Restaurantweek: Wet 'n Wild

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Dit weekend zetten we onze vrienden van Wet ’n Wild in the picture.  

Wet ’n Wild is met recht een begrip te noemen in Alphen aan den Rijn. Sinds de overname door horecahelden Martin en Selina Kalkhoven in 2012 is er een hoop gebeurd en veranderd bij de horecagelegenheid aan de Zegerplas, waaronder de keuken.

Voor de Alphens restaurantweek hebben zij dan ook van alles voor ons in petto. Er wordt gestart met diverse voorgerechtjes, waaronder dungesneden rundcarpaccio met truffeldressing en Parmezaanse kaas, gerookte eendenborst met balsamico, Maki sushi en mini Yakutori. Vervolgens staat er een licht pittige pompoensoep op het menu. Als hoofdgerecht is er keuze tussen Zalmfilet Teppanyaki gereserveerd met tagliatelle pasta, broccoli en teriyaki saus, of een zacht gegaarde kalfssukade gereserveerd met een aardappelknolselderij mousseline met een saus van morilles. En als je dan nog plek over hebt, kun je genieten van een huisgemaakte chocolade lavacake met vanille ijs.

Loopt het water jou al in de mond? Reserveer dan nu via de website


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 20:02

Geen valse beloftes meer voor de Molukse gemeenschap

Op 10 oktober jl. vond op het Gemeentehuis Alphen aan den Rijn de commissiebehandeling met betrekking tot het sociaal en maatschappelijk domein plaats inzake het voorstel van het college aan de raad over de 2e fase van de herijking dorps- en buurthuizen.  

Gemeente vandaag 17:51

Nieuwe aanpak tegen Japanse Duizendknoop

Gemeente Alphen aan den Rijn start een proef met een nieuwe bestrijdingsmethode voor Japanse duizendknoop. Het gaat om een elektrische onkruidbestrijder die heel gericht onkruid aanpakt.

Politiek vandaag 17:23

Pilot met vast team voor groenbeheer per dorp of buurt

Gemeente Alphen aan den Rijn voert een pilot uit om met een vast team een buurt of dorp te onderhouden. Dezelfde groenmedewerkers werken een aantal dagen per week op dezelfde locatie. Daardoor kan een buurt de prioriteiten zelf bepalen.

Advertorial Horeca vandaag 16:54

Speciaalbieren voor het uitkiezen bij De Bierentuin

Alphen aan den Rijn is een bierentuin rijker. In de Hooftstraat is sinds kort De Bierentuin gevestigd, een plek waar de speciaalbieren vol in het zicht staan en eigenaar Willem Peter altijd in is voor een praatje.  

Horeca vandaag 16:15

Restaurantweek: Bowling Alphen

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Deze keer zetten we Bowling Alphen in de schijnwerpers.