Advertorial Algemeen

Rotonde bij Baronie maandag drie dagen afgesloten

De rotonde voor winkelcentrum Baronie in Alphen aan den Rijn is volgende week een paar dagen afgesloten. Tijdens de afsluiting wordt het fietspad op de rotonde aangepast zodat fietsers in beide richtingen mogen oversteken.

Het gaat om de rotonde op de kruising van de Prinses Irenelaan en Prinses Beatrixlaan. Het deel vanaf de Prinses Irenelaan richting het winkelcentrum wordt aangepast zodat fietsers het fietspad in beide richtingen kunnen gebruiken. 

De weg is dicht vanaf maandagochtend 16 april om 07.00 uur. De rotonde is vanaf donderdagochtend 19 april rond 6.00 uur weer begaanbaar. Het verkeer richting de Baronie en Eikenlaan wordt tijdens de afsluiting omgeleid via de Hoorn.


Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 17:23

Bewoners in actie voor omstreden Ziendeweg

Is het kunst? Is het wetenschap? Is het activisme? Bewoners uit Zwammerdam en omgeving hebben zaterdag 642 witte kruisen langs de Ziendeweg tussen Alphen en Nieuwkoop geplaatst. Op poëtische wijze vragen ze hiermee aandacht voor de vele verkeerslachtoffers langs deze weg.

Dronefotografie vandaag 14:32

Alphen vanuit de lucht: de Engelse landschapsstijl in het Alphense Bospark

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Deze week het Bospark, dat in de jaren ’30 werd aangelegd in het kader van werkverschaffing.

Alphense Zendmast vandaag 12:06

Alphense zendmast blauw en geel verlicht voor Alphen Samen Sterk

Zaterdagavond 8 mei is de Alphense zendmast verlicht voor Alphen Samen Sterk, de kledingactie die in het leven is geroepen om de door corona getroffen Alphense horecagelegenheden te steunen. De zendmast zal verlicht zijn in de kleuren blauw en geel, de kleuren van Alphen Samen Sterk.

Advertorial Winkels vandaag 10:58

Gek op wijn? Kom werken bij La Bodega '87!

Dé wijnspeciaalzaak en wijnbar van Alphen aan den Rijn, La Bodega ’87, is op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij niet alleen een wijnliefhebber maar ook een (aankomend) kenner? Dan is Dennis misschien wel op zoek naar jou! La Bodega ’87 zoekt een allround medewerker die zich thuis voelt in een kleine organisatie.