Participe

Samen koken en eten bij buurthuis Mozaïek tijdens de kerstspecial!

Op woensdag 27 december verwelkomt Buurthuis Mozaïek enthousiaste buurtbewoners voor een feestelijke kersteditie van 'Samen Koken, Samen Eten'. Dit gezellige evenement biedt de kans om samen met anderen te koken, te genieten van elkaars gezelschap en te genieten van een smakelijke, gezonde maaltijd. Geen toeters en bellen, wel gewoon lekker!

Tijdens deze bijzondere avond kunt u niet alleen genieten van heerlijk eten, u kunt ook meehelpen met het dekken van tafels en het zetten van koffie/thee. Buurthuis Mozaïek creëert een warme sfeer waarin samen koken en eten centraal staan. Een uitgelezen kans om nieuwe mensen te ontmoeten en gezelligheid te ervaren tijdens de feestdagen.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden tot en met maandag 18 december door contact op te nemen met Irmgard den Ouden op 06 8190 3861 of via email I.den.Ouden@participe.nu. Zij is telefonisch bereikbaar op dinsdag en vrijdag.

Praktische informatie

  • Wanneer: Woensdag 27 december
  • Tijd: 17.00 tot 19.30 uur
  • Kosten: € 5,00 per persoon
  • Waar: Buurthuis Mozaïek, Parelstraat 2, Alphen aan den Rijn

Buurthuis Mozaïek kijkt ernaar uit om u te verwelkomen op deze bijzondere avond vol gezelligheid, culinair plezier en kerstsfeer!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Blog Dennis on the run gisteren 16:48

Op een derde van de uitdaging!

Nou daar ben ik weer. We zitten alweer in eind februari en dat betekent dat we op een derde van onze uitdaging zitten!

Overige gisteren 16:05

Het Oranje Fonds steunt het SamenhuiS

Het SamenhuiS, centrum voor leven met en na kanker wil haar activiteiten uitbreiden en daar heeft de organisatie extra vrijwilligers voor nodig. Door de financiële steun van het Oranjefonds kan het SamenhuiS onder andere artikelen plaatsen in de lokale media en een oproep doen voor nieuwe vrijwilligers.

Kinderen gisteren 14:48

Succesvolle dag voor kinderen bij Is Morus

Is Morus organiseerde vandaag het evenement 'Pizzabakker voor 1 Dag', waar kinderen tussen 12:30 en 14:00 de kans kregen om hun eigen pizza te maken en te beleggen, met de deskundige begeleiding van de échte pizzabakkers van Is Morus.

Sport gisteren 13:40

Kledingbank Groene Hart en Alphen Vitaal slaan handen ineen voor beweging en sportkansen

Kledingbank Groene Hart en Alphen Vitaal slaan de handen ineen. Dit initiatief is ontstaan vanuit hun gedeelde visie dat iedereen, ongeacht hun financiële situatie, moet kunnen sporten. Het project introduceert ‘De Beweegtas’, een tas gevuld met sport- en spelmateriaal, die vanaf maart beschikbaar zal zijn voor gezinnen die gebruikmaken van de diensten van Kledingbank Groene Hart.