Rijschool Joe
Advertorial Verkeer en vervoer

Rijschool Joe verwelkomt Daniel van Heusden als nieuwe rijinstructeur

Rijschool Joe verzorgt rijlessen voor de auto en de motor. Bij Rijschool Joe worden de rijlessen zoveel mogelijk aangepast aan de leerlingen. De instructeurs proberen zich te verplaatsen in de leerlingen, zodat deze op een fijne manier hun rijbewijs kunnen halen.

De 33-jarige Daniel van Heusden uit Alphen aan den Rijn mag zichzelf sinds kort auto rijinstructeur noemen. Terwijl de inkt op zijn papieren nog aan het drogen is, vertelt hij trots dat hij het na zes maanden ‘als enige in één keer heeft gehaald’.

Voordat Daniel auto rijinstructeur werd werkte hij in de ICT. Hij deed meerdere HBO opleidingen en werkte onder andere als applicatiebeheerder. Maar toch kon hij zijn draai niet vinden. Die draai heeft hij nu wel gevonden bij Rijschool Joe.

De eerste lessen zitten er inmiddels op. “Ik vond het in het begin wel een beetje spannend, maar het ging erg goed. Wel moest ik even wennen aan ‘een dieseltje’”, vertelt hij lachend.

Wat het rijles geven volgens Daniel vooral zo leuk en interessant maakt, zijn de leerlingen. “Elke leerling is weer anders. Dat maakt dat de manier waarop je met elke leerling omgaat en contact legt ook anders is.”

De bevoegdheid om auto rijles te geven is nog maar net binnen of het volgende plan staat al. “Hopelijk kan ik dit jaar nog ook de motor pakken en daar mijn rijbewijs en bevoegdheid voor halen.”

Wil jij starten met rijlessen voor auto of motor? Ga dan naar https://www.rijschooljoe.nl en meld je aan. Dan ziet Rijschool Joe je snel!


Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 17:09

Vier de liefde bij McDonald's Alphen aan den Rijn

Valentijnsdag. De dag van de liefde. Om die dag te vieren organiseert McDonald's op 14 februari diverse leuke acties. Wil jij weten wat je kan verwachten die dag? Lees dan snel verder.

Politie en handhaving vandaag 16:18

Sorteerbedrijf treft mogelijk explosief aan

Op vrijdagochtend 27 januari werd de politie naar een bedrijf, gespecialiseerd in het sorteren van metalen, aan de Tankval in Alphen aan den Rijn gestuurd. Medewerkers van het sorteerbedrijf hadden hier tijdens werkzaamheden mogelijk een explosief aangetroffen.

Werkzaamheden vandaag 15:24

Dit gaat er gebeuren tijdens de onderhoudswerkzaamheden aan Rijndijk-Oost

Op dinsdag 7 februari starten de werkzaamheden voor het onderhoud aan de Rijndijk-Oost. Tijdens de werkzaamheden zal het gedeelte tussen De Hoorn en het Oostvaartpad afgesloten zijn voor alle gemotoriseerd doorgaand verkeer. Maar wat voor werkzaamheden zullen er uitgevoerd worden?

Politie en handhaving vandaag 14:33

Politie gaat meer controleren op sluipverkeer bij de Oudshoornseweg

Dat je met de auto niet meer vanaf het begin van de Oudshoornseweg naar het eind kan wordt door sommige inwoners als vervelend ervaren. Je moet dan namelijk ‘helemaal omrijden’. Sommige weggebruikers kiezen daarom alsnog voor de korte route over de Oudshoornseweg, wat verboden is.

Advertorial Werken vandaag 13:39

Danny groeit bij Duijvelaar, van stagiair naar productmanager

Danny: “In 1995 deed ik mijn afstudeerproject van de Amsterdamse Scheepvaartschool bij Duijvelaar Pompen. Nu nog een baan; de behulpzame dames van de marketingafdeling van Duijvelaar hebben mij destijds geholpen met het schrijven van mijn sollicitatiebrief. Ik werd aangenomen en ik ben nu productmanager bij Duijvelaar. Maar ik ben daar ooit begónnen als servicemonteur.”

Politie en handhaving vandaag 12:46

Auto-inbraak Kerk en Zanen: dashboard van een BMW verwijderd

In de nacht van maandag 30 op dinsdag 31 januari heeft er een auto-inbraak plaatsgevonden in Kerk en Zanen. De daders gingen niet met lege handen naar huis. Zij hebben het dashboard van de BMW meegenomen.