Roxanne Takken (14) wordt eerste op Nederlands Kampioenschap Tijdrijden

Op zondag 13 september vond in Chaam het officieus Nederlands Kampioenschap Tijdrijden plaats voor de oudste jeugdwielrenners. Roxanne Takken uit Alphen ging voor de winst en reed naar de snelste tijd bij de 14-jarige meisjes.

In Chaam - Ulvenhout vond zondag 13 september jl. het officieus Nederlands Kampioenschap Tijdrijden plaats voor de oudste jeugdwielrenners. Roxanne Takken reed naar de snelste tijd bij de 14-jarige meisjes. In een tijd van 8.36 snelde ze over het mooie 5,6 km. lange parcours tussen Chaam en Ulvenhout, 2e werd Jenna van Tongeren voor Fee Knaven.

Vanwege corona zijn de wedstrijden voor de jeugd pas weer per 1 september opgestart. “Dit was een mooi doel om naar toe te werken tijdens de coronapauze”, aldus Editha Takken, moeder van Roxanne. Een mooie opsteker voor deze jeugdrenster uit Alphen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Beleef Alphen vandaag 15:42

Beleef Alphen: skiƫn bij Ski & Snowboard Xperience

Deze zomer gaat Lars (25) voor Alphens elke week op stap. ''Ik licht één activiteit uit en schrijf uitgebreid over wat ik gedaan heb. Om te ervaren wat er kan, wat er doen is, maar vooral om te ontdekken wat er te beleven is in Alphen. Ik maak stadswandelingen, bezoek het Archeon, hang in de touwen bij het klimpark en nog veel meer!” Deze week: skiën bij Ski & Snowboard Xperience.

Wonen en bouwen vandaag 15:11

Het uitgestorven Rode Dorp in beeld

Leegstaande huizen, uitgestorven straten en ingegooide ramen. Een deel van het Rode Dorp ligt er verlaten bij door de sloop die in oktober van start gaat. Het doet sommigen zelfs denken aan een spookstad, zoals het Belgische plaatsje Doel. In deze fotoserie brengen we de situatie in beeld. 

Calamiteiten vandaag 13:10

Grote file op N207 door ongevallen

Op zaterdag heeft er aan het begin van de middag een ongeval plaatsgevonden op de Oostkanaalweg (N207). Hierdoor ontstond een file, waarin drie auto's vervolgens op elkaar botste. Dit zorgde voor een nog grotere file.