Roderick, Walter en Bart slaan handen ineen voor Schatjes

Schatjes krijgt 2 nieuwe eigenaren erbij, Walter Straver en Bart Kamper. Beide heren, welke hun sporen reeds verdiend hebben in de Alphense horeca gaan samen met Roderick Ärlman (huidige eigenaar) samen het aanbod voor de Alphense jeugd verder uitbreiden.

Schatjes blijft 4 dagen per week open en op de iedere avond zal een andere doelgroep worden aangesproken. Zo kan een zo groot mogelijk publiek kennismaken met Schatjes en zo kunnen nog meer mensen van het uitgaan genieten!

Op de donderdag, de avond die Nacht College gaat heten zal Schatjes zich gaan richten op het studenten leven. Even ontsnappen aan de studie, gezellig afpilzen, voorzichtig een dansje of handige studietips uitwisselen. Niets moet en alles mag! DJ Ro & Do staan voor je klaar om de leukste plaatjes te draaien.

De vrijdag zal geleidelijk aan vernieuwd worden. Dit doet Schatjes omdat er voor de 16 t/m 18 jarige niets te doen is in Alphen aan den Rijn en omstreken. Daarom hebben de heren er voor gekozen om op de vrijdag een nieuw concept introduceren. Deze avond gaat Club 16 heten en wordt een 16+ avond. De eerste Club 16 avond waar al heel veel animo voor is, is 22 februari.

De zaterdag blijft “Zaterdag de Leukste”. Deze avond is al jaren super gezellig en heel goed bezocht en daar veranderen de nieuwe eigenaren niets aan. Wel gaan ze meer verschillende DJ’s neerzetten zoals DJ Ro, DJ JoeyB en DJ Patjoo en wie weet wie we in de toekomst nog meer gaan zien in Schatjes!

De zondag is “Horeca Stapavond” maar gaat wel uitgebreid worden om hem nog leuker en gezelliger te maken voor onze horeca collega’s. Dit o.a. door 1x per maand, tijdens de Horeca Stap Avond XL, een zanger en of een externe DJ te boeken. Speciaal voor de collega’s werkzaam in de horeca introduceert Schatjes de “Schatjes Horeca Stapavond Pas” waarmee de collega’s een leuke korting op de zondag en de donderdag kunnen krijgen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Overige vandaag 14:45

Turbocursus, een snelle start naar je A-diploma!

In de zomervakantie start De Thermen2 een nieuwe Turbocursus. Tijdens de Turbocursus maak je in twee weken tijd een start naar je A-diploma. De Turbo Zwemlessen worden in de eerste twee weken van de zomervakantie gegeven en zijn voor kinderen vanaf vijf jaar met én zonder zwemervaring.

Calamiteiten vandaag 13:11

Verdachte van auto-inbraken moet ISD-traject volgen

Alphen aan den Rijn had gedurende een lange periode last van auto-inbraken. Deze werden vaak op eenzelfde manier gepleegd. De man die hiervan werd verdacht, is veroordeeld door de rechter en heeft een ISD-traject opgelegd gekregen.

Overige vandaag 12:35

Achter gesloten deuren: een nieuw gedicht van de Alphense stadsdichter

Vorig jaar kwam het boek ‘Zitten, Lezen & Schrijven: Originele kinderverhalen uit de gevangenis’ uit. De Alphense stadsdichter Lisa Veldkamp reed langs de Penitentiaire Instelling in Alphen en werd aan het denken gezet. Naar aanleiding daarvan schreef zij het gedicht ‘Achter gesloten deuren’.