Soos aan den Rijn
Advertorial Evenementen

Romeinse boottocht van Alphen aan den Rijn naar Zwammerdam

Op 28 augustus, 4 en 11 september wordt er een Romeinse boottocht georganiseerd.

Soos aan den Rijn organiseert de Romeinse boottocht in samenwerking met Ipse de Bruggen. Tijdens de tocht vaar je “van Albanianae naar Nigrum Pullum”, ofwel van Alphen aan den Rijn naar Zwammerdam.

Het gaat om een geheel verzorgde boottocht met een bezoek aan de tentoonstelling over het Romeinse erfgoed in Grand Café de Haven op landgoed de Hooge Burch. De boottocht is inclusief lunch aan boord, een toelichting door het genootschap, en een rondleiding.

Interesse?
De boottocht kost €17,50 per persoon en reserveren kan via de website www.soosaandenrijn.nl. Op 28 augustus, 4 en 11 september vertrekt de Soosboot om 13:00 vanaf Soos aan den Rijn.

Let op: alleen afvaart bij minimaal 10 personen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca gisteren 15:24

Voordelig eten bij Bregje

Hoera! Proeflokaal Bregje heeft 25 vestigingen door heel Nederland. Om dat te vieren kun je in de maand september extra voordelig eten bij Proeflokaal Bregje.

Sport gisteren 14:07

Ex-profs tegen amateurs: ongelijke strijd

Vorig seizoen was het in de eerste klasse A een vreemde competitie. Wekelijks sprake van een nieuwe koploper. In de Hoofdklasse A lijkt het dit jaar een zelfde beeld te krijgen. Na drie wedstrijddagen is nog geen enkele club zonder puntenverlies.

Gemeente gisteren 12:16

De oorlog in beeld

Toen op 7 mei 1945 bekend werd dat een dag later een stoet van de Prinses Irenebrigade en geallieerden via de Rijndijk naar Den Haag te zien zou zijn, regelden de zusters van ’t Zwaantje, Rijndijk Oost, dat de kinderen van de Rijndijk, de Groenendijk en Koudekerk in optocht konden gaan kijken naar hun berijders. Op zich al een unieke samenwerking tussen het katholieke Hazerswoude en het protestantse Koudekerk.   

Evenementen 14 sep. 2019 12:28

Taptoe viert dertigste editie

Op zaterdagavond 14 september viert Taptoe Alphen de dertigste editie van het evenement. Verschillende muziekkorpsen uit de regio komen naar het Stadhuisplein om op te treden.

Advertorial Horeca 14 sep. 2019 10:51

Feestelijke avond bij De Zaak

Op dinsdag 17 september is het feest bij Grandcafé de Zaak. Op de vooravond van de jaarmarkt gaat het dak er 's avonds af!