Advertorial Eten en drinken

Romantisch dineren met de Valentijnsdeal Bij Hen

Ben jij op zoek naar een leuke manier om je geliefde te verrassen, maar kom je elk jaar weer aanzetten met hetzelfde bosje bloemen? Wil je het deze keer anders aanpakken? Restaurant Bij Hen heeft de perfecte oplossing! Kom gezellig dineren op Valentijnsdag en geniet van hun driegangen diner voor slechts €26,- per persoon.

Voor stellen die op zoek zijn naar de perfecte setting om de liefde te vieren, is restaurant Bij Hen dé bestemming voor Valentijnsdag. We hebben een heerlijk en betaalbaar 3-gangen keuzediner zegt de eigenaar van Bij Hen. Elke gang biedt verschillende opties om uit te kiezen, inclusief een aantal heerlijke vegetarische gerechten. Alles geserveerd met een vleugje Valentijn..

Er is nog ruimte beschikbaar, dus reserveer snel voor deze heerlijke en voordelige “Valentine’s Day Deal”. Of het nu gaat om een eerste date of een jubileum, met een goede vriend of vriendin, Bij Hen biedt de perfecte setting om de liefde/vriendschap te vieren.

Voor reserveringen en meer informatie bezoek je de website van Bij Hen hier of neem telefonisch contact op via 0172-820002.

Het Valentijns menu:

425644042_902463808555374_4928575678113593291_n.jpg


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 09:18

Vernieuwing van Europapark: kom naar de inloopavond en bekijk het nieuwe ontwerp

Op 17 april krijgt Europapark in de Alphense wijk Kerk en Zanen een nieuw gezicht met de introductie van verbeterde sport- en speelvoorzieningen. Tijdens een inloopavond krijgt je de kans om het ontwerp voor onder andere de skatebaan, pumptrackbaan en andere speelvoorzieningen te bekijken.

Advertorial Milieu en duurzaamheid gisteren 16:59

Ondernemers, doe mee aan onderzoek naar duurzaam ondernemen!

Verschillende partijen, waaronder EDBA, VOA, Greenport Boskoop, mboRijnland, Omgevingsdienst Midden Holland (ODMH) en de Gemeente Alphen aan den Rijn, hebben de handen ineengeslagen voor een gezamenlijk onderzoek onder ondernemers in onze gemeente. Dit onderzoek heeft tot doel de uitdagingen en behoeften van ondernemers op het gebied van duurzaam en circulair ondernemen in kaart te brengen.

Politiek gisteren 14:46

Alphense politiek tevreden over nieuw dierenbeleid

De aanvulling op het Alphense dierenbeleid is een voorbeeld voor andere gemeenten. Dat vindt wethouder Gert-Jan Schotanus over de uitwerking van een initiatiefvoorstel over dierenwelzijn van de Alphense gemeenteraad. De Alphense politiek is het hiermee eens en zal de Aanvulling Kader Dierenwelzijn in haar komende gemeenteraadsvergadering goedkeuren.

Politiek gisteren 12:04

Regels Jeugdzorg, Wmo en Participatie worden aangepast

Door verschillende oorzaken moeten de Verordening Sociaal Domein en de bijbehorende Nadere Regels worden aangepast. Het gaat daarbij vooral om wijzigingen door wettelijke regels. Ook zijn er aanpassingen nodig omdat de wet Breed Offensief inmiddels is ingegaan.

Werken gisteren 09:48

Vacatureoverzicht week 15: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Blog Opinie 12 apr. 2024 19:59

MINERVA Bloedbad

Gemeente Alphen aan den Rijn gaat 25 miljoen euro bezuinigen. En dat niet een keer, maar vanaf nu elk jaar. Dat is nogal wat. Het betekent dat er veel gaat sneuvelen van wat wij nu normaal vinden. Of, het betekent dat de gemeentelijke belastingen aanzienlijk zullen stijgen.