Omgevingsdienst Midden-Holland

Rijden op waterstof, iets voor uw organisatie?

Bent u benieuwd naar de kansen van rijden op waterstof voor uw organisatie?

Op dinsdag 19 november organiseert Gemeente Alphen aan den Rijn in samenwerking met de Vereniging Ondernemingen Alphen aan den Rijn (VOA), Groene Hart Werkt! en de Omgevingsdienst Midden-Holland (ODMH) de bijeenkomst Rijden op Waterstof. De bijeenkomst richt zich op ondernemers en andere geïnteresseerden die meer willen weten over de (toekomstige) mogelijkheden voor rijden op waterstof.

Verschillende sprekers geven antwoord op vragen, zoals: welke voertuigen zijn er al op de markt? Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van waterstof? En wat zijn ervaringen van pioniers? Daarnaast verkennen we de mogelijkheden voor een eerste waterstoftankstation in Alphen aan den Rijn. Na afloop is er een borrel en kunt u een waterstofauto bekijken.

Bijenkomst Rijden op Waterstof – Mogelijkheden en kansen

Wanneer
19 november 2019, 19:00 – 21:30 uur.

Waar
Frames – Eikenlaan 237, 2404 BP, Alphen aan den Rijn. 

Aanmelden
Wilt u aanwezig zijn bij deze bijeenkomst? U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar waterstof@odmh.nl.

Programma

19:00                               Inloop en bekijken waterstofauto

19:30 – 19:40                  Opening door wethouder Leo Maat – Gemeente Alphen aan den Rijn.

19:40 – 19:55                  Jordi Zonneveld – Frames. Hoe verhoudt onze host, Frames, zich tot waterstof?

19:55 – 20:25                  Wouter van der Laak – WaterstofNet. Ontwikkeling rondom tankstations in Nederland en voertuigen op waterstof.

20:25 – 20:55                  Robert van Hoof – Infram. Infram heeft haar eigen wagenpark deels op waterstof - en heeft ook al 1 jaar een eigen h2-vulpunt aan kantoor. Hoe kwam die keuze tot stand en wat zijn de ervaringen?

20:55 – 21:15                  Wico van Helden – Ondernemersvereniging Werkgevers Drechtsteden. Hoe doorbreek je een kip-ei situatie? Praktijkervaring van de innovatietafel Waterstof over het opzetten van een netwerk met waterstoftankstations.

21:15 – 21:30                  Wrap-up

21:30                                Borrel en bekijken waterstofauto


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 18:42

In Speelruimteplan geen plaats voor kleine blokplekken

Kleine blokplekken worden opgeheven. Daarvoor in de plaats komen grotere speelplaatsen met veel meer mogelijkheden. Althans als het aan wethouder Gert-Jan Schotanus ligt. De gemeenteraad is verdeeld over het voorstel.

Politiek vandaag 17:09

Speelplaatsen worden voor 1,6 miljoen opgeknapt

De speelplaatsen in de hele gemeente Alphen aan den Rijn worden voor 1,6 miljoen euro opgeknapt. Hiervoor zijn een inventarisatie en een planning gemaakt. Het Speelruimteplan wordt in het najaar vastgesteld als er voldoende inspraak is geweest en een goede visie is gemaakt.

Voor Kinderen vandaag 17:01

Eerste paal Klimpark Alphen gaat volgende week de grond in

Op dinsdag 25 februari gaat de eerst paal voor Klimpark Alphen, midden in Park Zegersloot, de grond in. Wethouder Gert-Jan Schotanus en kinderwethouder Day van der Pijl (10) zullen bij de ceremonie aanwezig zijn.

Advertorial Cultuur vandaag 14:37

In de voorjaarsvakantie valt er veel te genieten in Castellum

Tijdens de voorjaarsvakantie kun je in de bioscoop dagelijks, de héle dag in vier zalen, genieten van de beste en nieuwste films. Speciaal voor de vakantieperiode staan de grootste filmhits van dit moment op het programma!

Alphense Zendmast vandaag 13:57

Alphense zendmast op vrijdagavond roze en oranje verlicht

Op vrijdagavond 21 februari kleurt de Alphense zendmast oranje in verband met het Alphense Sportgala dat op vrijdagavond in het Parkrestaurant van Avifauna plaatsvindt. Maar tot 19:00 uur is de zendmast roze, speciaal voor de winnaar van de verjaardagsactie.