Rijschool Toppie
Advertorial Verkeer en vervoer

Rijschool Toppie zoekt rij-instructeurs om hun team te versterken

Het behalen van je rijbewijs is een fantastisch moment. Eindelijk mag je dat felbegeerde document gaan halen en mag je de weg op. Om ervoor te zorgen dat je goed begeleid wordt naar je examen, werkt Rijschool Toppie met de meest ervaren instructeurs. Maar om al hun leden te kunnen helpen, is Rijschool Toppie op zoek naar enthousiaste rij-instructeurs. Rijschool Toppie is zelfs bereid de opleiding tot rij-instructeur te betalen indien iemand deze nog niet heeft behaald.

Bij Rijschool Toppie streven ze ernaar om dit moment voor hun leerlingen onvergetelijk te maken. Om dit te realiseren, werken ze met ervaren instructeurs die de leerlingen begeleiden naar succes op de weg. Rijschool Toppie is momenteel op zoek naar enthousiaste rij-instructeurs om hun team te versterken. Denk jij dat je geschikt bent?

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? 

Rijschool Toppie gelooft in het bieden van hoogwaardige begeleiding aan al hun leerlingen, en daarom zijn ze bereid de opleiding tot rijinstructeur te financieren voor degenen die deze nog niet hebben afgerond. Ze stellen hoge eisen aan hun instructeurs. Vertrouwen staat centraal in hun aanpak, daarom zijn al hun instructeurs gekwalificeerd in het begeleiden van leerlingen met faalangst. Ondanks hun toewijding aan kwaliteit ervaren ze momenteel een tekort aan instructeurs.

Ben jij of iemand die je kent klaar voor een nieuwe uitdaging? En wil je daarnaast werken voor de leukste rijschool in de regio? Dan horen ze graag van je! Neem contact met op via info@rijschooltoppie.nl of bel naar 0172-450020. 

Rijschool Toppie kijkt ernaar uit om hun team te versterken met gepassioneerde en toegewijde instructeurs die willen bijdragen aan het succes van hun leerlingen.

Solliciteer hier


Meer nieuws

Advertorial Winactie Sport vandaag 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving vandaag 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving vandaag 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige vandaag 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.

Advertorial Kinderen vandaag 12:36

Kinderfilms met ontbijtbuffet in meivakantie

Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken.