Omgevingsdienst Midden-Holland

Rijden op waterstof, iets voor uw organisatie?

Bent u benieuwd naar de kansen van rijden op waterstof voor uw organisatie?

Op dinsdag 19 november organiseert Gemeente Alphen aan den Rijn in samenwerking met de Vereniging Ondernemingen Alphen aan den Rijn (VOA), Groene Hart Werkt! en de Omgevingsdienst Midden-Holland (ODMH) de bijeenkomst Rijden op Waterstof. De bijeenkomst richt zich op ondernemers en andere geïnteresseerden die meer willen weten over de (toekomstige) mogelijkheden voor rijden op waterstof.

Verschillende sprekers geven antwoord op vragen, zoals: welke voertuigen zijn er al op de markt? Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van waterstof? En wat zijn ervaringen van pioniers? Daarnaast verkennen we de mogelijkheden voor een eerste waterstoftankstation in Alphen aan den Rijn. Na afloop is er een borrel en kunt u een waterstofauto bekijken.

Bijenkomst Rijden op Waterstof – Mogelijkheden en kansen

Wanneer
19 november 2019, 19:00 – 21:30 uur.

Waar
Frames – Eikenlaan 237, 2404 BP, Alphen aan den Rijn. 

Aanmelden
Wilt u aanwezig zijn bij deze bijeenkomst? U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar waterstof@odmh.nl.

Programma

19:00                               Inloop en bekijken waterstofauto

19:30 – 19:40                  Opening door wethouder Leo Maat – Gemeente Alphen aan den Rijn.

19:40 – 19:55                  Jordi Zonneveld – Frames. Hoe verhoudt onze host, Frames, zich tot waterstof?

19:55 – 20:25                  Wouter van der Laak – WaterstofNet. Ontwikkeling rondom tankstations in Nederland en voertuigen op waterstof.

20:25 – 20:55                  Robert van Hoof – Infram. Infram heeft haar eigen wagenpark deels op waterstof - en heeft ook al 1 jaar een eigen h2-vulpunt aan kantoor. Hoe kwam die keuze tot stand en wat zijn de ervaringen?

20:55 – 21:15                  Wico van Helden – Ondernemersvereniging Werkgevers Drechtsteden. Hoe doorbreek je een kip-ei situatie? Praktijkervaring van de innovatietafel Waterstof over het opzetten van een netwerk met waterstoftankstations.

21:15 – 21:30                  Wrap-up

21:30                                Borrel en bekijken waterstofauto


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 20:58

Hoe het komt dat er zomaar leidingen liggen bij De Aarhof

Onlangs werd bekend dat de werkzaamheden voor de nieuwbouw van de Alphense centrale  bibliotheek circa 6 ton meer zullen kosten. Dit komt omdat kabels moeten worden verlegd. De vraag rees uiteraard waarom het vooraf niet bekend was dat deze kabels er liggen.

Politiek vandaag 19:50

Commissaris van de Koning bezoekt Alphen aan den Rijn

Jaap Smit, Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, brengt donderdag 14 november een officieel werkbezoek aan de gemeente Alphen aan den Rijn. In het Oude Raadhuis aan het Burgemeester Visserpark voert Smit verschillende gesprekken.

Calamiteiten vandaag 19:43

24-jarige man vermist

Op dit moment is een 24-jarige man vermist vanaf de Argostraat in Alphen.  

Politiek vandaag 18:37

Sluitende begroting gemeente ondanks miljoenen tegenvaller

Het Rijk heeft onlangs bekendgemaakt hoeveel geld er naar de gemeenten gaat. Naar nu blijkt, gaat het landelijk zo goed dat de gemeenten minder geld in het laatje krijgen. Dat komt omdat landelijk minder geld wordt uitgegeven dan verwacht.

Advertorial Horeca vandaag 17:16

Culinair genieten in de wintermaanden bij Wet ’n Wild

Wet ’n Wild pakt in de wintermaanden uit met een culinair wintermenu. De nieuwe dinerkaart is seizoensgebonden en verandert iedere maand, om zo de meest passende seizoensproducten voor te schotelen.