Advertorial Economie

Samen met collega's de hoogste teamscore halen bij Bowling Alphen?

Bowling is een echte teamsport. Dat teamaspect van bowlen is makkelijk uit te bouwen om het te gebruiken als een teambuildingoefening voor uw organisatie. Een leuk bedrijfs- of teamuitje is bij Bowling Alphen zo geregeld.

Het is de perfecte locatie voor je teambuildingsuitje. Een bowlingbaan die handig in de buurt is van het kantoor of op een locatie die voor iedereen gemakkelijk te vinden is. Bij Bowling Alphen in Alphen aan den Rijn plan jij je volgende bedrijfsuitje. Met een ruim eigen parkeerterrein, op een centraal gelegen locatie. Een mooie teambuildingslocatie in Zuid-Holland. Heb je nog meer redenen nodig om te gaan bowlen met je hele team?

Overtuig je collega's waarom je samen moet gaan bowlen: heb een onvergetelijke avond vol gezelligheid, lekker eten en drinken met je hele team. Deze redenen mogen niet ontbreken:

  • Die fantastische schoenen! De bekende bowlingschoenen werken bij al je collega’s natuurlijk flink op de lachspieren.
  • Je kunt je eigen teamshirts maken; versterk het ‘teamgevoel’ van verschillende afdelingen en ga de strijd met elkaar aan. Maak het helemaal af door in dezelfde teamshirts te bowlen en troef je collega’s daarmee af.
  • Bowling is voor iedereen, van groot tot klein. Het is een stoere teamsport!
  • De mooie verhalen achteraf. Dat moment dat je collega zo zijn best doet om een strike te gooien, maar bijna op de baan ernaast zit, blijft je team altijd bij.
  • Het geluid van vallende kegels en het gejuich erna is simpelweg fantastisch!

Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport vandaag 17:01

Dove voetballers klaar voor Barcelona

Van 10 tot en met 12 april 2020 vindt het internationaal zaalvoetbaltoernooi plaats in Barcelona. Dit is niet zomaar een toernooi, het is namelijk een toernooi voor dove voetballers. Alphenaar Goran Trajanov (30) is een crowdfundingsactie gestart om het voor zijn team mogelijk te maken om hieraan deel te nemen.

Algemeen vandaag 16:11

Lachgas wordt een softdrug

Het kabinet plaatst het verdovende middel lachgas onder de Opiumwet, waardoor het bezit, de handel, de verkoop, het vervoer en de productie van lachgas wordt verboden. De gemeente Alphen aan den Rijn kondigde eerder al aan dit te wijzigen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV).

Economie vandaag 15:06

Bekendmaking genomineerden VOAWARDS 2020

Donderdag 19 december worden de genomineerden bekendgemaakt voor de VOAWARDS 2020 tijdens de VOA-netwerkborrel. Dit jaar is de verkiezing in een nieuw jasje gestoken, waarbij ondernemingen worden onderverdeeld in 5 categorieën.

Politiek vandaag 13:29

Verbouwing Theater Castellum definitief in zomer 2020

De geplande verbouwing van Theater Castellum in Alphen aan den Rijn gaat door. De entree wordt ruimer en logischer ingedeeld, de horecafuncties worden vernieuwd en verbeterd, achterstallig onderhoud wordt verholpen. Kortom: het theater kan er weer een paar jaar tegenaan.

Overige vandaag 12:37

Feestelijke uitreiking Taalhelden prijs 2019

Het Taalhuis van Bibliotheek Rijn en Venen heeft een flink aantal mensen genomineerd voor de Taalhelden prijs. Op maandag 9 december werden deze nominaties op feestelijke wijze uitgereikt door de Stichting Lezen en Schrijven in Theater Castellum.