Woonforte
Advertorial Wonen en bouwen

Ruim wonen in het Rode Dorp, dat kan!

In het Rode Dorp start Woonforte met de nieuwbouw van de tweede fase eengezinswoningen. In deze fase zijn 36 nieuwe eengezinswoningen te huur. De verhuur start op 21 maart.

Het zijn ideale gezinswoningen. Ze staan midden in de gezellige wijk en vlakbij de basis- en middelbare school en de speeltuin. De woningen hebben een ruime woonkamer met open keuken en een grote trapkast. Boven liggen drie slaapkamers en badkamer met toilet. Op de bovenste verdieping is een grote zolderruimte.

Lage energierekening

De woningen zijn gasloos en nul-op-de-meter. Dat betekent een lage energierekening voor de nieuwe bewoners.

De verhuur start 21 maart op de website van Huren in Holland Rijnland. Interesse? Dan moet je ingeschreven staan als woningzoekende. Vraag nu alvast jouw inkomstenverklaring op bij de Belastingdienst.

Meer voorwaarden op www.woonforte.nl/projecten.


Meer nieuws

Advertorial Alphense Fijnproevers vandaag 17:29

Een tafel vol variatie met het shared dining menu van De Beren

Van 1 tot en met 30 november organiseren wij Alphense Fijnproevers. Restaurant De Beren gaat haar uiterste best doen om jouw smaakpapillen te verrassen met een speciaal meergangendiner. En dat onder het genot van smaakvolle livemuziek.

Evenementen vandaag 15:02

Niet zingen onder de douche, maar voor het goede doel

Vind jij zingen heerlijk en wil je wat goeds doen voor het goede doel? Dan ben je hier helemaal op het goede adres. Lions Rhijnhart organiseert op donderdag 20 oktober een Sing along voor het goede doel.

Advertorial Overige vandaag 14:11

Onderzoek naar truffels met Psilocybine

Het UMC Groningen doet onderzoek naar de effecten van psychedelica op depressieve klachten. In deze nieuwe studie wordt onderzocht wat de juiste dosering is voor mensen met een depressie en welke effecten het heeft. De studie vindt plaats op verschillende locaties in Europa, waaronder het UMC Groningen (Universitair Centrum Psychiatrie), het UMC Utrecht en het LUMC.