Roxanne Takken (14) wordt eerste op Nederlands Kampioenschap Tijdrijden

Op zondag 13 september vond in Chaam het officieus Nederlands Kampioenschap Tijdrijden plaats voor de oudste jeugdwielrenners. Roxanne Takken uit Alphen ging voor de winst en reed naar de snelste tijd bij de 14-jarige meisjes.

In Chaam - Ulvenhout vond zondag 13 september jl. het officieus Nederlands Kampioenschap Tijdrijden plaats voor de oudste jeugdwielrenners. Roxanne Takken reed naar de snelste tijd bij de 14-jarige meisjes. In een tijd van 8.36 snelde ze over het mooie 5,6 km. lange parcours tussen Chaam en Ulvenhout, 2e werd Jenna van Tongeren voor Fee Knaven.

Vanwege corona zijn de wedstrijden voor de jeugd pas weer per 1 september opgestart. “Dit was een mooi doel om naar toe te werken tijdens de coronapauze”, aldus Editha Takken, moeder van Roxanne. Een mooie opsteker voor deze jeugdrenster uit Alphen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 17:18

Van Ekris stunt met top model CHR tot de kerst

Toyota Alphen aan den Rijn en Mijdrecht knallen er dit jaar nog even hard tegenaan met een hele ruime inruilbonus van € 2.000 en een extra bonus van € 350 voor accessoires. Deze actie is net ingegaan en is tot eind dit jaar geldig op de huidige voorraad. Bereken alvast je inruilwaarde binnen een paar seconden via deze link.

Voor Kinderen vandaag 16:29

Berenjacht krijgt een vervolg in Alphen, geheel in Sinterklaas-stijl

Achter de ramen van woningen in Alphen verschijnen de laatste tijd steeds meer gluurpietjes. Inwoners van Alphen worden op social media opgeroepen om een gluurpietje achter het raam te plakken. Vervolgens kunnen de kinderen met een Sinterklaasbingokaart op zoek naar de pieten.

Wonen en bouwen vandaag 12:45

Sloop woningen Rode Dorp deze week van start

Het is zover: de sloop van de leegstaande woningen in het Rode Dorp start. In de week van 24 november voert sloopbedrijf Kjeld B.V. de grote machines aan waarmee zij de woningen afbreken. Ze starten in die week met het leeghalen van de tuinen en het slopen van de bergingen. Daarna beginnen ze ook direct met het slopen van de woningen zelf.