piazza aanbiedt tijdens de Alphens Restaurantweek. Zij zullen Antipasto della Casa (verschillende voorgerechten van het huis), Poker di Pasta (vier soorten pasta) als hoofdgerecht en panna cotta of sgroppino als dessert serveren.

Wil jij op Italiaanse wijze dineren? Reserveer dan nu via: https://www.alphensrestaurantweek.nl/locatie/osteria-la-piazza.html 

Osteria la Piazza is gevestigd aan de Hooftstraat 25, 2406 GD Alphen aan den Rijn.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 17:24

Vanaf 31 maart Private Shopping bij Gek van Fietsen

In een periode waarin we allemaal extra voorzichtig moeten zijn en rekening met elkaar moeten houden, wordt er van winkeliers wat extra creativiteit gevraagd. Om de gezondheid van de klant en het personeel te garanderen, begint Gek van Fietsen vanaf dinsdag 31 maart met Private Shopping.

Coronavirus in Alphen vandaag 16:46

Alphenaren houden zich grotendeels aan de regels

Veel mensen hielden zich het afgelopen weekend netjes aan de door de overheid opgelegde maatregelen, zo meldt de politie. Er zijn wel verschillende boetes en waarschuwingen uitgedeeld, maar er waren geen ‘noemenswaardige incidenten’ in Alphen.

Coronavirus in Alphen vandaag 16:07

Zeg het met bloemen

Mensen op symbolische wijze een hart onder de riem steken. Dat was het doel van Pauline Arkesteijn met het realiseren van een bloemenwand, die momenteel in verzorgingstehuis ActiVite Noorderbrink staat.

Alphens Restaurantweek vandaag 15:09

Alphens Restaurantweek: Grieks Restaurant Olympia

De Alphens Restaurantweek bij jou thuis is volop bezig. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met het aanbod van de deelnemende restaurants. Dit keer de beurt aan Grieks Restaurant Olympia.

Coronavirus in Alphen vandaag 14:25

Aantal coronabesmettingen gestegen naar 44

Al zeven dagen op rij stijgt in de gemeente Alphen het aantal personen dat besmet is met het coronavirus. Het nieuwe aantal officieel gemelde besmettingen is opgelopen tot 44. Het daadwerkelijke aantal besmettingen ligt een stuk hoger. 

Blog Opinie vandaag 13:23

Dooie boel

Drie weekenden alweer zonder voetbal. Geen mixie drinken met Boudewijn, Marius, Carel en Rob bij ARC. Geen bacootje bij Alphense Boys en over alles en nog wat gezellig ouwehoeren met Kees, geen vieux/cola light bij Alphia met Rien of Fieke, geen jonge borrel bij Alphen en Cindy niet zien. Het leven ziet er heel anders uit. Maar leven doe ik in ieder geval nog.