Alphens Restaurantweek maart 2019 
 
CRȆPE VERRIJKT MET TIJM, UIENMOUSSE & ZALM 
Crêpe verrijkt met tijm, zacht gegaarde uienmousse, gerookte zalm en gefrituurde kappertjes 
(vis, gluten, lactose, eieren) 
 
OF
 
ROSBIEF, BASILICUM & MIERIKSWORTEL-DRESSING 
Gebraden rosbief, basilicumkorst geserveerd met een mierikswortel-dressing 
(lactose, gluten, eieren) 
 
---------------------------------------------------------------------------------
ZOETE AARDAPPEL-ROOMSOEP, MAIS & BONITO FLAKES 
Zoete aardappel-roomsoep, mais en bonito flakes Meerprijs € 7,50 
(vis, lactose) 
 
OF
 
PULLED PORC, COLESLAW & SWEET PEPPER AIOLI 
Pulled porc, coleslaw met een sweet pepper aioli Meerprijs € 7,50 
(eieren, lactose) 
 
-------------------------------------------------------------------------------------- 
ZEEBAARS, ROZEMARIJN-TOMAAT CRÈME & CITROEN 
Gegrilde zeebaars, rozemarijn-tomaat crème, gele biet, mini courgette, mosterd purper, 
verrijkt met een citroen beurre blanc 
(vis, lactose, sulfiet) 
 
OF 
 
EEND, FREEKEH & GRANAATAPPEL 
 
Gebraden eendenborstfilet, freekeh, vijgen, oosterse bonen, cashewnoten, 
geserveerd met een saus van granaatappel 
(lactose, gluten, noten) 
 
------------------------------------------------------------------------------------- 
KAASPLANK 
Kazen uit het groene hart met vijgen taart-brood en huisgemaakte jam Meerprijs € 7,50 
(gluten, sulfiet, lactose, noten) 
 
OF 
 
BIETEN-CHOCOLADE FUDGE CAKE, SAFFRAAN PEER & VICE VERSA IJS 
Bieten-chocolade fudge cake, saffraan peer, scarlett cress, met vice versa-ijs 
(lactose, gluten, eieren) 

€ 27,50 pp excl. dranken.

Reserveer direct hier!