Advertorial Algemeen

Samen naar dansles speciaal voor peuters bij Cools

Tijdens de Alphense Open dans- en theaterdagen van Cools Dance & Events zijn er ook proeflessen voor de allerkleinsten. Samen met ouder of grootouder kunnen peuters vanaf 2 jaar naar een dansles speciaal voor hen.

De danslessen voor peuters zijn op zaterdag 9 februari om 9.30 en om 10.00 uur en op woensdag 6 februari om 10.15 uur in de locatie Centrum aan de Wilhelminalaan 

Er zijn lessen voor 2-jarigen waarbij ouder of grootouder de peuter begeleidt op de dansvloer. Spelenderwijs leren peuters steeds meer pasjes. De lessen bereiden voor op de zelfstandige danslessen voor peuters.
Peuters vanaf 2,5 tot 4 jaar dansen in groepjes zonder hun ouders. Deze lessen bereiden voor op balletlessen of hiphoplessen voor peuters vanaf 4 jaar.

De gratis proeflessen tijdens de Alphense Open Dansdagen zijn in de week van 4 tot en met 10 februari. Een plekje reserveren kan via www.dansenleren.nl/alphense-open-dansdagen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie 23 aug. 2019 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.