Roderick, Walter en Bart slaan handen ineen voor Schatjes

Schatjes krijgt 2 nieuwe eigenaren erbij, Walter Straver en Bart Kamper. Beide heren, welke hun sporen reeds verdiend hebben in de Alphense horeca gaan samen met Roderick Ärlman (huidige eigenaar) samen het aanbod voor de Alphense jeugd verder uitbreiden.

Schatjes blijft 4 dagen per week open en op de iedere avond zal een andere doelgroep worden aangesproken. Zo kan een zo groot mogelijk publiek kennismaken met Schatjes en zo kunnen nog meer mensen van het uitgaan genieten!

Op de donderdag, de avond die Nacht College gaat heten zal Schatjes zich gaan richten op het studenten leven. Even ontsnappen aan de studie, gezellig afpilzen, voorzichtig een dansje of handige studietips uitwisselen. Niets moet en alles mag! DJ Ro & Do staan voor je klaar om de leukste plaatjes te draaien.

De vrijdag zal geleidelijk aan vernieuwd worden. Dit doet Schatjes omdat er voor de 16 t/m 18 jarige niets te doen is in Alphen aan den Rijn en omstreken. Daarom hebben de heren er voor gekozen om op de vrijdag een nieuw concept introduceren. Deze avond gaat Club 16 heten en wordt een 16+ avond. De eerste Club 16 avond waar al heel veel animo voor is, is 22 februari.

De zaterdag blijft “Zaterdag de Leukste”. Deze avond is al jaren super gezellig en heel goed bezocht en daar veranderen de nieuwe eigenaren niets aan. Wel gaan ze meer verschillende DJ’s neerzetten zoals DJ Ro, DJ JoeyB en DJ Patjoo en wie weet wie we in de toekomst nog meer gaan zien in Schatjes!

De zondag is “Horeca Stapavond” maar gaat wel uitgebreid worden om hem nog leuker en gezelliger te maken voor onze horeca collega’s. Dit o.a. door 1x per maand, tijdens de Horeca Stap Avond XL, een zanger en of een externe DJ te boeken. Speciaal voor de collega’s werkzaam in de horeca introduceert Schatjes de “Schatjes Horeca Stapavond Pas” waarmee de collega’s een leuke korting op de zondag en de donderdag kunnen krijgen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 15:12

‘State of the art’ woonplezier in de Kloostertuinen

In Alphen aan den Rijn is het mooi, rustig en centraal wonen. Dat kan bijvoorbeeld in de nieuwbouwwijk Burggooi, waar binnenkort het project Kloostertuinen fase 3 verrijst. Alle woningen krijgen hier een warmtepomp en zijn volledig gasloos.  

Politiek vandaag 14:52

Nieuw Elan viert 10-jarig bestaan

Maandag 23 september bestaat Nieuw Elan 10 jaar. Met de politiek ervaren Gerard van As als kartrekker, werd in 2009 een lokale politiek partij opgericht. Een decennium later is de partij de grootste in Alphense gemeenteraad en heeft zij 2 wethouders in het college. 

Evenementen vandaag 13:01

Line up Das Winterfest & Winterlake bekend

Alphen krijgt een nieuw festival. Op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari 2020 vindt Das Winterfest & Winterlake plaats op evenemententerrein De Bijlen. Vandaag is de line up bekend gemaakt!  

Horeca vandaag 12:03

Officiële opening Knøss

Sinds 5 juli is er op de Van Mandersloostraat een nieuw restaurant geopend: Knøss. Vandaag op 21 september om 10:00 uur verzorgde niemand minder dan burgemeester Liesbeth Spies de officiële opening van het Scandinavische restaurant.