Economie

Rianne Zingel start vergaderlocatie aan Paradijslaan

Het voormalige pand van de Hobbywinkel aan de Paradijslaan is weer verhuurd. Rianne Zingel opent hier naar verwachting in september een vergaderlocatie.

"Voor mij huidige werkgever ben ik regelmatig op zoek naar goede vergaderlocaties maar ik merk al jaren dat deze lastig te vinden zijn in de Randstad", legt Rianne uit. Ik grapte altijd dat ik dat dan maar zelf moest gaan beginnen. Dat grapje is inmiddels serieus geworden en dit pand is de perfecte plek."

Rianne liep regelmatig langs het pand aan de Paradijslaan en bedacht zich dat dit wel eens de ideale plek voor een vergaderlocatie kon zijn. Het is makkelijk te bereiken met de auto maar ook met het openbaar vervoer. "In juli krijg ik de sleutel, dan wil ik er van de zomer mijn eigen draai aan geven zodat ik in september kan starten."

Als huurder van de vergaderlocatie hoef je niets te regelen. Rianne ontvangt de gasten 's morgens, zorgt dat de koelkast goed is gevuld en dat er een lunch bezorgd wordt. "Het is een droom die uit komt, ik vind het heel spannend maar heb er alle vertrouwen in."


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie gisteren 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.