Josh Walet

Rijndijk-Oost vanaf vandaag ruim een half jaar afgesloten

Alphenaren opgelet! Rijd jij dagelijks over de Rijndijk-Oost naar school of werk? Dan zul je de komende maanden om moeten rijden. Vanaf maandag 6 februari zal de Rijndijk-Oost voor zeven maanden afgesloten zijn vanwege onderhoudswerkzaamheden.

Tijdens de werkzaamheden zal het gedeelte tussen De Hoorn en het Oostvaartpad dicht zijn voor alle gemotoriseerd doorgaand verkeer. Bewoners en bezoekers kunnen woningen en bedrijven in de omgeving nog wel bereiken. Ook de hulpdiensten en het busvervoer van Arriva kunnen gebruik maken van de weg tijdens de werkzaamheden. Fietsers mogen over de rijbaan, het overige verkeer zal via de N11 worden omgeleid.

Ruim een half jaar zal er gewerkt worden aan de rijbaan, het fietspad, het voetpad en het jaagpad. Ook inritten en parkeervakken zullen aangepakt worden. Dit wordt gedaan in twee fasen. Naar verwachting zijn de werkzaamheden in september afgerond.

Lees ook: Dit gaat er gebeuren tijdens de onderhoudswerkzaamheden aan Rijndijk-Oost.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Te zien op televisie/online vandaag 17:03

Alphens gezin te zien in nieuw programma over Scandinavische wildernis

Vanaf maandag 27 maart zijn Vincent, Pauline en Jesper Ellerbrak te zien in het programma ‘Het Hoge Noorden’ van Omroep MAX. In dit programma trekt presentatrice Dionne Stax door Scandinavië om landgenoten op te zoeken. Jesper Ellerbrak vertelt over het nieuwe programma.

Werkzaamheden vandaag 15:58

Werkzaamheden aan de Lijsterlaan zijn begonnen

De werkzaamheden aan de Lijsterlaan in Alphen aan den Rijn zijn maandag 27 maart begonnen. De weg wordt opnieuw ingericht om het voor fietsers veiliger te maken. Tot en met 19 mei zal de Lijsterlaan afgesloten zijn.

Advertorial Evenementen vandaag 13:47

Paasweekend in Museumpark Archeon

Tijdens het paasweekend van 7 tot en met 10 april 2023 trekken de minderbroeders door het middeleeuwse stadje met een paasprocessie. De zeelui van Allemansend bezetten de rest van het park met een kampement en demonstraties. Kinderen kunnen paasbroodjes bakken en paasvlechten. Als afsluiting van de dag vindt de spannende gladiatorenshow plaats.