Roxanne Takken (14) wordt eerste op Nederlands Kampioenschap Tijdrijden

Op zondag 13 september vond in Chaam het officieus Nederlands Kampioenschap Tijdrijden plaats voor de oudste jeugdwielrenners. Roxanne Takken uit Alphen ging voor de winst en reed naar de snelste tijd bij de 14-jarige meisjes.

In Chaam - Ulvenhout vond zondag 13 september jl. het officieus Nederlands Kampioenschap Tijdrijden plaats voor de oudste jeugdwielrenners. Roxanne Takken reed naar de snelste tijd bij de 14-jarige meisjes. In een tijd van 8.36 snelde ze over het mooie 5,6 km. lange parcours tussen Chaam en Ulvenhout, 2e werd Jenna van Tongeren voor Fee Knaven.

Vanwege corona zijn de wedstrijden voor de jeugd pas weer per 1 september opgestart. “Dit was een mooi doel om naar toe te werken tijdens de coronapauze”, aldus Editha Takken, moeder van Roxanne. Een mooie opsteker voor deze jeugdrenster uit Alphen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 17:23

Bewoners in actie voor omstreden Ziendeweg

Is het kunst? Is het wetenschap? Is het activisme? Bewoners uit Zwammerdam en omgeving hebben zaterdag 642 witte kruisen langs de Ziendeweg tussen Alphen en Nieuwkoop geplaatst. Op poëtische wijze vragen ze hiermee aandacht voor de vele verkeerslachtoffers langs deze weg.

Dronefotografie vandaag 14:32

Alphen vanuit de lucht: de Engelse landschapsstijl in het Alphense Bospark

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Deze week het Bospark, dat in de jaren ’30 werd aangelegd in het kader van werkverschaffing.

Alphense Zendmast vandaag 12:06

Alphense zendmast blauw en geel verlicht voor Alphen Samen Sterk

Zaterdagavond 8 mei is de Alphense zendmast verlicht voor Alphen Samen Sterk, de kledingactie die in het leven is geroepen om de door corona getroffen Alphense horecagelegenheden te steunen. De zendmast zal verlicht zijn in de kleuren blauw en geel, de kleuren van Alphen Samen Sterk.

Advertorial Winkels vandaag 10:58

Gek op wijn? Kom werken bij La Bodega '87!

Dé wijnspeciaalzaak en wijnbar van Alphen aan den Rijn, La Bodega ’87, is op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij niet alleen een wijnliefhebber maar ook een (aankomend) kenner? Dan is Dennis misschien wel op zoek naar jou! La Bodega ’87 zoekt een allround medewerker die zich thuis voelt in een kleine organisatie.