Bymip
Advertorial Horeca

's-Molenaarsbrug pakt uit met een nieuwe menukaart

Ieder seizoen bereiden de chefs van restaurant ’s-Molenaarsbrug nieuwe specialiteiten voor op de menukaart. De nieuwe menukaart is deze week ingegaan, niet alleen voor het diner, maar ook voor de lunch kun je terecht voor heerlijk nieuwe gerechten.

Tekst loopt door onder het fotoalbum.

Foto album

Nieuwe menukaart  (foto: Bymip)
Nieuwe menukaart  (foto: Bymip)
Nieuwe menukaart  (foto: Bymip)
Nieuwe menukaart  (foto: Bymip)
Nieuwe menukaart  (foto: Bymip)

's-Molenaarsbrug is een restaurant met een verfijnde Franse keuken, geïnspireerd op culinaire invloeden van landen over de hele wereld. Klassieke gerechten worden bereid met een moderne twist, zo ook de nieuwe gerechten op de menukaart. Naast gerechten met mals vlees, hebben ze ook overheerlijke gerechten voor gasten die vegetarisch eten.

Nieuwe gerechten
Vrijwel heel de menukaart bestaat uit nieuwe gerechten waar je jouw vingers bij af kunt likken. Een van de nieuwe gerechten is de gerookte forel, geserveerd met wakame, noedel salade en besprenkeld met soja vinaigrette. Meer een liefhebber van vlees? Kies dan voor de geroosterde kalfsribeye. Het gerecht wordt afgemaakt met chips van parmaham en pickled rammenas. Voor de liefhebbers van een mals stuk vlees is er de huisgemaakte papardelle met baby courgette, gemengde paddenstoelen, en gestoofde kalfs ossobucco in een gele curry bieslook saus. Op de dessertkaart staan ook nieuwe gerechten, waaronder de pannacotta van passievruchten, geserveerd met spekkoek en yoghurt amarenenijs.

 

Benieuwd naar de andere nieuwe gerechten op de menukaart? Klik hier!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca gisteren 17:03

IJssalon San Paolo gaat bijna open!

Het is bijna zo ver: vanaf zondag 1 maart kun je eindelijk weer ijsjes halen bij San Paolo op het Thorbeckeplein! En dat is niet alles.

Overige gisteren 16:25

Project Stichting Tsjernobyl gecanceld door coronavirus

Van 2 maart tot en met 23 april zou een groep van 23 kinderen voor het project van Stichting Tsjernobyl Alphen naar Alphen komen, maar dit gaat niet door. De Wit-Russische overheid heeft groepen verboden om naar het buitenland te reizen in verband met het coronavirus.

Overige gisteren 15:30

Bloemen en brieven ter nagedachtenis aan slachtoffer steekpartij

In de nacht van zaterdag op zondag vond er een steekincident plaats in een woning aan de Robijnstraat in Alphen. Hierbij is een 16-jarige jongen uit Amsterdam overleden. Ter nagedachtenis aan het slachtoffer zijn er bloemen en brieven neergelegd op het Topaasplantsoen.

Overige gisteren 14:48

Krijgt Alphen een locatie voor Real Life Gaming?

Sinds 2018 bieden Sebastiaan Thie en Roy van Ommen Real Life Gaming (RLG) aan. Hun doel is om de nieuwe generatie kinderen uit te dagen door sport en gamen met elkaar te combineren. Thie en Van Ommen hebben de gemeente Alphen aan den Rijn nu ook benaderd voor een locatie in Alphen.

Overige gisteren 13:44

SAVA organiseert Internationale Vrouwendag

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Dit is een dag die vrouwen over de hele wereld, in elke cultuur op haar eigen manier, vieren. Het is een dag waarop verbinding, samenwerking en solidariteit centraal staan. Ook in Nederland is worden activiteiten en evenementen georganiseerd voor Internationale Vrouwendag. Het thema van dit jaar is Vrijheid, wat betekent vrijheid voor jou?