Sama Sama Maluku Festival
Advertorial Evenement

Sama Sama Maluku Festival op 7 juli 2024

Primeur: Grootse Molukse Festival in Nederland! Het Sama Sama Maluku Festival op 7 juli 2024 is een uniek en bijzonder Moluks festival dat georganiseerd wordt door Stichting Sama Sama. Het festival zal plaatsvinden op 7 juli 2024 aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn. Het festival staat in het teken van respect en verbinding, en iedereen is van harte welkom.

Het festival heeft een indrukwekkende line-up met artiesten zoals The Chicago Funk bekend van het TV programma Battle of the Bands en brengen zij een tribute aan Earth Wind & Fire, Top zangeres Berget Lewis met haar powerstem, Arles Tita een groot artiest uit Ambon, Danjil & Friends bekend van The Voice en afgelopen jaar het programma van Waylon, Better than Ever en vele andere topartiesten. Het festival heeft een line-up van 70 Top (Molukse) artiesten. Hiermee heeft Alphen aan den Rijn het grootste Molukse festival in Nederland. Hier zijn we als Stichting Sama Sama bijzonder trots op, aldus voorzitter Frangken Tuhumena. We starten al om 12.00 uur en duurt het festival tot 22.00 uur.  Alle bezoekers kunnen zich verheugen op een geweldige muzikale ervaring waarbij zowel lokale als internationale artiesten hun talent zullen laten zien.

Wat nog meer?

Naast de muziek biedt het festival ook een Pasar Sama Sama met verschillende kraampjes waar allerlei leuke artikelen worden aangeboden. Bezoekers kunnen unieke items ontdekken en kopen bij verschillende aanbieders. Verder belooft het culinaire aspect van het festival heel veel!  Bezoekers kunnen genieten van heerlijke gerechten van Kanu Food, Maluku Food, Benji Food en Taste of Maluku, terwijl jongere bezoekers kunnen genieten van friet en pizza. Voor de jonge bezoekers zijn er ook speelkussens e.d.

Het festival besteedt speciale aandacht aan de Molukse ouderen en biedt hun een VIP-dek waar ze comfortabel van de festiviteiten kunnen genieten.

De kaartverkoop voor het Sama Sama Maluku Festival is al begonnen, en tickets zijn verkrijgbaar vanaf €20 (ex fee) per persoon. Om tickets te kopen en voor meer informatie, kun je terecht op de officiële website van het festival: samasamafestival.nl


Meer nieuws

Advertorial Thuiszorg gisteren 16:39

WIJdezorg, Habion en Vastgoed Zorgsector gaan samenwerken in Verde Vista

Zorgorganisatie WIJdezorg, woningcorporatie Habion en belegger in duurzame huisvesting Vastgoed Zorgsector slaan de handen ineen voor de toekomstige bewoners van Verde Vista in Zoeterwoude. Hiervoor hebben ze op vrijdag 16 februari een intentieovereenkomst ondertekend. De inzet is om op deze locatie een woonvorm voor ouderen te realiseren waarbij een actieve woon- en leefgemeenschap gevormd wordt.

Justitie gisteren 14:05

Alphense letselschadejurist beschuldigd van vervalsen handtekeningen in Ridderhof schietpartij-zaak

Alphense letselschadejurist Orlando K. zou handtekeningen hebben vervalst van (ex-)cliënten die betrokken waren bij het Ridderhof schietdrama in 2011. Het Openbaar Ministerie (OM) beweert dat K. straf verdient voor het vermeende vervalsen, waardoor hij zelf een hogere vergoeding zou hebben gekregen. De Alphenaar ontkent de beschuldigingen en beweert dat er geen sprake is van vervalsing.

Politie en handhaving gisteren 11:42

Politie zoekt dringend naar vermiste Alphenaar

De politie is dringend op zoek naar Maarten Dickhoff, een 44-jarige man uit Alphen aan den Rijn die sinds 24 januari vermist is. Hij werd voor het laatst gezien in de omgeving van Gent, België.

Politie en handhaving gisteren 10:28

Politie Alphen waarschuwt voor valse telefoontjes

De afgelopen periode heeft de politie herhaaldelijk meldingen ontvangen van burgers die vreemde telefoontjes ontvangen. De meldingen betreffen telefoontjes waarbij de beller zich voordoet als een politieagent. Tijdens deze gesprekken wordt beweerd dat de persoon in kwestie gelinkt is aan criminele activiteiten, met name woninginbraken.

Advertorial Overige gisteren 09:17

Nieuwe cursus over iconische filmcomponisten bij Parkvilla

Hoe kijk je naar Once Upon a Time in the West als je de filmmuziek weglaat? Wordt de spanning van een film als Jaws niet een stuk minder wanneer je die onheilspellende bastonen niet hoort? Filmmuziek is een onlosmakelijk onderdeel van onze filmbeleving. Het versterkt emoties en geeft de beelden een extra laag. De juiste combinatie van melodieën, harmonieën en ritmes roepen bij ons spanning, vreugde, verdriet of angst op. Filmexpert Rudi de Boer neemt je vanaf 11 maart in 4 colleges mee in de magische wereld van de filmmuziek.