Calamiteiten

Rijverbod voor bestuurder onder invloed op de N11

De politie heeft afgelopen weekend een rijverbod opgelegd aan een automobilist die onder invloed achter het stuur zat. De man had te veel gedronken en stond stil op de vluchtstrook op de N11 bij Alphen aan den Rijn.

Agenten controleerden de man, die onder invloed achter het stuur zat. Bij een blaastest bleek de man te veel alcohol te hebben gedronken en blies 350 ug/l. De toegestane maximum hoeveelheid is 220 ug/l.

Bij de controle bleek dat hij ook nog voor 1494 euro bekeuringen had openstaan. Na betaling en het opleggen van een rijverbod kon de man zijn weg weer vervolgen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport vandaag 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild
Sport gisteren 17:04

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild

Dit weekend vindt het NK Wakeboarden plaats bij Wet ’n Wild Wakepark. De beste Nederlandse wakeboarders zullen zich op zaterdag 24 en zondag 25 augustus verzamelen bij Wet ‘n Wild om te strijden om de titel ‘beste wakeboarder van Nederland’.