Restaurantweek: Wet 'n Wild

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Dit weekend zetten we onze vrienden van Wet ’n Wild in the picture.  

Wet ’n Wild is met recht een begrip te noemen in Alphen aan den Rijn. Sinds de overname door horecahelden Martin en Selina Kalkhoven in 2012 is er een hoop gebeurd en veranderd bij de horecagelegenheid aan de Zegerplas, waaronder de keuken.

Voor de Alphens restaurantweek hebben zij dan ook van alles voor ons in petto. Er wordt gestart met diverse voorgerechtjes, waaronder dungesneden rundcarpaccio met truffeldressing en Parmezaanse kaas, gerookte eendenborst met balsamico, Maki sushi en mini Yakutori. Vervolgens staat er een licht pittige pompoensoep op het menu. Als hoofdgerecht is er keuze tussen Zalmfilet Teppanyaki gereserveerd met tagliatelle pasta, broccoli en teriyaki saus, of een zacht gegaarde kalfssukade gereserveerd met een aardappelknolselderij mousseline met een saus van morilles. En als je dan nog plek over hebt, kun je genieten van een huisgemaakte chocolade lavacake met vanille ijs.

Loopt het water jou al in de mond? Reserveer dan nu via de website


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 13:29

Dodelijke kattenziekte in Nederland

Er is een dodelijke kattenziekte, genaamd het Panleucopenie Virus, opgedoken in Nederland. Het virus is zeer besmettelijk. Kattenbezitters worden gewaarschuwd om te controleren of hun katten de juiste vaccinatie hebben gehad.

Overige vandaag 12:28

Windsurfvereniging WSV verboden voor honden

De Alphense Hondenbezitter waarschuwt voor het verboden gebied voor honden bij Zegersloot. Het gaat om het strandje bij de windsurfvereniging WSV Zegerplas. 

Coronavirus in Alphen vandaag 11:02

Coronabesmetting via het water is gering, maar waarom?

Kun je besmet raken met het coronavirus door zwemwater of door open water of fonteinen? Dat is een vraag die veel mensen stellen aan GGD Hollands Midden. De kans hierop is gering, maar waarom? Dat legt GGD Hollands Midden uit.

Weer in Alphen vandaag 09:10

RIVM haalt Nationaal Hitteplan van stal

Het RIVM heeft het Nationaal Hitteplan geactiveerd in verband met de tropische temperaturen die ons de komende dagen te wachten staan. ‘’Voor mensen met een kwetsbare gezondheid kan dit tot problemen leiden. Ook mensen in goede gezondheid kunnen met deze temperaturen klachten krijgen.’’

Advertorial Horeca gisteren 19:50

Nieuw: Maggie goes Bananas!

Maggie Blue vond dat het tijd was voor wat nieuws in Alphen, en heeft iets ondeugends gedaan… Namelijk het hele concept omgegooid! Wacht, wat?

Alphens Restaurantweek gisteren 18:38

Alphens Restaurantweek: Een beregoed menu van De Beren

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangenmenu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan restaurant De Beren.