Restaurantweek: Wet 'n Wild
Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Dit weekend zetten we onze vrienden van Wet ’n Wild in the picture.
Wet ’n Wild is met recht een begrip te noemen in Alphen aan den Rijn. Sinds de overname door horecahelden Martin en Selina Kalkhoven in 2012 is er een hoop gebeurd en veranderd bij de horecagelegenheid aan de Zegerplas, waaronder de keuken.
Voor de Alphens restaurantweek hebben zij dan ook van alles voor ons in petto. Er wordt gestart met diverse voorgerechtjes, waaronder dungesneden rundcarpaccio met truffeldressing en Parmezaanse kaas, gerookte eendenborst met balsamico, Maki sushi en mini Yakutori. Vervolgens staat er een licht pittige pompoensoep op het menu. Als hoofdgerecht is er keuze tussen Zalmfilet Teppanyaki gereserveerd met tagliatelle pasta, broccoli en teriyaki saus, of een zacht gegaarde kalfssukade gereserveerd met een aardappelknolselderij mousseline met een saus van morilles. En als je dan nog plek over hebt, kun je genieten van een huisgemaakte chocolade lavacake met vanille ijs.
Loopt het water jou al in de mond? Reserveer dan nu via de website.