Advertorial Economie

Running & Walking Center viert 8-jarig bestaan!

15 april is het 8 jaar geleden dat eigenaar Peter de Jong zijn winkel opende in de Alphense Raadhuisstraat. Dit viert hij met een speciale actie voor zijn klanten!

“Bij aankoop van een paar hardloopschoenen krijg je nu een hardloopshirt van Running & Walking Center cadeau”, vertelt Peter. Voor de wandelaars heb ik een paar wandelsokken als cadeau bij aankoop van wandelschoenen.”

Nijmeegse vierdaagse
Speciaal voor de Nijmeegse vierdaagse heeft Peter van het merk Lowa nieuwe artikelen ontvangen. “Lowa is de nieuwe hoofdsponsor van de vierdaagse en speciaal hiervoor hebben zij een collectie ontwikkeld. Deze bestaat uit 4 verschillende schoenen, rugzakken en sokken.” De collectie is vanaf nu te koop in de winkel.

Running & Walkingcenter, Raadhuisstraat 414, tel 0172 751332, www.runningwalkingcenter.nl


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport vandaag 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild
Sport gisteren 17:04

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild

Dit weekend vindt het NK Wakeboarden plaats bij Wet ’n Wild Wakepark. De beste Nederlandse wakeboarders zullen zich op zaterdag 24 en zondag 25 augustus verzamelen bij Wet ‘n Wild om te strijden om de titel ‘beste wakeboarder van Nederland’.