Alphens.nl
Advertorial Sport

Running & Walking Center en Sylvester PT slaan handen ineen

Eigenaar Peter de Jong van Running & Walking Center en Sylvester Lakenberg gaan een samenwerking aan. Met Peter zijn ervaring in de hardloopwereld en Sylvester zijn expertise op hardloopgebied vullen de heren elkaar goed aan.  

“Ik heb hier in de winkel gewerkt maar heb een aantal jaar iets anders gedaan. Nu ik ben begonnen als personal trainer kunnen Peter en ik veel voor elkaar betekenen”, legt Sylvester uit. “We hebben dezelfde visie. Beiden willen we onze klanten meer plezier geven in het hardlopen.”

Met de samenwerking slaat Peter de brug naar de praktijk. “Ik kan mijn klanten nu ook hardlooptrainingen aanbieden omdat ik met Sylvester ga samenwerken. Zo kunnen beginnende hardlopers goed leren lopen en hebben ze een steuntje in de rug.”

De eerste training start op donderdag 15 augustus. Sylvester neemt de trainingen wekelijks om 09.30 uur voor zijn rekening. Tijdens de training geeft Sylvester tips over techniek, stabiliteit en het lopen zelf. Naast de hardlooptrainingen kan hij de klanten ook tips geven met betrekking tot voeding. “Ik heb een opleiding gedaan tot sportvoeding consulent, zo kan ik de klanten een compleet advies geven. Van schoen, tot de training tot de levenstijl.

Wil jij meer informatie over de trainingen of hardlopen? Breng dan een bezoek aan de winkel. Running & Walkingcenter, Raadhuisstraat 414, tel 0172 751332, www.runningwalkingcenter.nl


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Calimeroland
Blog Opinie gisteren 19:57

MINERVA Calimeroland

Het is inmiddels meer dan 5 jaar later. Je zou zeggen dat het oude zeer dan wel een keer voltooid verleden tijd is. Maar nee, in de kleine dorpjes die met de grote boze stad tot één gemeente Alphen aan den Rijn zijn gefuseerd, is het nog altijd kommer en kwel.