Rijschool Joe
Advertorial Verkeer en vervoer

Rijschool Joe verwelkomt Daniel van Heusden als nieuwe rijinstructeur

Rijschool Joe verzorgt rijlessen voor de auto en de motor. Bij Rijschool Joe worden de rijlessen zoveel mogelijk aangepast aan de leerlingen. De instructeurs proberen zich te verplaatsen in de leerlingen, zodat deze op een fijne manier hun rijbewijs kunnen halen.

De 33-jarige Daniel van Heusden uit Alphen aan den Rijn mag zichzelf sinds kort auto rijinstructeur noemen. Terwijl de inkt op zijn papieren nog aan het drogen is, vertelt hij trots dat hij het na zes maanden ‘als enige in één keer heeft gehaald’.

Voordat Daniel auto rijinstructeur werd werkte hij in de ICT. Hij deed meerdere HBO opleidingen en werkte onder andere als applicatiebeheerder. Maar toch kon hij zijn draai niet vinden. Die draai heeft hij nu wel gevonden bij Rijschool Joe.

De eerste lessen zitten er inmiddels op. “Ik vond het in het begin wel een beetje spannend, maar het ging erg goed. Wel moest ik even wennen aan ‘een dieseltje’”, vertelt hij lachend.

Wat het rijles geven volgens Daniel vooral zo leuk en interessant maakt, zijn de leerlingen. “Elke leerling is weer anders. Dat maakt dat de manier waarop je met elke leerling omgaat en contact legt ook anders is.”

De bevoegdheid om auto rijles te geven is nog maar net binnen of het volgende plan staat al. “Hopelijk kan ik dit jaar nog ook de motor pakken en daar mijn rijbewijs en bevoegdheid voor halen.”

Wil jij starten met rijlessen voor auto of motor? Ga dan naar https://www.rijschooljoe.nl en meld je aan. Dan ziet Rijschool Joe je snel!


Meer nieuws

Politiek vandaag 18:32

Alphen werkt mee aan landelijk onderzoek naar winkelgedrag

De gemeente Alphen aan den Rijn doet mee aan een grootschalig landelijk onderzoek naar winkelcentra in de maand oktober. Dit gebeurt door straatenquêtes in het Stadshart en door het invullen van vragenlijsten. "We willen graag meer objectieve inzichten in het gebruik van winkelcentra", geeft wethouder Gerard van As als reden.

Overige vandaag 17:04

Kom shoppen op de kinderkledingbeurs 29 september

Vrijdagavond 29 september is er weer een kinderkledingbeurs aan het Lauraplein in Alphen aan den Rijn. Leuke en kwalitatief goede (merk)kleding voor klassieke kledingbeurs-prijzen.

Overige vandaag 14:34

De Sportvrouw en Alphen Vitaal bundelen hun krachten

Al twaalf jaar lang is De Sportvrouw een bekende naam in de gemeente Alphen aan den Rijn. Met een gevarieerd en toegankelijk aanbod voor vrouwen zorgt deze stichting voor sport- en beweegactiviteiten op maat. Hun voornaamste doel is om meer vrouwen aan het sporten te krijgen, zodat ze actief en gezond blijven. Dit streven heeft de afgelopen jaren zijn vruchten afgeworpen. Om deze missie voort te zetten, slaat De Sportvrouw de handen ineen met Alphen Vitaal.

Advertorial Evenementen vandaag 14:11

Hobby Game Shop in Alphen: Side7 opent eerste fysieke deuren

Tien jaar geleden begon Side7 als een online winkel, maar op 30 september openen ze met trots hun allereerste fysieke winkel in Alphen aan den Rijn. Deze stap markeerde een enerverende evolutie voor het bedrijf, dat zich richt op de wereld van anime, spellen en collectibles.

Advertorial Theater vandaag 13:11

Royal Opera House nieuw seizoen 23 / 24 met buffet

Parkvilla brengt vanaf 15 oktober de eerste voorstelling van het Royal Opera House op het filmdoek. Opnames van live opera en ballet voorstellingen vanuit het wereldberoemde Royal Opera House in Covent Garden, Londen. Voor het eerst biedt Parkvilla na afloop van alle voorstellingen optioneel een steeds wisselend buffet aan.

Wonen en bouwen vandaag 11:52

Nieuwbouwproject ‘Noorderlicht’ zorgt voor dubbele reacties

In 2024 wil Woonforte beginnen met het bouwen van nieuwe woningen in het stationsgebied, tussen het spoor en de Zuidpoolsingel. Het project heet 'Noorderlicht' en is een groot nieuwbouwproject van Woonforte. Bewoners hieromheen zijn niet te spreken over de plannen.