Rijschool Toppie
Advertorial Verkeer en vervoer

Rijschool Toppie: ruim vijftien jaar ervaring en vijfhonderd geslaagden

Je rijbewijs halen is een fantastisch moment. Eindelijk mag je dat felbegeerde document gaan halen en kun je gaan rijden. Om ervoor te zorgen dat je goed begeleid wordt naar je examen, werkt Rijschool Toppie met de meest ervaren instructeurs.

Rijschool Toppie, dé rijopleiding in de regio voor auto, automaat, motor en aanhangwagen, heeft al ruim vijftien jaar ervaring. “Wij zijn er stellig van overtuigd dat geen enkel andere rijschool de regio Zuid-Holland beter kent als wij”, begint de rijschool. Zo zijn er al meer dan vijfhonderd leerlingen geslaagd door Rijschool Toppie.

Ik wil een proefles!

Rijinstructeurs gezocht

De instructeurs zijn van hoge klasse. “Omdat vertrouwen bij ons heel belangrijk is, zijn al onze instructeurs zijn gekwalificeerd in het begeleiden van leerlingen met faalangst”, legt de rijschool uit. Rijschool Toppie kampt echter wel met een tekort aan instructeurs. “Om ervoor te zorgen dat we zo veel mogelijk mensen aan een rijbewijs kunnen helpen zijn we hard op zoek naar nieuwe collega’s!”

Ben of ken jij een rijinstructeur die klaar is voor een nieuwe uitdaging en wil je werken voor de leukste rijschool in de regio? Neem dan contact op via info@rijschooltoppie.nl of 0172-450020. “Wij zijn ook bereid de opleiding tot rijinstructeur te betalen indien iemand deze nog niet heeft gehaald.”


Meer nieuws

Advertorial Evenement vandaag 16:09

Dutch SummerVibes Open Air: Het festival van de zomer in Alphen aan den Rijn

Deze zomer wordt Alphen aan den Rijn dé plek om te zijn op vrijdag 5 juli! Het langverwachte festival, Dutch SummerVibes Open Air, belooft een onvergetelijke avond te worden aan de prachtige Zegerplas. Van 17:30 uur tot middernacht zullen topartiesten het podium betreden en de avond vullen met muziek, plezier en onvergetelijke momenten.

Evenement vandaag 15:04

Feestelijke Midzomeravond in Alphen ter ere van tienjarig fusiejubileum

Zaterdagavond kwamen 1735 inwoners van Gemeente Alphen aan den Rijn samen in Archeon om het midzomeravondfeest te vieren. Het evenement, met spectaculaire gladiatorengevechten en een riddertoernooi, werd aangeboden door de gemeente ter ere van het tienjarig fusiejubileum.

Overige vandaag 13:42

Zeldzame lichtende nachtwolken te zien in Alphen aan den Rijn

Wie vannacht vlak na zonsondergang of vanochtend voor zonsopkomst naar de hemel keek, kon het zien: het leek alsof de wolken licht gaven. Deze wolken, ook wel bekend als lichtende nachtwolken, zijn een zeldzaam natuurfenomeen.  

Advertorial Muziek vandaag 12:33

Create! Muziekfestival op 15, 16 en 17 juli in Parkvilla

De zomervakantie goed aftrappen? Laat je horen! Bibliotheek Rijn en Venen organiseert een driedaags muziekfestival in Parkvilla in Alphen aan den Rijn. Dit gratis festival is speciaal voor jongeren van 12 t/m 18 jaar. Iedere middag zijn er vanaf 13:45 uur verschillende muzikale workshops te volgen en werk je samen toe naar een muzikale voorstelling.

Maatschappelijk vandaag 11:29

Stichting Help Anders organiseert vijfde editie van succesvolle 50 Kinderendag

Op 13 juli organiseert Stichting Help Anders voor de vijfde keer de jaarlijkse 50 Kinderendag, een dag vol educatieve ontspanning voor 50 kinderen die een dagje eruit goed kunnen gebruiken. Dit evenement, dat inmiddels een groot succes is, biedt de kinderen de mogelijkheid om zich te verrijken met leuke kennis, nieuwe vriendjes te maken en vooral om te genieten zonder enige verplichtingen.

Voorkeuren van bezoeker vandaag 10:15

Tempo opnieuw winnaar tijdens Alphense Sportontmoeting

Van 12 t/m 21 juni vond in Alphen aan den Rijn weer de jaarlijkse Sportontmoeting plaats. Dit unieke evenement heeft als doel om sportverenigingen uit de regio elkaar te laten leren kennen, elkaars sport uit te proberen en samen te genieten van sportieve activiteiten.