Parkvilla
Advertorial Theater

Royal Opera House nieuw seizoen 23 / 24 met buffet

Parkvilla brengt vanaf 15 oktober de eerste voorstelling van het Royal Opera House op het filmdoek. Opnames van live opera en ballet voorstellingen vanuit het wereldberoemde Royal Opera House in Covent Garden, Londen. Voor het eerst biedt Parkvilla na afloop van alle voorstellingen optioneel een steeds wisselend buffet aan.

"Alle voorstellingen vinden zondagmiddag plaats in onze filmzaal. De opnames van live voorstellingen zijn voorzien van prachtige beelden en geluid. Een heerlijk cultureel middag én avondje uit. Ook leuk als cadeautje", vertelt Cindy van de Hoorn van Parkvilla. "We starten met Das Rheingold op 15 oktober. De muziek van de Ringcyclus van Wagner behoort tot de mooiste muziek die er ooit voor het operapodium is geschreven."

"Op 19 november staat Don Quichot op het programma. Dit 19e-eeuwse ballet wordt vol enthousiasme uitgevoerd op de partituur van Ludwig Minkus, waarin de solisten van The Royal Ballet hun virtuositeit laten zien. Op 17 december is het tijd voor De Notenkraker. Op de briljante partituur van Tsjaikovski vecht Clara en haar betoverde Notenkraker tegen de Muizenkoning. Deze feestelijke balletklassieker combineert de opwinding van het sprookje met spectaculaire klassieke dans."

In 2024 zijn er nog veel meer ROH voorstellingen gepland met buffet. Kijk op www.parkvilla.nl/roh voor alle voorstellingen.


Meer nieuws

Werken vandaag 09:36

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 48

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.  

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Tweede Kamer

Ik ben reuze benieuwd of Geert Wilders erin slaagt om alle gewenste neuzen dezelfde kant op te krijgen. Op papier is het kippiekak, maar in de praktijk is het reuze lastig. De VVD wil niet. Pieter Omtzigt doet moeilijk. BBB slaat met de vuist op tafel. Zoiets dus.

Politie en handhaving gisteren 17:09

Letselschadejurist vervolgd voor vermeende handtekeningvervalsing in Ridderhofzaak

Jurist Orlando Kadir wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie. De Letselschadejurist is door een oud-cliënt, die Kadir bijstond tijdens de schadeafhandeling van de schietpartij in de Ridderhof in 2011, aangeklaagd. Er zou op een contract van Kadir een handtekening staan, echter zou de oud-cliënt deze er niet opgezet hebben.   

Politiek gisteren 14:56

Cliƫntenraad GO! voor Jeugd maakt zich zorgen

De cliëntenraad van jeugdzorgorganisatie GO! voor Jeugd is niet blij met de gang van zaken rond de overgang naar een Overheids-B.V. voor jeugdzorg. Voorzitter Ludy Heemskerk uitte haar zorgen over wachtlijsten, personeelsgebrek en communicatie. Wethouder Anouk Noordermeer haalde de kou uit de lucht met een aantal toezeggingen.