Alphens.nl
Advertorial Sport

Running & Walking Center en Sylvester PT slaan handen ineen

Eigenaar Peter de Jong van Running & Walking Center en Sylvester Lakenberg gaan een samenwerking aan. Met Peter zijn ervaring in de hardloopwereld en Sylvester zijn expertise op hardloopgebied vullen de heren elkaar goed aan.  

“Ik heb hier in de winkel gewerkt maar heb een aantal jaar iets anders gedaan. Nu ik ben begonnen als personal trainer kunnen Peter en ik veel voor elkaar betekenen”, legt Sylvester uit. “We hebben dezelfde visie. Beiden willen we onze klanten meer plezier geven in het hardlopen.”

Met de samenwerking slaat Peter de brug naar de praktijk. “Ik kan mijn klanten nu ook hardlooptrainingen aanbieden omdat ik met Sylvester ga samenwerken. Zo kunnen beginnende hardlopers goed leren lopen en hebben ze een steuntje in de rug.”

De eerste training start op donderdag 15 augustus. Sylvester neemt de trainingen wekelijks om 09.30 uur voor zijn rekening. Tijdens de training geeft Sylvester tips over techniek, stabiliteit en het lopen zelf. Naast de hardlooptrainingen kan hij de klanten ook tips geven met betrekking tot voeding. “Ik heb een opleiding gedaan tot sportvoeding consulent, zo kan ik de klanten een compleet advies geven. Van schoen, tot de training tot de levenstijl.

Wil jij meer informatie over de trainingen of hardlopen? Breng dan een bezoek aan de winkel. Running & Walkingcenter, Raadhuisstraat 414, tel 0172 751332, www.runningwalkingcenter.nl


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Overige vandaag 18:59

‘Dit is sport voor de huid’

Wanneer de huid ouder wordt, neemt de veerkracht af. Dan kun je natuurlijk je toevlucht nemen tot botox of fillers, maar er zijn ook natuurlijke middelen om het verouderingsproces tegen te gaan. Een bindweefselmassage, bijvoorbeeld. Beauty Boutique Josien heeft zich al in een vroeg stadium gespecialiseerd in deze innovatieve massagetechnieken en boekt daarmee mooie resultaten.

Sport vandaag 17:01

Dove voetballers klaar voor Barcelona

Van 10 tot en met 12 april 2020 vindt het internationaal zaalvoetbaltoernooi plaats in Barcelona. Dit is niet zomaar een toernooi, het is namelijk een toernooi voor dove voetballers. Alphenaar Goran Trajanov (30) is een crowdfundingsactie gestart om het voor zijn team mogelijk te maken om hieraan deel te nemen.

Algemeen vandaag 16:11

Lachgas wordt een softdrug

Het kabinet plaatst het verdovende middel lachgas onder de Opiumwet, waardoor het bezit, de handel, de verkoop, het vervoer en de productie van lachgas wordt verboden. De gemeente Alphen aan den Rijn kondigde eerder al aan dit te wijzigen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV).

Economie vandaag 15:06

Bekendmaking genomineerden VOAWARDS 2020

Donderdag 19 december worden de genomineerden bekendgemaakt voor de VOAWARDS 2020 tijdens de VOA-netwerkborrel. Dit jaar is de verkiezing in een nieuw jasje gestoken, waarbij ondernemingen worden onderverdeeld in 5 categorieën.

Politiek vandaag 13:29

Verbouwing Theater Castellum definitief in zomer 2020

De geplande verbouwing van Theater Castellum in Alphen aan den Rijn gaat door. De entree wordt ruimer en logischer ingedeeld, de horecafuncties worden vernieuwd en verbeterd, achterstallig onderhoud wordt verholpen. Kortom: het theater kan er weer een paar jaar tegenaan.