Gemeente

Samenwerking voor werkbedrijf Rijnvicus en Hallmark

Werkbedrijf Rijnvicus in Alphen aan den Rijn en Hallmark gaan samen een jarenlange samenwerking aan. Met de ondertekening door directeur Jan de Vries van Rijnvicus en Richard Grootenboer van Hallmark is het bedrijf de grootste klant van de metaalafdeling van Rijnvicus.

"Wij zijn er trots op dat onze medewerkers van Rijnvicus mogen werken voor een bedrijf dat voor velen een begrip is. Wie stuurt er niet een kaart van Hallmark?", aldus De Vries. "Al die standaarden, we noemen ze ook wel presentatiemolens, worden volledig door Rijnvicus gemaakt." 

Rijnvicus maakt 5.000 tot 7.000 nieuwe molens. Ook verzorgt Rijnvicus de distributie en het hergebruik. In totaal vliegen er ongeveer 50.000 molens in en uit Alphen aan den Rijn. Door onder andere de samenwerking met Hallmark kunnen circa 85 Alphenaren dagelijks aan de slag.

De totale omzet voor Hallmark loopt in een bedrag van ruim zeven cijfers. Rijnvicus is in zijn nopjes met het contract. "Dat sluit je niet dagelijks en wij zijn hier heel erg trots op", aldus De Vries.

Werkbedrijf
Binnen de afdelingen metaal en logistiek zijn meerdere leer-werkroutes. Gemiddeld halen jaarlijks circa 15 tot 30 kandidaten op deze manier een certificaat of diploma. Daarna kunnen zij met ondersteuning van Rijnvicus of zelfstandig op zoek gaan naar een andere baan met de nodige werkervaring en/of een certificaat op zak.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie gisteren 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.