Parkvilla
Advertorial Theater

Royal Opera House nieuw seizoen 23 / 24 met buffet

Parkvilla brengt vanaf 15 oktober de eerste voorstelling van het Royal Opera House op het filmdoek. Opnames van live opera en ballet voorstellingen vanuit het wereldberoemde Royal Opera House in Covent Garden, Londen. Voor het eerst biedt Parkvilla na afloop van alle voorstellingen optioneel een steeds wisselend buffet aan.

"Alle voorstellingen vinden zondagmiddag plaats in onze filmzaal. De opnames van live voorstellingen zijn voorzien van prachtige beelden en geluid. Een heerlijk cultureel middag én avondje uit. Ook leuk als cadeautje", vertelt Cindy van de Hoorn van Parkvilla. "We starten met Das Rheingold op 15 oktober. De muziek van de Ringcyclus van Wagner behoort tot de mooiste muziek die er ooit voor het operapodium is geschreven."

"Op 19 november staat Don Quichot op het programma. Dit 19e-eeuwse ballet wordt vol enthousiasme uitgevoerd op de partituur van Ludwig Minkus, waarin de solisten van The Royal Ballet hun virtuositeit laten zien. Op 17 december is het tijd voor De Notenkraker. Op de briljante partituur van Tsjaikovski vecht Clara en haar betoverde Notenkraker tegen de Muizenkoning. Deze feestelijke balletklassieker combineert de opwinding van het sprookje met spectaculaire klassieke dans."

In 2024 zijn er nog veel meer ROH voorstellingen gepland met buffet. Kijk op www.parkvilla.nl/roh voor alle voorstellingen.


Meer nieuws

Overige vandaag 16:27

Alphenaar Lars voltooit historische Noordzee-oversteek op waterstofboot

Lars Wielinga (25) uit Alphen aan den Rijn heeft samen met het TU Delft Hydro Motion Team geschiedenis geschreven door op 11 juli 2024 als eerste met een volledig waterstof aangedreven boot de Noordzee over te steken van Nederland naar het Verenigd Koninkrijk.  

Calamiteiten vandaag 13:37

Fietsster gewond bij aanrijding op de Noorderkeerkring

Zaterdagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een auto op de Noorderkeerkring in Alphen aan den Rijn. Het ongeval vond plaats rond 12:00 uur en leidde tot een snelle inzet van de hulpdiensten, inclusief de traumahelikopter.  

Werken vandaag 12:09

Vacatureoverzicht week 28: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Overige gisteren 17:01

Remco Kouwenhoven van ProviderCheck deelt handige tips om te besparen op internet en sim-only abonnementen

In deze tijden waarin alles steeds duurder wordt, is het voor veel mensen een uitdaging om de maandelijkse uitgaven onder controle te houden. Vandaag spreken we met Remco Kouwenhoven, Alphenaar en medeoprichter van vergelijkingswebsite ProviderCheck. Hij geeft ons enkele waardevolle tips om te besparen op internet en sim only abonnementen. We zitten met hem aan de koffie om te horen welke adviezen hij voor zijn dorpsgenoten heeft.