Advertorial Politiek

Robin van Heusden voor Nieuw Elan

Zo vlak voor de verkiezingen is het prettig om een gezicht bij een naam te hebben. Nieuw Elan stelt dan ook de komende dagen haar top-10 kandidaten voor. Robin van Heusden is de nummer 4 op de kieslijst van Nieuw Elan.

"Ik woon mijn hele leven al in Alphen aan den Rijn en ben met deze gemeente meegegroeid. Mijn hobby is hardlopen en ik lees daarnaast veel. Ik ben in politiek geïnteresseerd, omdat in tijden van bezuinigingen het sociale beleid moet worden bewaakt voor die mensen die de zorg echt nodig hebben.

Met mijn achtergrond in de zorg – verpleeghuiswereld en verstandelijk gehandicapten zorg – heb ik in verschillende functies de zorg van dichtbij ervaren en zien veranderen.

Nieuw Elan is een lokale partij die de inwoners wil betrekken bij de besluitvorming van essentiële zaken die de gemeente aangaan. Daarnaast heeft Nieuw Elan het sociale aspect hoog in het vaandel staan. Ik wil mij de komende raadsperiode opnieuw inzetten om dit sociale aspect te bewaken voor diegene die het nodig hebben!"

Stem daarom op mij! Lijst 2, nummer 4.
R. van Heusden (Robin)

Ps. Het allerbelangrijkste is om echt te gaan stemmen! 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur gisteren 17:25

Expositie abstracte schilderijen Parkvilla foyer

Tot en met 5 januari 2020 exposeren Vera Pieterse en Bep Cherillo een deel van hun schilderijen in de foyer van Parkvilla in Alphen. De expositie bestaat uit schilderijen op doek met een abstracte stijl met soms daarin verborgen een realistische toets.

Gemeente gisteren 16:47

Scanauto controleert op betaald parkeren

Vanaf 2 december gaat Gemeente Alphen aan den Rijn een scanauto inzetten om te controleren of mensen betaald hebben voor het parkeren of een vergunning hebben.

Evenementen gisteren 16:08

Data van de Avond- en Dag LAURA zijn bekend

In 2020 vindt de 73e editie plaats van de fietsvierdaagse van de LAURA en de 51e editie van de avondfietsvierdaagse. De organisatie heeft de data van het evenement bekend gemaakt. Let op! De Dag Laura vindt in een andere week plaats.

Overige gisteren 15:22

Intertoys donatie-actie voor Jantje Beton van start

De donatie-actie van Intertoys voor Jantje Beton is van start gegaan. Tot en met 31 maart 2020 kun je bij de kassa van de Intertoys € 0,50 doneren aan Jantje Beton. De opbrengst komt ten goede aan projecten van Jantje Beton voor kinderen in kwetsbare posities.