Advertorial Algemeen

Rotonde bij Baronie maandag drie dagen afgesloten

De rotonde voor winkelcentrum Baronie in Alphen aan den Rijn is volgende week een paar dagen afgesloten. Tijdens de afsluiting wordt het fietspad op de rotonde aangepast zodat fietsers in beide richtingen mogen oversteken.

Het gaat om de rotonde op de kruising van de Prinses Irenelaan en Prinses Beatrixlaan. Het deel vanaf de Prinses Irenelaan richting het winkelcentrum wordt aangepast zodat fietsers het fietspad in beide richtingen kunnen gebruiken. 

De weg is dicht vanaf maandagochtend 16 april om 07.00 uur. De rotonde is vanaf donderdagochtend 19 april rond 6.00 uur weer begaanbaar. Het verkeer richting de Baronie en Eikenlaan wordt tijdens de afsluiting omgeleid via de Hoorn.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek vandaag 18:42

Alphens Restaurantweek: Bowling Alphen - een culinaire strike

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Bowling Alphen.

Advertorial Winkels vandaag 14:46

Bieronline: een webshop met speciaalbieren

De afgelopen maanden hebben John en Maarten van Bier Online het steeds vaker gehad over het starten van een webshop met speciaalbieren. ‘’Tijdens de coronapandemie hebben wij besloten het risico te nemen en deze webshop te realiseren. Dit kon mede dankzij onze kennis, aangezien wij naast Bier Online allebei een fulltimebaan in de ICT hebben.’’

Overige vandaag 09:31

Ontsnapte pinguïn uit Avifauna gevonden

Eerder deze week is er een pinguïn ontsnapt uit vogelpark Avifauna. Na eerder gesignaleerd te zijn bij Nieuwveen werd het beestje gisteren eindelijk gevonden in Bodegraven.

Alphens Restaurantweek gisteren 17:35

Alphens Restaurantweek: Osteria La Piazza - waan je in ‘la dolce vita’

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Osteria La piazza!