Pexels - Vladimir Srajber
Advertorial Verkeer en vervoer

Rijschool Toppie zoekt gedreven rij-instructeurs voor hun team

Rijschool Toppie, een rijschool in Alphen aan den Rijn, is op zoek naar enthousiaste rij-instructeurs om hun team te versterken. Het behalen van een rijbewijs is een belangrijke mijlpaal in het leven van velen, en Rijschool Toppie streeft ernaar om dit moment voor hun leerlingen onvergetelijk te maken door hoogwaardige begeleiding te bieden.

Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid werkt Rijschool Toppie met ervaren instructeurs die hun leerlingen begeleiden naar succes op de weg. Om aan de groeiende vraag naar rijlessen te kunnen voldoen, zijn ze op zoek naar toegewijde professionals die passie hebben voor het vak.

Wat rijschool toppie biedt

Rijschool Toppie gelooft in investeren in hun instructeurs. Ze bieden een ondersteunende werkomgeving en mogelijkheden voor professionele ontwikkeling. Als je nog geen gecertificeerde rij-instructeur bent, is Rijschool Toppie zelfs bereid om de opleiding te financieren voor geschikte kandidaten.

Daarnaast staat Rijschool Toppie bekend om hun persoonlijke benadering en aandacht voor de individuele behoeften van elke leerling. Door samen te werken met Rijschool Toppie krijg je de kans om een verschil te maken in het leven van mensen door hen veilig en zelfverzekerd de weg op te laten gaan.

Rijschool Toppie is op zoek naar rij-instructeurs die:

  • Passie hebben voor het lesgeven en het begeleiden van leerlingen naar succes.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden bezitten en in staat zijn om effectieve leerstrategieën toe te passen.
  • Betrouwbaar zijn en een hoog niveau van professionaliteit handhaven.

Hoe te solliciteren

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als rij-instructeur bij Rijschool Toppie? Wil je deel uitmaken van een team dat zich inzet voor uitmuntendheid in rijonderwijs? Stuur dan je CV en een motivatiebrief naar info@rijschooltoppie.nl of bel naar 0172-450020.

Meer informatie


Meer nieuws

Advertorial Evenement vandaag 16:09

Dutch SummerVibes Open Air: Het festival van de zomer in Alphen aan den Rijn

Deze zomer wordt Alphen aan den Rijn dé plek om te zijn op vrijdag 5 juli! Het langverwachte festival, Dutch SummerVibes Open Air, belooft een onvergetelijke avond te worden aan de prachtige Zegerplas. Van 17:30 uur tot middernacht zullen topartiesten het podium betreden en de avond vullen met muziek, plezier en onvergetelijke momenten.

Evenement vandaag 15:04

Feestelijke Midzomeravond in Alphen ter ere van tienjarig fusiejubileum

Zaterdagavond kwamen 1735 inwoners van Gemeente Alphen aan den Rijn samen in Archeon om het midzomeravondfeest te vieren. Het evenement, met spectaculaire gladiatorengevechten en een riddertoernooi, werd aangeboden door de gemeente ter ere van het tienjarig fusiejubileum.

Overige vandaag 13:42

Zeldzame lichtende nachtwolken te zien in Alphen aan den Rijn

Wie vannacht vlak na zonsondergang of vanochtend voor zonsopkomst naar de hemel keek, kon het zien: het leek alsof de wolken licht gaven. Deze wolken, ook wel bekend als lichtende nachtwolken, zijn een zeldzaam natuurfenomeen.  

Advertorial Muziek vandaag 12:33

Create! Muziekfestival op 15, 16 en 17 juli in Parkvilla

De zomervakantie goed aftrappen? Laat je horen! Bibliotheek Rijn en Venen organiseert een driedaags muziekfestival in Parkvilla in Alphen aan den Rijn. Dit gratis festival is speciaal voor jongeren van 12 t/m 18 jaar. Iedere middag zijn er vanaf 13:45 uur verschillende muzikale workshops te volgen en werk je samen toe naar een muzikale voorstelling.

Maatschappelijk vandaag 11:29

Stichting Help Anders organiseert vijfde editie van succesvolle 50 Kinderendag

Op 13 juli organiseert Stichting Help Anders voor de vijfde keer de jaarlijkse 50 Kinderendag, een dag vol educatieve ontspanning voor 50 kinderen die een dagje eruit goed kunnen gebruiken. Dit evenement, dat inmiddels een groot succes is, biedt de kinderen de mogelijkheid om zich te verrijken met leuke kennis, nieuwe vriendjes te maken en vooral om te genieten zonder enige verplichtingen.

Voorkeuren van bezoeker vandaag 10:15

Tempo opnieuw winnaar tijdens Alphense Sportontmoeting

Van 12 t/m 21 juni vond in Alphen aan den Rijn weer de jaarlijkse Sportontmoeting plaats. Dit unieke evenement heeft als doel om sportverenigingen uit de regio elkaar te laten leren kennen, elkaars sport uit te proberen en samen te genieten van sportieve activiteiten.