De Thermen2

Richtlijnen vervallen bij de Alphense zwembaden

Goed nieuws: vanaf 18 oktober vervallen bijna alle coronamaatregelen in zwembad De Hoorn en zwembad AquaRijn. Zo wijzigen de looproutes, vervallen de tijdsblokken en voor de meeste doelgroepen/ activiteiten vervalt het verplicht online reserveren.

Alleen voor Aquarobics, Aquajoggen, FloatFit, zwangerschapszwemmen en de jongerenavond/discoavond op vrijdagavond blijft online reserveren verplicht via de website. Vanaf 18 oktober is het ook weer mogelijk om gebruik te maken van de grote kleedkamers en de kluisjes. De zwemlestijden en looproutes bij de zwemlessen zullen ook wijzigen. Hier hebben alle ouders inmiddels een e-mail over ontvangen.

In de horeca is De Thermen2 door de Rijksoverheid verplicht iedereen vanaf 13 jaar te controleren op het coronatoegangsbewijs. Vanaf 14 jaar moet het gebruik van het coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs worden gecontroleerd bij het bestellen van een consumptie. Deze ruimte is alleen te gebruiken als je gebruik maakt van consumpties van de horeca. Als je geen gebruik maakt van de horeca, verzoeken De Thermen2 je plaats te nemen in de wachtruimte.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Theater vandaag 12:50

Tweede bijeenkomst: verhalen delen uit het Rooie Dorp

Het Rooie Dorp in Alphen aan den Rijn is een markante plek vol verhalen die het waard zijn om verteld te worden. Parkvilla gaat samen met de bewoners deze verhalen laten zien in de vorm van een theaterstuk. 

Verkeer en vervoer vandaag 11:42

Nieuw plan voor tankstation en snellaadplekken langs N207

Ondernemer Peter van Eijk heeft plannen om langs de N207 tussen Alphen aan den Rijn en Leimuiden een nieuw tankstation te bouwen. Het onbemande TinQ-station komt bij de rotonde van de N207 en de Vriezenweg, aan de kant van Leimuiden.

Sport vandaag 09:26

Diede de Groot wint voor de vijfde keer Australian Open

Diede de Groot (26 jaar), rolstoeltennisster bij Nieuwe Sloot in Alphen, heeft haar zeventiende Grand Slam gewonnen. In de finale van de Australian Open speelde De Groot tegen de Japanse Yui Kamiji.