Josh Walet
Advertorial Winkels

Ruime keuze uit behang bij Donald verf & behang

Donald Verf & Behang biedt diverse soorten verf, behang en laminaatvloeren. Ze hebben een ruim assortiment aan artikelen met een hoge kwaliteit maar wel voor een scherpe prijs! Ook voor professioneel advies over je klusplannen kun je terecht bij Donald Verf & Behang.

Donald Verf & Behang heeft meer dan 1500 verschillende benodigde producten voor behangklussen. Voor inspiratie zijn in de winkel verschillende behangboeken beschikbaar en is het gehele assortiment te vinden op de website. Hier vind je de diverse soorten behang die Donald Verf & Behang biedt. Van effen behang, met een print, fotobehang of glasweefsel behang. Ook heeft Donald in zijn winkel renovliesbehang en alle benodigdheden zoals lijm en rollers. Donald Verf & Behang heeft voor iedere wens en klus een passend soort behang.

Bereikbaarheid
Door een centrale ligging is de winkel goed te bereiken vanuit omliggende plaatsen. Donald Verf, Behang & Vloeren is maandag tot vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur geopend en heeft op vrijdagavond koopavond tot 20.00 uur. Ook op zaterdag kun je er terecht van 08.00 uur tot 17.00 uur. Het bedrijf is gevestigd aan de Stobbeweg 22, in Ter Aar. Ga voor meer info naar www.donaldverfenbehang.nl.

Geen tijd om naar de winkel te komen? Bestellen via de website is ook een optie. Als je voor 16.00 je producten besteld, dan heb je dit de volgende dag al in huis!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport vandaag 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild
Sport gisteren 17:04

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild

Dit weekend vindt het NK Wakeboarden plaats bij Wet ’n Wild Wakepark. De beste Nederlandse wakeboarders zullen zich op zaterdag 24 en zondag 25 augustus verzamelen bij Wet ‘n Wild om te strijden om de titel ‘beste wakeboarder van Nederland’.