Josh Walet

Rijkswaterstaat sluit N11 voor groot onderhoud in juli

Rijkswaterstaat voert in juli grootschalig onderhoud uit aan de N11, wat resulteert in afsluitingen in beide richtingen gedurende twee weekenden. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van maximaal 30 minuten.

Weekendafsluitingen:

  • Weekend van 5 juli 21:00 uur tot 8 juli 05:00 uur. Afgesloten tussen afrit 10 Alphen aan den Rijn Oost en de Rijksweg 12 in beide richtingen.
  • Weekend van 12 juli 21:00 uur tot 15 juli 05:00 uur. Afgesloten tussen de Burgemeester Smeetsweg en afslag 10 Alphen aan den Rijn Oost in beide richtingen.

Tijdens deze periodes wordt onderhoud uitgevoerd aan groen, watergangen, vangrails, verlichting en wordt op diverse plekken het asfalt vervangen.

Omleidingen:

  • Richting Leiden en Rotterdam: Vanaf de Rijksweg 4 ter hoogte van Den Haag en de Rijksweg 12 ter hoogte van Bodegraven wordt het verkeer omgeleid via de Goudstraatseweg N459 naar de N11.
  • Richting Utrecht: Vanaf de Rijksweg 12 ter hoogte van Bodegraven wordt het verkeer omgeleid via de Rijksweg 12 en Rijksweg 4 naar de N11.

Meer informatie:

Voor meer informatie over deze werkzaamheden kan je terecht op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie of bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Overige vandaag 16:27

Alphenaar Lars voltooit historische Noordzee-oversteek op waterstofboot

Lars Wielinga (25) uit Alphen aan den Rijn heeft samen met het TU Delft Hydro Motion Team geschiedenis geschreven door op 11 juli 2024 als eerste met een volledig waterstof aangedreven boot de Noordzee over te steken van Nederland naar het Verenigd Koninkrijk.  

Calamiteiten vandaag 13:37

Fietsster gewond bij aanrijding op de Noorderkeerkring

Zaterdagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een auto op de Noorderkeerkring in Alphen aan den Rijn. Het ongeval vond plaats rond 12:00 uur en leidde tot een snelle inzet van de hulpdiensten, inclusief de traumahelikopter.  

Werken vandaag 12:09

Vacatureoverzicht week 28: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Overige gisteren 17:01

Remco Kouwenhoven van ProviderCheck deelt handige tips om te besparen op internet en sim-only abonnementen

In deze tijden waarin alles steeds duurder wordt, is het voor veel mensen een uitdaging om de maandelijkse uitgaven onder controle te houden. Vandaag spreken we met Remco Kouwenhoven, Alphenaar en medeoprichter van vergelijkingswebsite ProviderCheck. Hij geeft ons enkele waardevolle tips om te besparen op internet en sim only abonnementen. We zitten met hem aan de koffie om te horen welke adviezen hij voor zijn dorpsgenoten heeft.