Soos aan den Rijn
Advertorial Evenementen

Romeinse boottocht van Alphen aan den Rijn naar Zwammerdam

Op 28 augustus, 4 en 11 september wordt er een Romeinse boottocht georganiseerd.

Soos aan den Rijn organiseert de Romeinse boottocht in samenwerking met Ipse de Bruggen. Tijdens de tocht vaar je “van Albanianae naar Nigrum Pullum”, ofwel van Alphen aan den Rijn naar Zwammerdam.

Het gaat om een geheel verzorgde boottocht met een bezoek aan de tentoonstelling over het Romeinse erfgoed in Grand Café de Haven op landgoed de Hooge Burch. De boottocht is inclusief lunch aan boord, een toelichting door het genootschap, en een rondleiding.

Interesse?
De boottocht kost €17,50 per persoon en reserveren kan via de website www.soosaandenrijn.nl. Op 28 augustus, 4 en 11 september vertrekt de Soosboot om 13:00 vanaf Soos aan den Rijn.

Let op: alleen afvaart bij minimaal 10 personen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 17:16

Gevluchte bestuurder blijkt 27-jarige man uit Boskoop

In de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 januari reed een bestuurder van een personenauto tegen een boom aan, waarna de bestuurder op de vlucht sloeg. Uit onderzoek van de politie blijkt dat de eigenaar van de auto een 27-jarige man uit Boskoop is.

Rechtszaak gisteren 16:32

Verdachte in verkrachtingszaak blijft voorlopig vastzitten

Op 30 september 2019 verkrachtte een 26-jarige verdachte een vrouw in Kerk en Zanen. Volgens de verdachte ging het niet om een verkrachting, de vrouw zou zelf van harde seks houden. Het Openbaar Ministerie (OM) en de Haagse rechtbank geloofden het verhaal van de verdachte niet.

Blog Opinie gisteren 15:53

Geen tegenstand voor slordig spelend ARC

ARC moest zaterdag in principe een makkie hebben aan het bezoekende Achilles’29. De opponent uit Groesbeek met louter onuitspreekbare namen pakte dit seizoen immers slechts een punt. Ondanks het feit dat de thuisclub slordig en in een veel te laag tempo speelde, werd het ook een simpele overwinning.

Overige gisteren 15:17

Muse: een nieuw gedicht van de Alphense stadsdichter

Afgelopen weekend vond het Open Podium Alphen (OPA) plaats bij Soos aan den Rijn. De avond stond in het teken van Poetry meets Blues. De Alphense stadsdichter Lisa Veldkamp heeft hierover een gedicht gemaakt.

Advertorial Overige gisteren 14:46

Steun Melissa voor Kika

Op 1 maart 2020 loopt Melissa Mulder opnieuw de marathon van Tokyo om geld in te zamelen voor Kika. Ook in 2020 sponsoren All4finance en All4houses haar op weg naar succes.