Bibliotheek Alphen aan den Rijn
Advertorial Kunst en Cultuur

Rondetafelgesprek met De Zes van Zuid-Holland

Altijd al een schrijver het hemd van het lijf willen vragen over het schrijverschap, de inspiratie en boeken? Nooit eerder kon dat zo laagdrempelig! Zes bevlogen en enthousiaste auteurs uit Zuid-Holland nemen op zaterdag 16 september om 14:00 uur deel aan een rondetafelgesprek in Bibliotheek Alphen-Centrum.  

Over de auteurs

Alle auteurs komen uit Zuid-Holland en hebben een of meerdere boeken uitgegeven bij uitgeverij Godijn Publishing. Door de variatie in genres zorgen de Zes van Zuid-Holland voor een afwisselend gesprek. Zo zit er aan tafel een serieuze thrillerschrijver (Fedor de Groot), een ambassadeur voor leesplezier voor jongeren (Alice Bakker), een literair talent (Hanneke Simons), een realistische romanticus (Julia Ran), een jong en bruisende fantasyschrijver (Ellis van Zijll) en een veelzijdige allesschrijver (Ronald van Assen).

Winactie en boeken signeren

Tijdens de middag is uitgeverij Godijn aanwezig met een selectie boeken van de auteurs, en de uitgeverij stelt een boek beschikbaar voor een winactie. Uiteraard kun je na afloop ook een gesigneerd boek aanschaffen van een of alle auteurs.

Aanmelden

Aanmelden voor deze activiteit kan gratis via de Zin in Zondag-webpagina van Bibliotheek Rijn en Venen: 

Zin in Zaterdag

In 2023 organiseert de Bibliotheek een serie culturele en creatieve activiteiten op de zaterdagmiddag of zondagmiddag onder de naam Zin in Zaterdag / Zondag! Muziek en dans, lezen en literatuur, kunst en cultuur, film en theater... Alles komt aan bod.

Zin in Zondag wordt mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Stichting Bon Coeur.


Meer nieuws

Advertorial Thuiszorg vandaag 16:26

Je kunt het Mantelzorgcompliment weer aanvragen!

Mantelzorg is zorgen voor een naaste, vaak uit liefde voor een partner, kind, familielid, vriend of buur. Deze zorg lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet. Zonder deze onbetaalde hulp zou het leven voor veel mensen er heel anders uitzien. Daarom willen de gemeenten Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Kaag en Braassem alle mantelzorgers die langdurig en intensief voor hun dierbare zorgen, met het Mantelzorgcompliment bedanken voor hun enorme inzet.

Sport vandaag 14:50

Tempo C1 uit Alphen aan den Rijn wint NK Korfbal

De C1 van Korfbalvereniging Tempo uit Alphen aan den Rijn heeft de afgelopen weken op het veld een ongeëvenaarde reeks neergezet door alle wedstrijden te winnen. Afgelopen zaterdag stonden ze op het Nederlands Kampioenschap en wisten ze de felbegeerde titel mee naar huis te nemen.

Dieren vandaag 13:53

Dierenambulance redt hanen uit benarde situatie in Aarkanaal

Vorige week dinsdag deden zich bijzonder trieste omstandigheden voor langs het Aarkanaal achter ARC, waar twee jonge hanen in een schrijnende situatie werden aangetroffen. De dierenambulance deelde op Facebook het volgende: "Vaak denken we dat we alles wel gezien hebben, totdat het tegendeel weer bewezen wordt."

Evenement vandaag 11:28

Bereid je voor op de Alphense Bruggenrun

Op donderdag 20 juni vindt de 14e editie van de Alphense Bruggenrun plaats. Deze unieke hardlooptocht voert dwars door het oude centrum van Alphen aan den Rijn, met twee afstanden om uit te kiezen en talloze bruggen om te trotseren: de 10 km (33 bruggen) en de 5 km (21 bruggen). De 5 km route is ook uitstekend geschikt om op eigen tempo te wandelen. Het thema van dit jaar is "Oranje Boven", dus deelnemers worden aangemoedigd om in het oranje te verschijnen!

Sport vandaag 10:32

De eerste halve week van de Sportontmoeting zit erop

Woensdag 12 juni begon de Sportontmoeting van dit jaar met dertien deelnemende Alphense sportverenigingen, twee meer dan in 2023. De commissie Sportontmoeting hoopt dat er volgend jaar nog meer verenigingen zullen deelnemen.