De Thermen2

Richtlijnen vervallen bij de Alphense zwembaden

Goed nieuws: vanaf 18 oktober vervallen bijna alle coronamaatregelen in zwembad De Hoorn en zwembad AquaRijn. Zo wijzigen de looproutes, vervallen de tijdsblokken en voor de meeste doelgroepen/ activiteiten vervalt het verplicht online reserveren.

Alleen voor Aquarobics, Aquajoggen, FloatFit, zwangerschapszwemmen en de jongerenavond/discoavond op vrijdagavond blijft online reserveren verplicht via de website. Vanaf 18 oktober is het ook weer mogelijk om gebruik te maken van de grote kleedkamers en de kluisjes. De zwemlestijden en looproutes bij de zwemlessen zullen ook wijzigen. Hier hebben alle ouders inmiddels een e-mail over ontvangen.

In de horeca is De Thermen2 door de Rijksoverheid verplicht iedereen vanaf 13 jaar te controleren op het coronatoegangsbewijs. Vanaf 14 jaar moet het gebruik van het coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs worden gecontroleerd bij het bestellen van een consumptie. Deze ruimte is alleen te gebruiken als je gebruik maakt van consumpties van de horeca. Als je geen gebruik maakt van de horeca, verzoeken De Thermen2 je plaats te nemen in de wachtruimte.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 20:00

MINERVA Boosterprik

Vaccinaties en boosterprikken, allemaal prima. Als we dat corona maar zover onder controle krijgen dat we niet bij bosjes neervallen. Het lijkt erop dat dat gaat lukken. Spanje behandelt corona inmiddels als een griep en Diederik Gommers vindt dat wij dat ook moeten doen. Ik ben voor.

Politiek vandaag 16:49

Plan voor bescherming van cultuurhistorie valt goed

De plannen van wethouder Erik van Zuylen voor beleid rond cultuurhistorie vallen goed bij de Alphense politiek. De beheersverordening en het bestemmingsplan cultuur gaan beide als hamerstuk naar de gemeenteraad die dit beleid zal goedkeuren. Bij de plannen gaat het vooral om bescherming van historisch erfgoed.

Advertorial Kinderen vandaag 15:33

Theater Castellum geeft Mad Science V.I.Pakketje weg

Op zondag 6 februari gaat het er knallend aan toe in Castellum met de voorstelling Mad Science (5+). Het theater mag twee V.I.Pakketjes vol met proefjes en experimenten weggeven.