Josh Walet

Restaurantweek: Osteria la Piazza

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Dit keer Osteria la Piazza, een nieuwkomer in de Alphens Restaurantweek.

Deze Osteria – een ander woord voor buurtrestaurant, maar dan zoals in Italië – opende recent zijn deuren en is de eerste Osteria die Alphen aan den Rijn rijk is. De Osteria wordt gerund door de familie Ceglia, die in 1985 vanuit Turijn naar Nederland verhuisde. Je vindt er een authentieke Italiaanse keuken, met veel invloeden uit de streken Puglia en Piermonte, waar hun roots liggen. Sandro, de eigenaar van het restaurant, maakt geen gebruik van fabriekswerk, alles maakt hij vers. Ambachtelijkheid staat dan ook centraal bij het Italiaanse restaurant.

De ambachtelijkheid van de gerechten komt ook terug in het meergangenmenu die Osteria la Piazza aanbiedt tijdens de Alphens Restaurantweek. Zij zullen Antipasto della Casa (verschillende voorgerechten van het huis), Poker di Pasta (vier soorten pasta) als hoofdgerecht en panna cotta of sgroppino als dessert serveren.

Wil jij op Italiaanse wijze dineren? Reserveer dan nu via: https://www.alphensrestaurantweek.nl/locatie/osteria-la-piazza.html 

Osteria la Piazza is gevestigd aan de Hooftstraat 25, 2406 GD Alphen aan den Rijn.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 20:02

Geen valse beloftes meer voor de Molukse gemeenschap

Op 10 oktober jl. vond op het Gemeentehuis Alphen aan den Rijn de commissiebehandeling met betrekking tot het sociaal en maatschappelijk domein plaats inzake het voorstel van het college aan de raad over de 2e fase van de herijking dorps- en buurthuizen.  

Gemeente vandaag 17:51

Nieuwe aanpak tegen Japanse Duizendknoop

Gemeente Alphen aan den Rijn start een proef met een nieuwe bestrijdingsmethode voor Japanse duizendknoop. Het gaat om een elektrische onkruidbestrijder die heel gericht onkruid aanpakt.

Politiek vandaag 17:23

Pilot met vast team voor groenbeheer per dorp of buurt

Gemeente Alphen aan den Rijn voert een pilot uit om met een vast team een buurt of dorp te onderhouden. Dezelfde groenmedewerkers werken een aantal dagen per week op dezelfde locatie. Daardoor kan een buurt de prioriteiten zelf bepalen.

Advertorial Horeca vandaag 16:54

Speciaalbieren voor het uitkiezen bij De Bierentuin

Alphen aan den Rijn is een bierentuin rijker. In de Hooftstraat is sinds kort De Bierentuin gevestigd, een plek waar de speciaalbieren vol in het zicht staan en eigenaar Willem Peter altijd in is voor een praatje.  

Horeca vandaag 16:15

Restaurantweek: Bowling Alphen

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Deze keer zetten we Bowling Alphen in de schijnwerpers.