Advertorial Algemeen

Rotonde bij Baronie maandag drie dagen afgesloten

De rotonde voor winkelcentrum Baronie in Alphen aan den Rijn is volgende week een paar dagen afgesloten. Tijdens de afsluiting wordt het fietspad op de rotonde aangepast zodat fietsers in beide richtingen mogen oversteken.

Het gaat om de rotonde op de kruising van de Prinses Irenelaan en Prinses Beatrixlaan. Het deel vanaf de Prinses Irenelaan richting het winkelcentrum wordt aangepast zodat fietsers het fietspad in beide richtingen kunnen gebruiken. 

De weg is dicht vanaf maandagochtend 16 april om 07.00 uur. De rotonde is vanaf donderdagochtend 19 april rond 6.00 uur weer begaanbaar. Het verkeer richting de Baronie en Eikenlaan wordt tijdens de afsluiting omgeleid via de Hoorn.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 20:51

MINERVA Digitale wereld

Het enthousiasme waarmee elke nieuwigheid op digitaal gebied wordt aangekondigd, valt bij mij niet zo goed. Vaak is het een nieuwtje om het nieuwtje. Even vaak is het een mooie vooruitgang voor de overheid. Niet voor ons.

Politiek gisteren 17:28

Meer haast met onderzoek naar behoefte aan nieuwe sporthal

Een aantal Alphense sporthallen is aan het einde van haar levensduur. In de komende jaren moet er dan ook worden gewerkt aan vervanging. Op initiatief van D66 komt wethouder sport, Gert-Jan Schotanus, begin volgend jaar met een oplossing.

Advertorial Horeca gisteren 16:47

Noël Kitchen Bar: heb jij al geproefd?

Heb jij het nieuwe menu van Noël Kitchen Bar al geproefd? Niet alleen het menu is vernieuwd, ook de cocktailkaart is aangepakt. Geen zorgen, voor dezelfde lage prijzen! En heb je nog geen plannen voor kerstavond? Noël is geopend!