VOA

Rijnvicus genomineerd voor de VOAWARDS 2020

De VOA heeft de 15 genomineerden bekendgemaakt voor de VOAWARDS 2020. Rijnvicus is genomineerd in de categorie MKB XL.

In oktober hebben VOA-leden gestemd op bedrijven die volgens hen een VOAWARD verdienen. Bedankt voor alle stemmen op Rijnvicus! We feliciteren ook alle andere genomineerden voor de VOAWARDS.

Nominatie door andere ondernemers

Rijnvicus is zeer trots dat ondernemers uit de regio ons nu al hebben genomineerd. Dit is namelijk een prijs voor en door ondernemers. Rijnvicus bestaat in zijn nieuwe vorm pas 2 jaar. In het bijzonder willen we ook onze medewerkers bedanken, zij zorgen er elke dag weer voor dat ze hun steentje bijdragen aan het succes van Rijnvicus.

“Er wordt gezien wat voor mooi werk we doen. We begeleiden elk jaar honderden werkzoekenden naar een baan. Zo zorgen we ervoor dat ondernemers gemotiveerd personeel aan het werk hebben. Binnen het leerwerkbedrijf werken mensen voor wie de afstand naar een baan op de arbeidsmarkt (nog) te groot is. We maken mooie producten en diensten. Het harde werken wordt nu beloond met een heuse nominatie. Voor ons is dit een stimulans om door te gaan met de ontwikkeling van al die (on)ontdekte talenten samen met het bedrijfsleven”, aldus een hele blijde directeur Jan de Vries.

Verkiezing van VOAWARDS – 9 januari

De verkiezing van de VOAWARDS is op 9 januari 2020 tijdens nieuwjaarsbijeenkomst in het theater Castellum. De leden van de VOA kiezen zelf de uiteindelijke winnaar in de diverse categorieën. Het is een echte publieksprijs. De winnaars nemen tijdens deze avond deze mooie prijs in ontvangst.

In de volgende categorieën wordt er een VOAWARD uitgereikt: ZZP, Starters, Horeca en Retail, MKB en MKB-XL. Benieuwd naar andere genomineerden, kijk dan op de website van de VOAWARDS.

Meer weten over Rijnvicus? Kijk dan op de website van Rijnvicus.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.