Josh Walet

SamenLoop Alphen aan den Rijn 2020 afgelast

Tot ieders grote spijt heeft KWF Kankerbestrijding samen met de organisatie van de SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn moeten besluiten om het 24-uurs wandelevenement op 16 en 17 mei geen doorgang te laten vinden.

Het coronavirus, de onzekerheid en de maatregelen die worden genomen vormen een te groot risico voor deelnemers, vrijwilligers en vooral voor eregasten, mensen die ooit de diagnose kanker hebben of hebben gekregen en daardoor een lagere weerstand hebben.

“Een ontzettend teleurstellend bericht voor iedereen, zowel deelnemers, teams, de eregasten, sponsoren, alle vrijwilligers en onze commissieleden”, aldus Caroline Blom, voorzitter van SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn. Blom heeft vorig jaar het voorzittersstokje overgenomen van dit tweejaarlijkse evenement. “Iedereen heeft de afgelopen maanden heel hard gewerkt om van de SamenLoop voor Hoop een succes te maken. Het nemen van dit besluit doen we dan ook met veel moeite en pijn in ons hart."

Blom vervolgt: "Namens alle commissieleden willen we iedereen die de afgelopen maanden betrokken is geweest bij, of zich heeft ingezet voor, de SamenLoop voor Hoop hartelijk bedanken. We kunnen ons voorstellen dat er bij de teamcaptains en deelnemers veel vragen zijn. Zodra we meer informatie hebben ontvangen vanuit KWF Kankerbestrijding informeren we alle teamcaptains en deelnemers over de reeds opgehaalde sponsorgelden en een nieuwe datum."

Samenloop voor Hoop

SamenLoop voor Hoop is een evenement van KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette wordt met lotgenoten stilgestaan bij kanker én vieren we het leven. Indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten maken het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement. De openheid, saamhorigheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat. SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 14:50

Vier samen Koningsdag bij Lodge Alphen

Koningsdag komt eraan en dat betekent: tijd voor een feestje, ook nu. Vier samen met vrienden en/of familie jouw Koningsdag op het kleedjesterras bij Lodge Alphen!

Evenementen vandaag 14:00

Party alert: het eerste deel van de line up voor Vrij & Blij 2021 is bekend

Het moment waarop iedereen het afgelopen jaar heeft gewacht, is daar. We mogen weer feesten! Vrij & Blij 2021 belooft in juli twee dagen feest, en bij een goed feest horen grote artiesten. De organisatie is trots dat ze het eerste deel van de line up bekend kunnen maken, deel twee volgt zeer binnenkort.

Advertorial Overige vandaag 09:53

Misofonie groepstraining voor jongeren bij de Praktijk4Kids

Heeft jouw zoon/dochter last van misofonie? Het dagelijks leven kan er zo erg onder lijden, dat er behandeling nodig is. Bij de Praktijk4Kids wordt deze behandeling aangeboden door orthopedagoog Kayleigh Hillebrand.