Rijschool Joe
Advertorial Verkeer en vervoer

Rijschool Joe verwelkomt Daniel van Heusden als nieuwe rijinstructeur

Rijschool Joe verzorgt rijlessen voor de auto en de motor. Bij Rijschool Joe worden de rijlessen zoveel mogelijk aangepast aan de leerlingen. De instructeurs proberen zich te verplaatsen in de leerlingen, zodat deze op een fijne manier hun rijbewijs kunnen halen.

De 33-jarige Daniel van Heusden uit Alphen aan den Rijn mag zichzelf sinds kort auto rijinstructeur noemen. Terwijl de inkt op zijn papieren nog aan het drogen is, vertelt hij trots dat hij het na zes maanden ‘als enige in één keer heeft gehaald’.

Voordat Daniel auto rijinstructeur werd werkte hij in de ICT. Hij deed meerdere HBO opleidingen en werkte onder andere als applicatiebeheerder. Maar toch kon hij zijn draai niet vinden. Die draai heeft hij nu wel gevonden bij Rijschool Joe.

De eerste lessen zitten er inmiddels op. “Ik vond het in het begin wel een beetje spannend, maar het ging erg goed. Wel moest ik even wennen aan ‘een dieseltje’”, vertelt hij lachend.

Wat het rijles geven volgens Daniel vooral zo leuk en interessant maakt, zijn de leerlingen. “Elke leerling is weer anders. Dat maakt dat de manier waarop je met elke leerling omgaat en contact legt ook anders is.”

De bevoegdheid om auto rijles te geven is nog maar net binnen of het volgende plan staat al. “Hopelijk kan ik dit jaar nog ook de motor pakken en daar mijn rijbewijs en bevoegdheid voor halen.”

Wil jij starten met rijlessen voor auto of motor? Ga dan naar https://www.rijschooljoe.nl en meld je aan. Dan ziet Rijschool Joe je snel!


Meer nieuws

Stadsdichter vandaag 09:47

Hittegolf: een gedicht van de Alphense stadsdichter

Deze zomer deelt stadsdichter Lars Ferwerda elke week een gedicht. Het thema? Dat is uiteraard Alphen aan den Rijn. Zo maak jij op een andere manier kennis met onze woonplaats. Dit keer: de Zegerplas.

Weer in Alphen gisteren 14:12

Komend weekend veel vallende sterren te zien

Je hebt er vast wel eens van gehoord, vallende sterren! Kleine lichtflitsjes die met hoge snelheid door de lucht, de ene feller en groter dan de ander. Deze vallende sterren worden veroorzaakt door stofdeeltjes uit de ruimte die met hoge snelheid de dampkring van onze Aarde binnendringen, en vervolgens opbranden. Met als gevolg, een lichtflits! 

Advertorial Overige gisteren 11:08

Bramsoosboot wegens succes herhaald

Genieten op het water met een overheerlijk frietje? Dat kan! Brugwachtertje aan den Rijn en Overbuurman Bram Ladage varen opnieuw met de BramSoosboot.